Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE] Skraga na opiekuna Orzeł

Redoxx1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: opiekuna 
Dlaczego składasz skargę: Uważam, że nadużywa on swoich praw administratora

Nick z gry: xd KEYDROP g4skins
Nick osoby oskarżonej: Orzeł i jakieś znaczki miał, ale raczej będziecie wiedzieć o kogo chodzi

Data zdarzenia: 14.06.2022 około 22
Opis zdarzenia: Odkąd wszedłem na serwer był on bardzo nieprzyjemny, jestem nowy na serwerze więc chciałem się dowiedzieć paru rzeczy np. jak wyłączyć muzykę na koniec rundy, lecz nie był nastawiony żeby mi pomóc. Większość rzeczy mówili mi inni gracze. Raz nie mogłem go usłyszeć ponieważ mikrofon przerywał mu ostatnie słowo, jak się dopytałem co mówił usłyszałem odpowiedź "umyj uszy" (22:40 demo nr1). Później zastanawiałem się nad kupnem vipa, ponieważ serwer mi się spodobał więc chciałem dowiedzieć się co taki vip robi, niestety komenda !vip nie działała (wyświetlało się menu, lecz gdy coś wybierałem menu po prostu znikało) co wielokrotnie zgłaszałem Orłowi, po jakimś czasie zaatakował mnie, że to moja wina, że nie działa przez to, że spamie tą komendą, a wpisywałem ja po prostu wiele razy, ponieważ myślałem, że może informacje się gdzieś wyświetlają. Zacząłem mówić, żeby sam wpisał komendę i zobaczył ze coś jest nie tak, jednak tego nie dosłyszał i zapytał się co. Tym razem ja odpowiedziałem podobnie do niego tekstem "umyj uszy", za co zostałem zmutowany, ponieważ "tak to mogę mówić do brata" (17:44 demo nr2).  Sprawa jest strasznie dziecinna, ale zarazem strasznie niesprawiedliwa. Opiekun ma jakieś większe prawa? Może "obrażać" graczy, bo obrażaniem bym tego nawet nie nazwał, ale gracze już tak mówić nie mogą? Według mnie straszne nadużywanie praw administratora.

Dowód: 22:40 http://852240.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1655236348-1655238262.zip

i 17:44 http://852240.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1655238264-1655240028.zip

• Sponsor
Opublikowano

Stosunkowo biorąc pod uwagę wasze prowokacje jak i twojego kolegi nie dało wam się inaczej wytłumaczyć a co tej komendy mówiłem być możliwe że za dużo ja wpisałeś bądź z braku dostępu do vip'a nie mogłeś przejścia dalej nie jestem pewien co do mojej odpowiedzi "umyj uszy" tyle co się pytałeś puściły mi delikatnie nerwy. I do tego głupie teksty / Orzeł bo zapocisz się jeszcze w tym swetrze. 

To ile wy macie lat 5?. Ja rozumiem że bawi to ale nie znaczy jeśli ktoś ma tak nick na serwerze to nie musicie mi truć dupe pierdołami 

Co do demka obejrzę sobie i rozpiszę momenty które mi się nie spodobały. 

XX ORZEŁ02 XX

Opublikowano

1 minute ago, XX Orzeł XX said:

. I do tego głupie teksty / Orzeł bo zapocisz się jeszcze w tym swetrze. 

To ile wy macie lat 5?. Ja rozumiem że bawi to ale nie znaczy jeśli ktoś ma tak nick na serwerze to nie musicie mi truć dupy pierdołami 

O czym ty mówisz? Kiedy niby powiedziałem do ciebie tekst ze swetrem bądź inny związany z twoim nickiem, bo chyba pomyliłeś osoby. Ja od ciebie chciałem dowiedzieć się tylku kilku rzeczy, lecz na wiekszość albo dostawałem bardzo zlewającą, według mnie nie miłą odpowiedź, albo wcale. 

• Sponsor
Opublikowano

Z tym swetrem nie biorę ciebie pod uwagę tylko drugiego kolegę no podejrzewam był już od poprzedniej mapy plus ty dołożyłeś swejgo i poszło / Tak jak mówiłem obejrzę sobie twoje demka które podesłałeś i rozpiszę 

XX ORZEŁ02 XX  

Opublikowano

Okej, czekam :) Bo narazie z tego co piszesz, to rozumiem, że po prostu musiałeś się wyżyć bo jakiś gościu zdenerwował cię śmiejąc sie z twojego nicku ;/

• Sponsor
Opublikowano

Hymm do demek które podesłałeś mam mały problem pobrałem sobie oba dema ale jak pierwsze tak i drugie bez audio próbowałem ponownie pobrać nawet z inny przeglądarek i nadal to samo, a z chroma nawet mi demka nie chciało odpalić / jak widać na twoją korzyść nie jestem w stanie rozpisać co dokładnie mnie ruszył.  

Nic innego nie pozostaję mi aż ktoś inny z wyżej rangi ( ROT ) @ luter   przejmie skargę. 

XX ORZEL02 XX 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Cała sytuacja jest całkowicie dziecinna, wina leży oczywiście po obu stronach..

@ Redoxx1 , podczas 2 demek co prawda na samym początku normalnie pytałeś, lecz potem wszystkie słowa służyły jako prowokacja w stronę @ XX Orzeł XX . Nie wiem ile razy można się o coś pytać, zgłaszać jeśli dostało się na to odpowiedź od różnych osób na temat tego co nie wiedziałeś jak sprawdzić. Wspomnę również o twoim dziecinnym zachowaniu po dostaniu silence, gdzie plułeś się tylko do Opiekuna. 

L 06/14/2022 - 22:46:47: [basechat.smx] "xd KEYDROP g4skins<352><STEAM_1:0:454912106><>" triggered sm_chat (text do czegos sie przydasz moze wkoncu)
L 06/14/2022 - 22:47:35: [basechat.smx] "xd KEYDROP g4skins<352><STEAM_1:0:454912106><>" triggered sm_chat (text ty serio jakies rozdwojkenei jazni masz, najpierw mowisz ze dasz potem ze musze szukac, wczesniej mowisz do mnie zebym umyl )
L 06/14/2022 - 22:47:43: [basechat.smx] "xd KEYDROP g4skins<352><STEAM_1:0:454912106><>" triggered sm_chat (text uszy po czym mnie za to samo mutujesz xdd)

Krótko mówiąc, jeśli kolejne takie sytuacje się wydarzą to otrzymasz solidnego bana.

Przechodząc dalej..

@ XX Orzeł XX , Totalnie poległeś podczas całej sytuacji na serwerze, zachowałeś się nie elegancko wobec tych 2 osób które ciebie prowokowały bo zamiast im odpowiedzieć w sposób normalny, to wolałeś się spluć do nich i odszczekać swoje. Nie do końca rozumiem tego.. Dlatego będziemy sobie musieli porozmawiać.

Kończąc mój wywód, skarga zostaje przyjęta, lecz wiedz o tym @ Redoxx1  że wina leży również po twojej stronie, zacznij się zachowywać tak jak należy, bo inaczej poskutkuje to gorszą karą. 

Konsekwencje wobec Opiekuna zostaną wyciągnięte.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została przyjęta

Dostarczony dowód okazał się wystarczający i wykazał złamanie regulaminu.

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności