Właściciel GET Opublikowano 21 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 21 Listopada 2013 enQ kolejnym administratorem sieci Fragujemy.com! Witamy nowego administratora sieci! Awans otrzymała tym razem kobieta, która swoją ciężką pracą, doszła do tego i w pełni zasłużyła bez dwóch zdań na takie, a nie inne przywileje. Gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów. Jest to najwyższy awans jaki można dostać na naszej sieci Fragujemy.com Mamy nadzieję, że enQ tak szybko i tak łatwo nas nie opuści z różnych powodów. 10
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 21 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2013 Gratuluję ! Witam w Naszych skromnych progach - owocnej współpracy. 1
live Opublikowano 21 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2013 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! <3
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 21 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2013 Gratulacje enQ i powodzenia, bo przed Tobą pewnie jeszcze więcej pracy niż dotychczas ;D
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 22 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Hm... zastanawiam się co napisać. Przede wszystkim z ust Nesytego usłyszeć "kobieta" - rozpływam się z dumy (nie żartuję!). <3 Dobra, a teraz na poważnie: Bardzo dziękuję, to zaszczyt pracować z Wami i pomagać takim osobom jak Wy, "niby" to cs i tak dalej, ale przez tą grę poznałam cudowne osoby, z którymi dzielę nie tylko sprawy forum/gry, ale także swojego życia i cieszę się, że jestem i będę tutaj, postaram się być dobrym administratorem, żebyście nie kopnęli mnie w mój zad za lenistwo, a opuścić nie mam zamiaru (ewentualnie krótka przerwa do matury)... jak to ostatnio z Rogalem stwierdziłam - za parę lat, po szpitalu pisanie pluginów po dyżurze, to będzie moje hobby. ;) Jeszcze raz dziękuję i obiecuję dobrą i solidną robotę. :D 3
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 22 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Pasuje Ci ten muchomorowy kolorek :D Gratuluję i powodzenia :P
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 22 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratuluje i życze ci miłych kontaktów z użytkownikami sieci :)
Didek Opublikowano 22 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratuluje i życzę samych sukcesów na Fragujemy.com
minobis Opublikowano 22 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratulacje enQ, będzie więcej fragów :D
Wojak Opublikowano 22 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 taki leń? :P gratulacje! :D
ziomeczek Opublikowano 22 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratulacje enQ :) i życzę dalszych sukcesów :)
polakpl71717 Opublikowano 22 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratulacje enQ ^_^ <clap>
faken Opublikowano 22 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratulacje i powodzenia w dalszej pracy ;)
szymon Opublikowano 22 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratuluje. Powodzenia, leniuchu :D
Krzywy1707 Opublikowano 22 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Listopada 2013 Gratuluję i życzę powodzenia w dalszej pracy..! ^^
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 23 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 Administrator enQ jak to fajnie brzmi !! :) Świetnie się z Tobą współpracuje. W 100% zasługujesz na ten awans. Moje gratulacje ;* 1
Właściciel GET Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 7 Czerwca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi