Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Croopek1998 napisał:

Wiek niestety nie pokrywa się u Ciebie z dojrzałością którą powinieneś już osiągnąć.  Z serwera kojarzę Cię  przez liczne prowokacje których się dopuszczasz, zarówno  w stronę graczy jak i administracji.

20 minut temu krzyczałeś na mikro że jest nowy regulamin mówiący o tym że w kampie mogą przebywać max 3 osoby i część osób o dziwo w to uwierzyła.

Byłeś karany kilkukrotnie za łamanie regulaminu, więc nie wiem dlaczego kłamiesz w podaniu.

Jako że sam jestem Adminem ZM niedługo, pamiętam jak podczas nieobecności administracji urządzałeś na serwerze dyskoteke, na mikrofonie krzycząc(śpiewając) jakieś piosenki.  Co wprowadzało ogromny chaos, a to było raptem miesiąc temu.

Jesteś osobą która zdecydowanie wzbudza kontrowersje na serwerze, nie wiem czy powinieneś dostać narzędzia do kontroli nad innymi ponieważ sam nie do końca nad sobą panujesz. 

Jestem na NIE.

Nie obchodzi mnie co o mnie myślicie i jak mocne i wysokie jest wasze ego co do mojej osoby. Dla mnie liczy się tylko interes i dobro serwera. A nawet mogę więcej powiedzieć że to będzie korzystne dla mnie i dla właściciela serwera. Także muszę przywołać ciebie do porządku i niestety taka osoba jak ty która daje muta praktycznie za nic i wymyśla że ludzie się nabrali ? To gdzie Pan był żeby sprecyzować takim osobą odnośnie charakteru gry i regulaminu którzy przed przystąpieniem do gry powinni się z nim zapoznać . Wy jako administracja jak już dobierzecie się do koryta to strasznie argumentujecie i wyolbrzymiacie na inne osoby.  Nie potraficie znaleźć złotego środka na to wszystko. Czasem nawet kategoryzujecie grę na wasz własny użytek czyli powiedzmy jesteś teraz zagrożony i ta twoja opinia powinna być przede wszystkim wystarczająca spokojna a ma trochę charakter obraźliwy na mój temat cytuje "Wiek niestety nie pokrywa się u Ciebie z dojrzałością" to jest twój pierwszy błąd jeżeli tak podchodzisz do gracza który jest sfrustrowany bo coś mu nie wyszło to w tym momencie powinieneś zostać zawieszony jako administrator. Bo banować graczy to jest łatwe, trudniej jest zrobić tak by po takiej karze wracali z powrotem do gry i cieszyli się nią.  A przede wszystkim być trochę wyrozumiałym, a nie mścić się na graczy bo coś w życiu prywatnym wyszło nie tak.

Edytowane przez BOLO47
Raien,

Skoro piszesz takie bzdury to najwyraźniej nie wiesz od czego jest Admin, masz dożywotni zakaz składania podań.

• Śmiech 8
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności