Zasłużony Fragowicz xibastek Opublikowano 5 Marca 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2022 Skarga na: admina Deadshot Nick podczas gry: Bastek Nick osoby oskarżonej: Deadshot Dlaczego składasz skargę: Niesluszny ban Data zdarzenia: 05.03.2022 16:20 Opis zdarzenia: Admin mnie obrazil bo go zabilem, powiedzialem mu zeby zamknal ryj i poszedl ban na tydzien. Ciekawa sprawa. Pamietam z dobrych czasow to admini na tej serwerowni mieli jakies standardy. Dupa. Dowód: Nie wiem jak znalesc. 1
xDEADSHOTx Opublikowano 5 Marca 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2022 Po 1 nie wyzwałem cie i nie powiedziałem tego do ciebie tylko ogólnie do tych co stoją w jednym miejscu dłużej niż 10 sekund mogło to zostać źle zrozumiane , ponieważ powiedziałem to w nieodpowiedni sposób lecz nie zmienia to faktu że powiedziałeś do mnie żebym zamknął ryj ! Po 2 ban może i faktycznie nie słuszny bo powinieneś dostać muta i tu przyznaje się bez bicia. 13:00 http://762902.node44.pukawka.pl/dem-awp_fg_roost_beta-1646496351-1646497533.zip
ZKKF oreo. Opublikowano 5 Marca 2022 ZKKF Opublikowano 5 Marca 2022 Skarga to nie odwołanie się od kary. Napisz odwołanie w odpowiednim dziale.
ZKKF oreo. Opublikowano 5 Marca 2022 ZKKF Opublikowano 5 Marca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi