Bubakuba Opublikowano 23 Września 2023 Fragowicz Opublikowano 23 Września 2023 Skarga na: opiekuna / admina / gracza vertti Dlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargę:Zbanował mnie za cheaty bez podstawnie,za legit akcje Nick z gry: wpisz tu swój nick, na którym grałeś na serwerze:bubakubaania Nick osoby oskarżonej: wpisz tu nick osoby, na którą składasz skargę-vertti Data zdarzenia: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia, na podstawie którego składasz skargę 23.09.2023 Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację, na podstawie której składasz skargę: grałem clutch 1v1 zaplantowałem pake stałem za boxem na stantardzie patrzyłem rampe wychylam pałace z boxa zabijam ban oczywiscie widziałem przed że mój przeciwnik jest na rampie bo go widziałem jak uciekał odemnie a że długo nie peekował peek pałac po kill ban Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów:nie mam
Właściciel GET Opublikowano 23 Września 2023 Właściciel Opublikowano 23 Września 2023 A umiesz czytać informacje czy potrzebujesz okolorów?
Bubakuba Opublikowano 23 Września 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Września 2023 na demku bedzie po meczu
Właściciel GET Opublikowano 23 Września 2023 Właściciel Opublikowano 23 Września 2023 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi