Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Skarga na:  admina 
Dlaczego składasz skargę: Brak kompetencji na te stanowisko , zawiść ,brak umiejetnosci rozwiazywania problemow , kij w 4 literach , banowanie za wszystko

Nick z gry: elo elo 3 2 0
Nick osoby oskarżonej: Parker

Data zdarzenia: Zajscie stalo sie przed chwila
Opis zdarzenia: Na samym wstepie chce zaznaczyc ze nie chce pisac odwolania od bana tylko skarge na admina

Dostalem bana na 720minut za oklamywanie admina XDD Zapewno chodzi mu o sytuacje sprzed 2tyg cos takiego jak powiedzialem do niego widzimy sie na forum , on spytal za co ja w kolko powtarzalem "dobrze wiesz za co" gadalem tak z nim przez jakies 2mapy po czym nie wiedzial o co mi chodzi i postanowil ogladac 2 demka o godzinie 2 w nocy. Z przykroscia musze stwierdzic ze admin parker ma jakas chorobe umyslowa bo kiedy ja go niby oklamalem? mowiac ze "dobrze wiesz za co"? Pozatym co to jest za powod oklamywanie admina . Serdecznie nie pozdrawiam admina ktory banuje wszystkich za drobnostki a potem nie ma graczy na serwerze ;< Benc!
Dowód: Pewnie parker ma demka skoro ogladal je dokladnie po 2 razy  nad ranem

@ GET  No ja nie wiem skoro admin daje bana za sytuacje sprzed 2 tyg to on ma miec dowody w jaki sposob mam znalesc demko sprzed 2tyg?

@ P3wu  W zadnym momencie cie nie meczylem to ty sie mnie ciagle pytales a za co bo nie wiem ja odpowiadalem ci "Dobrze wiesz za co" pozatym mute dostalem na poczatku gdy wszedlem na serwer i nie grozilem ci tylko raz poinformowalem cie o tym ze widzimy sie na forum

Edytowane przez Sahito
Opublikowano

Tak okłamałeś bo wprowadzałeś mnie w błąd. Męczyłeś mnie grożąc tym że złożysz skarge na forum jak, powiedziales obejrzalem demka bo domyslalem sie ze nie popelnilem zadnego bledu.
Mówiąc ze ja mam kija w " 4 literach" jestes hipokryta bo po tym jak jeczales i dalem ci muta na 30 minut zaczales plakac i mowic ze mam depresje
Uwazam ze nie popelnilem zadnego bledu

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
11 minut temu, Sahito napisał:

kij w 4 literach

11 minut temu, Sahito napisał:

Z przykroscia musze stwierdzic ze admin parker ma jakas chorobe umyslowa

Ode mnie dostajesz w gratisie ostrzeżenie na forum.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Śmiech 1
  • Właściciel
Opublikowano
16 minut temu, Sahito napisał:

@ GET  No ja nie wiem skoro admin daje bana za sytuacje sprzed 2 tyg to on ma miec dowody w jaki sposob mam znalesc demko sprzed 2tyg?

To odwołanie masz złożyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności