Skocz do zawartości

[ODRZUCONA] Kilka propozycji DM #02

FASTer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a propo propozycji, ostatnio dosyć dużo pykam na tym serwerze (#2), aż vipa kupiłem. Serwer w porównaniu do tego co było, jest 2 razy lepszy. Co nie oznacza,  że nie może być lepiej (wiadomo, to zawsze subiektywne odczucia, ale nie wszystkie. Jeszcze tylko napomnę, iż miałem styczność z wieloma serwerami, dm (ffa), na różnych modach.(multicfg, fastswitch, zeusmix, onlyhs,m4 cfg.) I o to rzeczy, których mi brakuje:

- 5 min na only awp, na starcie mapy. Jest to fajna rozgrzewka, jeśli ktoś wchodzi typowo pod względem rozgrzania się i nie chce tracić czasu z kałaszkiem w rękach. Plus przymusowa styczność z awp, na dm. Mogłaby zachęcić potencjalnych kupców vipa, do skorzystania z oferty. Osobiście, jak pierwszy raz zagrałem na ffa i miałem awp. Zobaczyłem jaki to jest dobry trening, wcześniej uważałem za to serwey only awp, ale tutaj jest większa intensywność, plus mapa turniejowa. 

- informacje co jakiś czas/przy kliknięciu czegoś (nie wiem jak to się robi) w której minucie jest jakaś faza i jaka to będzie. 

- powiadomienie 3 sekundowe, że zmienia się tryb, zawsze powoduje to u mnie zaskoczenie, mi to nie przeszkadza, ale może się przydać. 

- I najbardziej subiektywna opinia, według mnie zdecydowanie za mało jest czasu na only hs. 

Także przechodząc do konkluzji, serwer super, cieszę się że mogę ćwiczyć aima, w naszej społeczności, widzę że sloty często są pełne, więc serwer ma potencjał, zawsze jest opcja zrobienia z niego, czegoś na zasadzie aren jak własne mapy, w sensie dodanie małych smaczków, aby się wyróżniał, jednak na ten moment to nie ważne, jest super, ale zawsze da się coś zrobić lepiej.  Przepraszam za sporą lekturę:)

• Właściciel
Opublikowano

@ FASTer  będziemy serwer rozwijać, także luz :) 

28 minut temu, FASTer napisał:

- informacje co jakiś czas/przy kliknięciu czegoś (nie wiem jak to się robi) w której minucie jest jakaś faza i jaka to będzie. 

Co masz na myśli?

28 minut temu, FASTer napisał:

- powiadomienie 3 sekundowe, że zmienia się tryb, zawsze powoduje to u mnie zaskoczenie, mi to nie przeszkadza, ale może się przyd

Postaram się dodać opcję.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemanko,

Troszkę odświeżę temat, bo widzę że umarł, mam nadzieje że nie ma za to żadnych warnów ani nic ;D

Jako, że gram już jakiś czas na DM2, a sam właśnie chciałem poruszyć i napisać nowy temat apropo only awp, proponowałbym dodać 5minutowy tryb only awp, bez żadynch dodatkowych pistoletów etc/ awp-knife 5 min. 

Przy tym na godzinę byśmy mieli:

-Normalny DM

-Pistol

-Only HS

-Only AWP

Myślę, że całkiem fajnie by urozmaiciło warmup :)

Druga sprawa co do Vip'a proponowałbym dodanie full ammo za killa.

• 6 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano
W dniu 26.03.2021 o 19:44, FASTer napisał:

- 5 min na only awp, na starcie mapy. Jest to fajna rozgrzewka, jeśli ktoś wchodzi typowo pod względem rozgrzania się i nie chce tracić czasu z kałaszkiem w rękach. Plus przymusowa styczność z awp, na dm. Mogłaby zachęcić potencjalnych kupców vipa, do skorzystania z oferty. Osobiście, jak pierwszy raz zagrałem na ffa i miałem awp. Zobaczyłem jaki to jest dobry trening, wcześniej uważałem za to serwey only awp, ale tutaj jest większa intensywność, plus mapa turniejowa. 

Dodamy na rozgrzewkę ONLY AWP, ale tylko i wyłącznie w takim trybie, gdyż robienie nowego trybu "ONLY AWP" jest bezsensu i może zniechęcić graczy.

- I najbardziej subiektywna opinia, według mnie zdecydowanie za mało jest czasu na only hs. 

Póki co dodałem dwa razy tryb ONLY HS na mapę, zobaczymy.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

- powiadomienie 3 sekundowe, że zmienia się tryb, zawsze powoduje to u mnie zaskoczenie, mi to nie przeszkadza, ale może się przydać. 

Dodane powiadomienie 10 sekundowe.

• 5 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja propozycja bądź uwaga została odrzucona
Dziękujemy za poświęcony czas i zgłoszenie tej propozycji bądź uwagi.

- - -

[!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, raportuj ten post, a rozpatrzymy go ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności