Skocz do zawartości

[ZREALIZOWANA] Propozycje edycji VIP'a od SHiBBy'iego

SHiBBy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem graczem CS: GO od ładnych kilku lat. Grałem też na wielu serwerach , wiele razy byłem adminem (który ma VIP'a) i wiele razy losowo został mi przyznany VIP. Do rzeczy... Potrafię dość dobrze rzucac granatami a nawet jeśli nie to nie potrzebuje na VIP'ie tej "upośledzonej" linii pomagającej rzucanie granatami.  Bardzo dużo ekranu zasłania przez to nie można korzystać z line'upow. Uważam że te wspomaganie rzucania granatu na VIPIe jest po prostu zbędne i można by było pokusić się o usunięcie tego. Proszę o opinie i rozpatrzenie mojej propozycji z głową ;)

Opublikowano

potwierdzam. opcja totalnie nie przydatna, rzucając granat linia zasłania najważniejszą część ekranu, rozprasza i bardziej przeszkadza niż pomaga.

Opublikowano

Zgadza się, jest to bardziej rozpraszające niżeli pomagające...

Gorzej się rzuca przez to granaty, bo zasłania niekiedy pixele i smoke jest rzucony wtedy nie dokładnie.

Opublikowano

Są ciekawsze / lepsze pluginy które pokazują linie rzutu i kąt odbicia granatu, ale jako jedna cienka linia, która nie przeszkadza zbytnio a pomaga w dokładnym rzuceniu granatu.. Obecnie to wygląda tak że mamy kilka linii rozproszonych obok siebie i naprawdę to utrudnia grę . Myślę nad nie zedytowaniem pluginu co jego usunięciem. Niech ludzie uczą się rzucania granatami na podstawie prób i błędów niż jakaś linia ma za nich to robić. VIP to może mieć jakieś 5hp za killa 10 za killa + hs. Tańszy zestaw broni czy cos. Bo jeśli ma za free a każde zabójstwo czy paka a nawet wygrana runda daje mu kasę, to śmiało może obkupic z 2 osoby o broń które dobrze grają i to taki też bilans  drużyny potem wychodzi ;) .. VIP powinien mieć jakieś dodatki ale bez przesady ;) Bilans musi być bo ja rozumiem że ktoś kupuje Vipa ale to nie może z niego zrobić pro gamera tylko dać mu kilka małych ale dodatkowych udogodnień

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@ GET  Pracuje nad poprawkami do serwerów CS:GO, także wystarczy poczekać, a wszyscy będą zadowoleni. ;)

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja propozycja bądź uwaga została zrealizowana

- - -

Dziękujemy za złożenie propozycji bądź uwagi.

Wierzymy, że dzięki takim zmianom nasz projekt stanie się jeszcze lepszy!

Pozdrawiamy,

FGTeam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności