Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idiotyczne to jest wasze zachowanie, a nie moje posty. W regulaminie jest napisane 24h to rozpatrujcie to w 24h a nie odpierdalacie maniane. Nie ma nic szczególnego w tym odwołaniu by przedłużać rozpatrywanie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
  • Administrator Główny
Opublikowano
Odwołania rozpatrywane są w ciągu 24h, dopuszcza się wyjątki przedłużenia nawet do 3 dni.

"Wyjątki" wyjątkiem może być np brak czasu przez danego sędziego, brak dostępu do komputera albo cokolwiek innego a nie dlatego, że Twoje demo jest ultra trudne do oceny.. - nie ma tam żadnego słowa "SZCZEGÓLNYCH", nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to wróć do szkoły, bo nie mam zamiaru dyskutować z Tobą, Ty tutaj zasad nie ustalasz..

I jeszcze coś..

Admin na udowodnienie słuszności bana ma 24h od momentu złożenia odwołania.
[!] W wyjątkowych sytuacjach dopuszcza się możliwość wydłużenia czasu, lecz Admin musi to zgłosić w temacie!

Żeby Ciebie nie korciło w kolejnym poście wjebać akurat ten argument na górze który dałem, to się tyczy Admina który ma udowodnić słuszność bana, a nie rozpatrującego sędziego!

• Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Czyli na rozpatrywanie odwołań innych jest czas i dostęp do komputera, ale do mojego odwołania już nie ma tak? Jakiś gościu odwołał się kilka godzin po mnie i na to pan @ Sauri  juz miał czas, ale na moje już zabrakło? To jak pan Sauri już nie miał czasu, to może Ty mogłeś to rozpatrzeć? Na pisanie głupot na chatboxie i spamowanie głosami masz czas, to na to również powinieneś mieć. Przestań mi pierdolić o jakimś braku czasu i innych bo nie jestem debilem. Celowo jest przeciągane moje odwołanie i taka jest prawda. Z resztą, to świadczy tylko o was ¯\_(ツ)_/¯

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności