Skocz do zawartości

Serwer 4FUN - to już 2 lata!

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Z racji tego, że serwer 4FUN obchodzić będzie swój 2 letni staż, mamy dla Was drodzy gracze informacje!

1. Przede wszystkim chciałbym podziękować naszemu wiernemu hostingowi Pukawka.pl. Nasz serwer dołączył do grona "sponsorowanych". Co to oznacza? Oznacza to, że to hosting będzie finansował nasz serwer! 

2. Dodajemy Wam kolejne 4 sloty! Dzięki temu możecie cieszyć się jeszcze większą frajdą, zabawą. 

Dziękuję w imieniu całego zespołu graczom, a przede wszystkim adminom, którzy dzielnie wykonują swoje obowiązki.

Bez Was serwer by po prostu nie istniał.

Zapraszamy również do zakupi V.I.P'a lub slota na serwerze 4FUN: http://shop.fragujemy.com/  - teraz, kupując V.I.P'a powyżej 30 dni, otrzymasz 1/3 ilości dni i to zupełnie gratis! Czyli kupując V.I.P'a na 30 dni, otrzymasz 10 dni ważności gratis. Przy 50 dniach, 17 dni gratis. Przy 70 dni, 23 dni gratis. Przy 100 dniach aż 35 DNI GRATIS!

• Ustrzel fraga! (+) 12
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szybko zleciało :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A pamiętam jakby to było wczoraj...

Dobra robota :)

Opublikowano

Gratuluję i życzę wiele następnych udanych lat!.. ^^

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Zleciało to jak z bicza strzelił.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

ELEGANCKO :)

• Właściciel
Opublikowano

Dzięki za komentarze! Co prawda sieć istnieje oficjalnie od 1 stycznia 2012, to jeszcze wcześniej przed połączeniem się sieci mojej z benym, serwer 4FUN był i jest nadal na takim samym IP. Dlatego 2 lata ;-)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No to ja napiszę coś od siebie: To się nazywa sukces. :) Oby było tak dalej, no i jest czego gratulować! Nesty zdolny z Ciebie człowiek. ;-)

Niech dotrwa do czasów X (może Wasze dzieci będą maniaczyć na naszm 4funie, z pokolenia na pokolenie - przykład sas i ziomka, już widzę jak uczą małego adminować)  i będzie dobrym (bez żadnych "anonymous'owych cziterów") serwerem. :)

miało byc bardziej konstruktywne niż "o super", więc jest

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hahaha enQ, rozwaliłaś mnie tym ^_^ Też mam taką nadzieję, ze nasze dzieci w przyszłości będą mogły sobie popykać na naszym 4FUN :)

Oczywiście wielkie gratulacje z mojej strony za taki długi staż i oby tak dalej! :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

enQ nasze nie planowane dziecko też zagra ;)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nasze? Ty będziesz rodził jak mniemam. ;*

No to ten... jak mówiłam: 4fun jest ideałem 4funów!

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To już tyle minęło? Wow gratulacje i oby tak dalej ;) Małymi kroczkami do przodu i damy rade ;) Najważniejsze jest aby nadal stawiać na jakość ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności