Pikej Opublikowano 31 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2022 Skarga na: admin Ruri Dlaczego składasz skargę: ban za rzekome blokowanie Nick z gry: Pikej Nick osoby oskarżonej: Ruri Data zdarzenia: 31.07.2022 około godziny 11:45 Opis zdarzenia: złośliwość admina za to że nie umiał sie szybko schować do kampy i w doskoku został zakażony, bez jaj.. Przed nami były 2 osoby chciałem ich zakazić po czym sie wycofałem i nagle ban.... śmiech na sali Dowód: niestety nie mam screenow jedynie bana z consoli ale są świadkowie na serwie którzy potwierdza ze 1.5/2h grałem i nic nikomu nie przeszkadzało bo grałem zgodnie z regulaminem a nagle przyszedł jakiś matoł i mnie bana zajebał.. pafi-pafi za podkladanie sie zombie i ciągle afk dostal kick a ja bana bo admin ma 12 lat kurwa co to ma być ..... ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: Pikej ||| IP: 109.95.113.26 ||| STEAM_ID: STEAM_0:0:75111627 ||| Nick admina: Ruri ||| Powod: Blokujesz ||| Nalozony: 31.07.2022 - 11:46:19 ||| Dlugosc: 1 godzina ||| Na: [ ZOMBIE INFECTION ] Fragujemy.com :: Classic - BossBaG! (zm_krkestyle) ||| Musisz poczekac jeszcze: 1 godzina ||| Wygasa: 31.07.2022 - 12:46:19 Później bede chciał na admina podanie składać i przez takiego matoła musze pisac ze dostawałem bana za blokowanie co jest wymysłem Admina który wali banami na prawo i lewo, komu wy dajecie admina to ja nie wiem ..... TRAGEDIA!!! 5
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 31 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2022 43 minuty temu, Pikej napisał: Później bede chciał na admina podanie składać i przez takiego matoła musze pisac ze dostawałem bana za blokowanie co jest wymysłem Admina który wali banami na prawo i lewo, komu wy dajecie admina to ja nie wiem ..... TRAGEDIA!!! Spokojnie, z takimi tekstami to zadbam o to żebyś Admina nigdy nie dostał, także nie martw się - już nie będziesz musiał podania składać! 4 2 1 4
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 31 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2022 Link do demka http://217725.node30.pukawka.pl/hltv-2207311140-zm_krkestyle-1659260400-1659262740.zip czas 29:48 Stałeś obok, po czym podszedłeś do przodu i zablokowałeś kampe. I nie, to nie było przez złośliwość, ban był spowodowany złamaniem regulaminu. To, że twierdzisz, że wcześniej grałeś zgodnie z regulaminem - być może, ale naprawdę nie chce mi się tracić czasu na to, żeby Cię sprawdzać. Mówisz, że chcesz być adminem a nie potrafisz się nawet wypowiadać w kulturalny sposób. Na przyszłość jeśli będziesz pisał jakąkolwiek skargę to zważaj na słowa, bo wyzywanie kogokolwiek od matołów nic Ci nie da. Dziękuję tyle w temacie. Nie pozdrawiam 4 1 1 2
Żywy Opublikowano 31 Lipca 2022 Wykluczony Opublikowano 31 Lipca 2022 Nie ma to jak być skończonym idiotą i napisać skargę, w której obraża się funkcyjnego, gz pomysłowy Dobromirze. Właśnie Twoje rokowania co do wejścia w szeregi administracji spadły do ku**a -100 🙃, jak to mówią, szydło wychodzi z wora prędzej czy później. Polecam dodatkowo zainwestować w prywatne zajęcia z j. polskiego, a przynajmniej z pisowni, bo trochę wstyd. 2 1
Pikej Opublikowano 31 Lipca 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2022 powiewa mi już ten admin chłopie, macie ludzi którzy robią co chcą i się pucują a zoombie ma atakować graczy a nie spierda**. admin swieci przykładem. o ortografioe sie nie martw szybko pisze to nie patrze co sie klika nie chce czsu tracic na dyskusje z nieogarami. skarga jak mowilem napisana co z tym zrobicie nie moja sprawa ale widac ze administracja co serwer sprawdza olewa temat dziekuje 1
Właściciel GET Opublikowano 31 Lipca 2022 Właściciel Opublikowano 31 Lipca 2022 3 godziny temu, Pikej napisał: powiewa mi już ten admin chłopie To po co o tym adminie wspomniałeś w swoim pierwszym poście? 3 godziny temu, Pikej napisał: admin swieci przykładem Zgadza się, admin ma świecić przykładem, ale to nie znaczy, że zawsze będzie wykonywał wszystko perfekcyjnie. To nie są roboty tylko ludzie więc jak każdy mają prawo się pomylić. 3 godziny temu, Pikej napisał: macie ludzi którzy robią co chcą i się pucują Widzę, że jesteś ogromnym znawcą naszego projektu. Chyba faktycznie zatrudnię Cię u nas jako Administrator projektu zamiast @ Hopsialala i wyplenisz wszystkich pucujących się ludzi! 3 godziny temu, Pikej napisał: ale widac ze administracja co serwer sprawdza olewa temat dziekuje Wchodzisz do tematu i składasz skargę na to, że otrzymałeś bana na - uwaga! - godzinę? Gdzie tutaj jest złośliwość? O takim czynie można byłoby mówić, gdyby takie coś się powtarzało, a Ty płaczesz z powodu jednej kary więc czego oczekujesz? Że będziemy Cię głaskać? Wszyscy Ci wyżej odpowiedzieli adekwatnie do tego w jaki sposób się zachowałeś. 3 godziny temu, Pikej napisał: o ortografioe sie nie martw szybko pisze to nie patrze co sie klika nie chce czsu tracic na dyskusje z nieogarami Ja też piszę szybko, ale to nie znaczy, że piszę jak MATOŁ niczym unikający lekcje j. polskiego... 5 godzin temu, Pikej napisał: Dlaczego składasz skargę: ban za rzekome blokowanie Na koniec dodam, że to nie jest podstawa do złożenia skargi, bo od tego służy dział odwołań. Wystarczy przeczytaj kilka informacji na górze: https://fragujemy.com/forum/852-skargi-na-adminów-i-graczy/ więc nie tylko z pisaniem po polsku masz problem PS. Nie będę pisał kto w tym temacie się zbłaźnił, ale darujmy sobie mądrości za 5 groszy... Oczywiście temat leci tam, gdzie powinien. 5
Właściciel GET Opublikowano 31 Lipca 2022 Właściciel Opublikowano 31 Lipca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi