Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• ZKKF
Opublikowano

Witam serdecznie!

Z uwagi na liczne prośby dotyczące możliwości puszczania muzyki/karaoke oraz na to, że sytuacja nie była jasna i wynikały z tego różne sytuacje w dniu dzisiejszym wprowadzamy nowe zasady aby sytuacja stała się klarowna. Razem z administracją zadecydowaliśmy, że muzykę będzie można puszczać w sobotę od godziny 20 - jest to ogólne przyzwolenie, bez potrzeby robienia głosowania. W resztę dni puszczanie muzyki będzie działało na starych zasadach, tzn. za zgodą graczy (głosowanie zrobione przez admina lub gdy admina nie ma, to spytanie innych graczy), lecz przyjęliśmy, aby było to po godzinie 22.

Na serwerze została także wprowadzona komenda /mute, dzięki której możemy wyciszyć sobie graczy jeśli muzyka nam się nie podoba.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Świetne rozwiązanie wielki sukces administracji. Ja i moi fani pozdrawiają, oraz dziekuje osobiście za ustalenie jasnych i klarownych zasad by nie dochodziło do nieporozumień.

20220412002052_1.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano
11 godzin temu, 6454 napisał:

Świetne rozwiązanie wielki sukces administracji. Ja i moi fani pozdrawiają, oraz dziekuje osobiście za ustalenie jasnych i klarownych zasad by nie dochodziło do nieporozumień.

20220412002052_1.jpg

tylko ty puszczasz syf, reszta graczy chce pograć. Całe szczęście działa mute. Widzę co zmiana opiekuna to nowe zasady, wejść i pograć normalnie to już nie można.  Jak chce posłuchać muzy to sobie winampa odpalam i nie utrudniam innym narzucając im swój chłam. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 2
  • Śmiech 3
  • [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów
Opublikowano
47 minut temu, In Qontrol by Q-dance z nl napisał:

tylko ty puszczasz syf, reszta graczy chce pograć. Całe szczęście działa mute. Widzę co zmiana opiekuna to nowe zasady, wejść i pograć normalnie to już nie można.  Jak chce posłuchać muzy to sobie winampa odpalam i nie utrudniam innym narzucając im swój chłam. 

Winampa? Który mamy rok? 2013? :fg_pepe_great: Teraz to raczej Spotify, Tidal, YT Music czy Apple Music. :fg_pepe_mmm:

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Przypominam, ze regulamin dalej obowiązuje, pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, In Qontrol by Q-dance z nl napisał:

Puszczam wszystko żeby każdego w jakimś stopniu zadowolić, nie musisz na mnie naskakiwać tylko dlatego, że puszczam muzykę bo 90% przebywających na serwerze podoba sie ten koncept dla osób którym się to nie podoba jest komenda /mute o której przypominam często. Nie wiem jak by  ci to mogło przeszkadzać w normalnym graniu jeśli komenda /mute działa podczas całej mapy i wystarczy raz zmutować na 35 minut chyba nie jest to coś co obciąża twoje normalne granie. 

I jeszcze jedno muzyka jest puszczana po 22 lub blisko tej godziny więc masz cały dzień "normalnego" grania praktycznie i szukanie tutaj problemu na siłe jest niepotrzebne. Rozumiem, że ktoś mógłby się dowalić o jakośc dźwięku puszczanej muzyki która nie jest idealna jak z twojego winampa ale zrobiłem tyle na ile mi pozwala 20 letnia gra gdzie jej ustawienia dźwiękowe są dość ubogie.

Edytowane przez 6454
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Z komendą /mute nie jest zawsze do końca tak pięknie, jak się wydaje. Czasami działa źle, szczególnie jak osoba, którą mamy wyciszoną zmienia drużyny, wtedy możemy spróbować poratować się zakładką Player list z głównego menu CS-a, ale możliwe, że mutując daną osobę, zmutuje nam losowo jeszcze inną.

Jakich decyzji nie podejmiecie, nie ustalicie, to zawsze znajdzie się osoba/osoby, którym nie będzie to się podobać. To tak jakby niektórym graczom, którzy mają brak mutacji przyzwolić na używanie mikrofonu bo mimo jej braku, to używają voice talka z sensem - oba przypadki zawsze będą wzbudzać kontrowersje i przejawiać się tekstami typu "zamknij ryj/wyłącz to gówno". Czy administracja serwera wytrzyma to na dłuższą metę? Wątpię bo to tylko nic innego jak dokładanie sobie roboty, której na tym serwerze jest i tak dużo.

@ 6454  nie odbierz tego negatywnie bo rozumiem, że starasz się wprowadzić jakiś dobry klimat, fajną atmosferę na serwerze i po części podnieca Cię to, że ludzie tak pozytywnie na to reagują, ale staraj się mieć przy tym jakieś wyczucie. Jeśli widzisz, że sytuacja na serwerze jest napięta, to może warto przystopować na jedną/dwie mapy.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności