Skocz do zawartości

[ODRZUCONA] Deathmatch 2 - Propozycje

Wachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Jako, że stary temat stworzony ponad rok temu przez @ TURBO LACZEK  już troszkę wygasł zdecydowałem na stworzenie nowego topicu, by odświeżyć i ulepszyć troszkę drugi serwer deathmatch.

• 1. To może zacznę od tego czego mi brakuje najbardziej i myślę, że fajnie by to urozmaiciło nie tylko samą rozgrzewkę ale i trening AWP, ale do czego zmierzam, aktualnie mamy od startu mapy:

-60-40 Normal DM

-40-30 Only HS

-30-20 Normalny

-20-10 Pistol Only

-10-0 Normal DM 

Proponowałbym układ z AWP x2 na mape po 5 min, i wyglądałoby to tak:

Od Startu mapy: 60-45  Normal

-45-40  AWP

-40-30 ONLY HS

-30-20 Normal

-20-10 Pistol

-10-5 Normal

-5 - 0 AWP

2.  Komenda /rs ; /resetscore - coś czego brakuje na serwerze, często widuje graczy próbujący zresetować statystykę

3. Vip + Vip Pro  - Co do zwykłego Vipa, dodałbym full amo za kill, aktualnie jest tylko za HS  i resztę bym zostawił bez zmian

VIP Pro: -Dodatkowy skok / Bonusy HP: Aktualnie na normalnym trybie wygląda to następująco:

image.thumb.png.e2b7a064c8aab2902b55ddc23ef8232e.png

Natomiast podczas trybu na pistolety, za ustelona głowę dostajemy 20HP, a za zwykły kill bodajże 10, 

Taką samą wartość ustawiłbym dla VIP'a PRO, podczas normalnego trybu, 

Jakby ktoś miał jeszcze coś ciekawego to niech wrzuca :> 

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano
W dniu 18.03.2022 o 12:05, Wachu napisał:

2.  Komenda /rs ; /resetscore - coś czego brakuje na serwerze, często widuje graczy próbujący zresetować statystykę

Pytanie po co, jeśli to DM?

3. Vip + Vip Pro  - Co do zwykłego Vipa, dodałbym full amo za kill, aktualnie jest tylko za HS  i resztę bym zostawił bez zmian

Nie ma V.I.P'a PRO na DM, a co do tej propozycji to wiesz, że rozwali to całkowicie balans rozgrywki? Na GunGame to testowaliśmy i był ogromny płacz. Sugerowałbym raczej +25 HP dla V.I.P'a niż przeładowanie ammo.

Taką samą wartość ustawiłbym dla VIP'a PRO, podczas normalnego trybu, 

Dla V.I.P'a jak najbardziej zgadzam się.

Opublikowano
W dniu 28.03.2022 o 20:09, GET napisał:

Pytanie po co, jeśli to DM?

Tylko propozycja, bo są i tryhardy które KD kręcą ;D i nie raz, nie dwa ktoś probuje /rs wpisac

W dniu 28.03.2022 o 20:09, GET napisał:

Nie ma V.I.P'a PRO na DM, a co do tej propozycji to wiesz, że rozwali to całkowicie balans rozgrywki? Na GunGame to testowaliśmy i był ogromny płacz. Sugerowałbym raczej +25 HP dla V.I.P'a niż przeładowanie ammo.

Na TOP, zagranicznych DM'ach wszędzie jest ta opcja i to bez vip'a ;D, nikt nie placze ;D Normalna rzecz na DM'ie

No nic, chociaż te tryby dodac I Bedzie gut ;d

Opublikowano
3 minuty temu, GET napisał:

Dla V.I.P'a mogę dać resetowanie statystyk.

Nasz też jest TOP :D https://www.gametracker.com/search/csgo/?query=DEATHMATCH

Ale propozycje sa do 2, a tamtych TOP nie ma nawet na GT, bo i tak sa full non stop, nie mowiac o weekendzie, zeby wejsc to trzeba miec vipa a i tak na vipach full ;D

ino, że tam poziom z kosmosu jest 

Opublikowano
15 minut temu, GET napisał:

Był pomysł na serwer warmup czy coś takiego od @ marek kejt  więc...

