Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE] Skarga na graczy - la fiesta🏆 i `mrufek

Agnes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: graczy
Dlaczego składasz skargę: Totalny brak kultury
Nick z gry: Agnes
Nick osoby oskarżonej: "la fiesta🏆" i "`mrufek"
Data zdarzenia: 05.11.2022 13:40 
Opis zdarzenia: Chłop zwrócił uwagę Fieście że ma być cicho i od tamtej chwili zaczyna się patologia na serwerze, wyzywanie od najgorszych, wjeżdżanie na rodziców i trwa to około 15 minut albo nawet i dłużej. Dodam że w trakcie całej tej sytuacji dochodzą osoby trzecie w przybliżonym wieku Fiesty które dodawały niepotrzebnie swoje trzy grosze do tej całej sytuacji, chodzi Mi głównie o gracza "`mrufek" ale brali w tym udział też inne niepotrzebne osoby. 
Dowód: wszystko zaczyna się dokładnie od minuty 16:29 - http://800821.node57.pukawka.pl/dem-de_mirage-1667650363-1667652693.zip

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To już nie pierwszy raz kiedy lafiesta zagłusza mikrofon , tyle że w momencie którym upomina admin to potrafi być cicho ale jak inny gracz to jak widać trzeba wyzywać. Osobiście uważam że banki na kilka dni dobrze by mu zrobił bo jako top1 serwera uważa że mu wszystko można.

Opublikowano

Obie osoby dostały karę na jaką zasłużyły , jednocześnie uważam ,że nie ustane dawanie banów i mutów nic nie daje w stosunku co od la fiesty .

Osobiście postaram się z nim porozmawiać w tych sprawach jeżeli rozmowa nie przyniesie żadnych rezultatów wnioskował bym na długo trwałe lub całkowite wyciszenie go.

Pozdrawiam :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A ja osobiście przejrzę temat, jak tylko wrócę z pracy, czyli de facto po północy.

Opublikowano

Myślę że dawanie La fiescie nie daje rezultatów postaram się z nim porozmawiać. Natomiast jeśli nadal będzie to robił będzie trzeba pomyśleć nad permanentnym mutem 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
58 minut temu, MH4G napisał:

Myślę że dawanie La fiescie nie daje rezultatów postaram się z nim porozmawiać. Natomiast jeśli nadal będzie to robił będzie trzeba pomyśleć nad permanentnym mutem 

Każdy tylko będzie rozmawiał , każdego powinniśmy traktować równo a czy z każdym rozmawiamy ? Skoro nie umie się zachować to dla mnie sprawa jest prosta BAN i nie ważne czy ma top1 czy cokolwiek. 

Czekamy na wypowiedź szefa.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie chce mi się tego dalej słuchać... Minuta mi wystarczyła. 3 miesiące na voice chat i na chat. Cała trójka, łącznie z tym filipem.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została przyjęta

Dostarczony dowód okazał się wystarczający i wykazał złamanie regulaminu.

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności