SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Marca 2014 Ja nie klikam żadnego z przycisków i zawsze mi to wyskakuje jak np. Wpisuję amx_ip, co bardzo utrudnia robienie ssa, bo chcesz zrobić, a tu pokazuje się cała lista tych kodów. Da się to jakoś naprawić?
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 8 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 a ja to mam pytanko do Nestego ;) mianowicie co z graczami którzy mają ustawione bindy np. z serwera zm ?? czy ich też będzie banować, czy to zależy od binda ?
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 8 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 To jest tylko na DD2
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 8 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 ok, rozumiem :3 ale na gg też by się przydało nie ?
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 8 Marca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 Co to da, skoro na gg wystarczy raz nacisnąć np. F10 i już masz włączone cheaty - chyba, że działałoby to na 1kliknięcie i od razu ban permanentny, niech się tłumaczą na forum co zrobili, bo szkoda słów jak wygląda gra z 2 aimerami. Można dodać banowanie w konsoli, tak samo jak z kick, że każdy gracz votuje i gość ma perma. 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 8 Marca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2014 to by było dobre, a gra z 2 aimami to jeszcze nic, zanim rano wbiłeś grałem sam na 4 aimy :#
Rekomendowane odpowiedzi