Też można, choć bardziej już można pomyslec o AIM+DM, kiedyś były od neogeara i juz ni ma w PL dobrych ;p

Opublikowano
42 minuty temu, GET napisał:

Wszystko się w kwietniu ogarnie.

W razie W, do reklamy będę mógł się dorzucić, lepiej bym w coś z sensem zainwestował niż ładował w kiJdropa czy rulete po pare tysi i nic z tego nie miał ;D

Opublikowano
12 godzin temu, GET napisał:

Był pomysł na serwer warmup czy coś takiego od @ marek kejt  więc...

Dokładnie mi chodziło o zrobienia serwera AIM DM lub AIM 6vs6.

12 godzin temu, Wachu napisał:
13 godzin temu, GET napisał:

Dla V.I.P'a mogę dać resetowanie statystyk.

Nasz też jest TOP :D https://www.gametracker.com/search/csgo/?query=DEATHMATCH

Ale propozycje sa do 2, a tamtych TOP nie ma nawet na GT, bo i tak sa full non stop, nie mowiac o weekendzie, zeby wejsc to trzeba miec vipa a i tak na vipach full ;D

ino, że tam poziom z kosmosu jest 

Jeżeli chodzi o Topowy serwer DM to według mnie jest to DM od warmupserver.net. Kiedyś zrobili, że tylko VIP może wejść, taki młyn tam był. Grają tam sami prosi i gracze z ligi światowej, także może warto wejść i zobaczyć co i jak tam jest ustawione.

Opublikowano

Dobra, to inaczej

Czym się róźni server 1 od 2, co według mnie wplywa też na ilosć stałych graczy i dodając do tego poziom reprezentowany na DM1 I DM2

-DM1 - Najważniejszą kwestią na tym serverze jest amunicja, za każdego killa jest FULL - To jest server DeathMatch, ludzie przychodzą się tu rozgrzać, bądź ćwiczyć aima, grając na takich serverach jak warmup.net czyli jakby nie patrzeć, śmiało można powiedzieć, że mają TOP servery DM w Eu, i to nie jeden czy dwa, tylko dość sporo i każdy zazwyczaj full, na niektóre by wejść w weekend trzeba mieć VIP'a, nie ważne czy jest 15 osob czy 24/24 bez vipa nie wejdziesz, ale do sedna sprawy, na każdym z tych serverów jest full ammo, i tą opcje można dać dla wszystkich graczy bez względu czy mają vipa czy nie, zostawić jak i na DM1 tak i dodać na DM2, możecie mi wierzyć, przyciągnie graczy i na drugi server.

-DM1 # Konfiguracja Losowych Broni

Ogólnie do 1 servera niczym się przyczepić nie mogę, jedyny minus jest taki, że na losowych broniach przy normalnym trybie dostajemy często same pistolety albo i czasami z samą koską nas zrespi.

W porównaniu do drugiego servera, gdzie ta opcja jest skonfigurowana perfekcyjnie i występuje tylko M4a4 / m4a1-s / aug / famas / awp / galil / ak / sg    i podczas trybu na only pistol również działa wyśmienicie

Co do vipa, to w sumie jednak bym zostawił bez zmian, ewentualnie tylko więcej hp za kill'a.

No i pozostają tylko tryby -  brakuje tego  only awp ;)

i btw. fajnie by było jakby 2 servery były tak samo skonfigurowane, bez zbędnych dodatków, ewentualnie 1 server można only dd2 zrobić, albo na przemian mirage/d2

• 10 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja propozycja bądź uwaga została odrzucona
Dziękujemy za poświęcony czas i zgłoszenie tej propozycji bądź uwagi.

- - -

[!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, raportuj ten post, a rozpatrzymy go ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności