subtelny Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zawieszony Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Skarga na: opiekuna / admina / gracza Dlaczego składasz skargę: Przedstaw krótki powód, dla którego składasz skargę Nick z gry: Subtelny Nick osoby oskarżonej: Smile Data zdarzenia: 16.08.2023 ok. 20.20 Opis zdarzenia: Nie mogę znaleźć miejsca "odwołania od bana". Dostałem bana na 4h od admina "smile" za podkładanie się zombie, tylko dlatego ze mialem problem z wejściem do kampy. Prób było kilka i nazwyczajniej nie wiedziałem jak wejśc, a tylko spadłem i ban na 4h za podkładanie się, mimo, że nie mialem w tym żadnego celu (0 pkt zm dopiero wszedlem na mapę) Dowód: nie mam dema, pierwszy raz skladam takie odwołanie i nie wiem jak to zrobic
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 16 Sierpnia 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 16 Sierpnia 2023 załóż tu temat i uzupełnij wzór prawidłowo następnym razem. https://fragujemy.com/forum/1492-pozostałe-bany-i-muty/
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 16 Sierpnia 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi