Właściciel GET Opublikowano 17 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 17 Listopada 2013 Z racji tego, że serwer 4FUN obchodzić będzie swój 2 letni staż, mamy dla Was drodzy gracze informacje! 1. Przede wszystkim chciałbym podziękować naszemu wiernemu hostingowi Pukawka.pl. Nasz serwer dołączył do grona "sponsorowanych". Co to oznacza? Oznacza to, że to hosting będzie finansował nasz serwer! 2. Dodajemy Wam kolejne 4 sloty! Dzięki temu możecie cieszyć się jeszcze większą frajdą, zabawą. Dziękuję w imieniu całego zespołu graczom, a przede wszystkim adminom, którzy dzielnie wykonują swoje obowiązki. Bez Was serwer by po prostu nie istniał. Zapraszamy również do zakupi V.I.P'a lub slota na serwerze 4FUN: http://shop.fragujemy.com/ - teraz, kupując V.I.P'a powyżej 30 dni, otrzymasz 1/3 ilości dni i to zupełnie gratis! Czyli kupując V.I.P'a na 30 dni, otrzymasz 10 dni ważności gratis. Przy 50 dniach, 17 dni gratis. Przy 70 dni, 23 dni gratis. Przy 100 dniach aż 35 DNI GRATIS! 12
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 17 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2013 Szybko zleciało :)
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 17 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2013 A pamiętam jakby to było wczoraj... Dobra robota :)
arczii Opublikowano 17 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2013 jak CI to juz pisalem, tak trzymac! :D
Krzywy1707 Opublikowano 17 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2013 Gratuluję i życzę wiele następnych udanych lat!.. ^^
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 17 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2013 Zleciało to jak z bicza strzelił.
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 17 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Listopada 2013 ELEGANCKO :)
Właściciel GET Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Właściciel Opublikowano 17 Listopada 2013 Dzięki za komentarze! Co prawda sieć istnieje oficjalnie od 1 stycznia 2012, to jeszcze wcześniej przed połączeniem się sieci mojej z benym, serwer 4FUN był i jest nadal na takim samym IP. Dlatego 2 lata ;-)
DeLeTe Opublikowano 18 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2013 Kurcze już 2 lata serwera, a ja raptem od wakacji jestem.- świeżak :DNo i graty ! ;)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 18 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2013 No to ja napiszę coś od siebie: To się nazywa sukces. :) Oby było tak dalej, no i jest czego gratulować! Nesty zdolny z Ciebie człowiek. ;-) Niech dotrwa do czasów X (może Wasze dzieci będą maniaczyć na naszm 4funie, z pokolenia na pokolenie - przykład sas i ziomka, już widzę jak uczą małego adminować) i będzie dobrym (bez żadnych "anonymous'owych cziterów") serwerem. :) miało byc bardziej konstruktywne niż "o super", więc jest 4
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 18 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2013 Hahaha enQ, rozwaliłaś mnie tym ^_^ Też mam taką nadzieję, ze nasze dzieci w przyszłości będą mogły sobie popykać na naszym 4FUN :) Oczywiście wielkie gratulacje z mojej strony za taki długi staż i oby tak dalej! :)
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 18 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2013 enQ nasze nie planowane dziecko też zagra ;) 2
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 18 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2013 Nasze? Ty będziesz rodził jak mniemam. ;* No to ten... jak mówiłam: 4fun jest ideałem 4funów! 2
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 30 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Listopada 2013 Pamiętam jak jeszcze marian grał i enzowskyy, to były czasy. Szkoda, że już nie grają lub rzadko.
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2013 To już tyle minęło? Wow gratulacje i oby tak dalej ;) Małymi kroczkami do przodu i damy rade ;) Najważniejsze jest aby nadal stawiać na jakość ;) 1
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Grudnia 2013 Gicior :)
(oO)NaVarRo(Oo) Opublikowano 5 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Grudnia 2013 Gratulacje, to ile serwerów posiadaliście gdy wystartował 4fun?
Rekomendowane odpowiedzi