Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 8 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) chciałbym abyście zastanowili się nad dodaniem nowych map do serwa fragujemy takich jak: - cs_alpin - awp4one - de_fabryka2 - aim_map Edytowane 8 Grudnia 2013 przez spod
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 8 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Serwera? Jakiego? Zapewne na 4funa?
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 tak 4fun
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Alpin i awp jak najbardziej, do fabryki jestem neutralny a co do aima to wielkie nie.
KTBFFH Opublikowano 8 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 cs_alpin i awp4one jak najbardziej ZA ! aim_map na nocny cykl :D
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2013 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2013 awp4one nie wgramy, to samo aim_map. alpina mogę wgrać, bo już był i fabrykę też.
Krzywy1707 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Alpin - Jestem za. awp4one - nie. Jest już mapka awp_india i myślę że ona wystarczy. fabryka2 jestem na nie. aim_map ewentualnie na cykl nocny.. :)
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 CS_ALPIN może być, reszta odpada ;c 2
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 CS_ALPIN może być, reszta odpada ;c Dokładnie tak :) Mamy zimę, więc zimowy klimat cs_alpin jak najbardziej jest na miejscu. Poza tym mapka jest fajna i się nada na serwer. Pozostałe na nie.
ziomeczek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Za oknem śnieg w grze śnieg... wole już na dust posiedzieć tam chociaż ciepło ^^ ogólnie cs_alpin fajna mapka :) mogła by być co do aim_map działa by się tam masakra także tutaj jestem na nie, co do tej de_fabryka to nie znam tego :) dlatego też nie mam zdania :) ale cs_alpin jak najbardziej na tak. 1
SawolskY Opublikowano 8 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Jak dla mnie cs_alpin i awp do wgrania..
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2013 cs_alpin aktywowane ;) Reszta odrzucona.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi