Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć, 

Wszedłem sobie na 1.6 i odkąd pamiętam mam ten problem. Podczas strzelania full auto broń się zawiesza i na cały magazynek czasami nawet do 10 kul nie zostaje wystrzelonych. Miałem takie sytuacje za dawnych czasów jak się miało słaby internet i ping skakał. Ale teraz wszystko jest w porządku dlatego wydaje mi się, że coś z confingiem musze mieć nie tak. Jakieś wskazówki? 

Poniżej podaje filmiki. Trzeba się wsłuchać w dzwięk broni, jak się to dzieje to przestaje strzelać i omija nabój. 

Dzięki,

ELSO

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bawiłem się przez godzine w różne raty itp a wystarczyło zmienić max_fps o troszkę ehh. 

• Administrator Główny
Opublikowano

Podobnie masz przy robieniu bh z taką dużą wartością fps w 1.6, przy 100/150 fps max dobrze, fajnie i płynnie się robi bh, przy np 500 fps to bh robi się tragicznie i mało kiedy udaje się robić płynne bh przez np 20 sekund bez zatrzymania.

Tak samo jeśli chodzi o te spowolnienie sekundowe kiedy podskakujesz i spadasz na ziemie żeby potem się rozpędzić to kiedyś bawiłem się w nocy na serwerze z @ Alray  to te "spowolnienie" trwało z dobre 5s jak dałem bardzo wysoki fps stały.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
5 godzin temu, gtx napisał:

przy np 500 fps to bh robi się tragicznie i mało kiedy udaje się robić płynne bh przez np 20 sekund bez zatrzymania.

Ja na stałych 240 nie jestem w stanie zrobić więcej niż 3 skoków, bo łapię autostopa. 

Ogólnie silnik GoldSRC nie jest przygotowany na więcej niż 150fps. Wartości 150fps+ korzysta się w sumie tylko na deathrunach, bo im więcej fps, tym szybciej się rozpędzasz. A tak, zalecany w dalszym ciągu max 100. :P 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Jak masz ustawione 100 fps i dalej masz lagi to wyczyść config

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja nie wiedziałem, że max fps ma aż taki wpływ na to w 1.6 :D Mam 240Ghz monitor to ustawiłem max 250fps i teraz wysztko dobrze. Bunnyhopa i tak nigdy nie robiłem także zostawię już tak jak jest. Ważne, że się broń nie zacina. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Administrator Główny
Opublikowano

A widzisz Michał, całe życie w CS:GO to potem 1.6 zaskakuję ^^

• Śmiech 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności