Sahito Opublikowano 20 Lutego 2023 Fragowicz Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) Skarga na: admina Komifox Dlaczego składasz skargę: Podnieca mnie donoszenie Nick z gry: report Nick osoby oskarżonej: Komifox Data zdarzenia: jakies 5min temu Opis zdarzenia: Admin Komifox po napisaniu do niego 2 razy "ez" odrazu pod rzad wlepil mi bana na 2h , gdzie powinienem dostac upomnienie ktore dostalem (wygladalo ono tak "pewny jestes")pozniej nie pisalem juz nic i na nowej mapie ban tak o od buta nie podoba mi sie to !!!!! fun fact prawdziwy powod tego bana jest taki ze zabilem splakanego adminka pozdrawiam z fartem benc . Dowód: demko z koncowki ski i poczatek nastepnej mapy Edytowane 20 Lutego 2023 przez Sahito tak o 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Lutego 2023 Właściciel Opublikowano 20 Lutego 2023 Chcesz dostać przedłużenie kary? 1 1
Właściciel GET Opublikowano 20 Lutego 2023 Właściciel Opublikowano 20 Lutego 2023 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi