polandoeletante Opublikowano 5 Września 2023 Fragowicz Opublikowano 5 Września 2023 Witam, dostałem dziś bana oraz informacje aby wrzucić demko. Rzecz w tym że wydaje mi się że nie chodzi o cheatowanie, a dokładniej strzeliłem w admina kilka razy i przez to dostałem bana Chodzi o to że na tym serwerze zauważyłem że przeciwnik może zmienić wygląd swojej postaci na tą samą w której jestem ja. Tzn gdy gra w TT może mieć skina Ctka. (Chyba tylko vipy, nie wiem bo wróciłem na ten serwer i do csa 1.6 po kilkuletniej przerwie). A więc sytuacja na b, jestem w kominie i biegnie ktoś z mojego teamu, sytuacja tego wymagała aby strzelić w celu sprawdzenia czy to nie zmiana skina). Dostałem za to bana, amatorka Nie będę demka żadnego wrzucał, bo sam się admin ośmieszył 1
Właściciel GET Opublikowano 5 Września 2023 Właściciel Opublikowano 5 Września 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi