Ezuyo Opublikowano 4 Grudnia 2022 Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2022 Witam gdy wchodze na serwer społeczności po jakiś 2minutach wyskakuje mi błąd połączenia i wywala do menu głównego. Na normalnych mm nie mam takiego problemu ktoś coś
Właściciel GET Opublikowano 6 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 6 Grudnia 2022 Na jakikolwiek serwer jak wchodzisz tak się dzieje?
Zasłużony Fragowicz Thylele ★ Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2022 Ja może napiszę tylko że zacznij od weryfikacji plików na steam w wielu przypadkach to pomaga. Ewentualnie wyłącz wszystkie zbędne programy. Ja właśnie przez program miałem tak że wywalało mnie z serwera z informacją o jakimś programie blokującym itd. 1
Ezuyo Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) 21 minut temu, GET napisał: Na jakikolwiek serwer jak wchodzisz tak się dzieje? Tak 3 minuty temu, Thylele ★ napisał: Ja może napiszę tylko że zacznij od weryfikacji plików na steam w wielu przypadkach to pomaga. Ewentualnie wyłącz wszystkie zbędne programy. Ja właśnie przez program miałem tak że wywalało mnie z serwera z informacją o jakimś programie blokującym itd. Robiem spojnosc wszystkie programy off i dalej blad Edytowane 6 Grudnia 2022 przez Ezuyo
Właściciel GET Opublikowano 6 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 6 Grudnia 2022 Korzystasz z jakiego Internetu?
Ezuyo Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2022 Teraz, GET napisał: Korzystasz z jakiego Internetu? Play
Właściciel GET Opublikowano 6 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 6 Grudnia 2022 No dobrze, ale mobilnego czy jakiego?
Ezuyo Opublikowano 6 Grudnia 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2022 7 minut temu, GET napisał: No dobrze, ale mobilnego czy jakiego? tak mobilny
Właściciel GET Opublikowano 6 Grudnia 2022 Właściciel Opublikowano 6 Grudnia 2022 I to może być problem. Często spotykamy się z tym, że na mobilnym nie działają serwery społeczności.
Ezuyo Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2022 W dniu 6.12.2022 o 21:59, GET napisał: I to może być problem. Często spotykamy się z tym, że na mobilnym nie działają serwery społeczności. Wlasnie nie jest to wina internetu. Przed formatem komputera wszystko smigalo an tym internecie wydaje mi sie ze jakas obcja jest wlaczana dlatego wywala a nie wiem jaka
Rekomendowane odpowiedzi