Skocz do zawartości

[ZREALIZOWANA] Propozycja (Ułatwienie gry dla Adminów)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam propozycję dotyczącą gry.

Jeżeli ktoś wchodzi na serwer to na czacie jest napisane np (Kacperowsky dołącza do serwera), później jeżeli admin od razu chce wejść na specta to pisze np.(Kacperowsky opuścił grę[rozłączł się]) 

Moja propozycja polega na tym, żeby usunąć właśnie takie dwie opcje, ale żeby zostawić takie coś jak (Kacperowsky dołącza do drużyny terrorystów). Propozycja wynika stąd że (adminów jest grupka i większość osób wie jakie mają nazwy) gościu który cheatuje w takim momencie może wyłączyć oprogramowanie użyte przeciwko graczom. Jest to ułatwienie dla adminów ponieważ właśnie w taki sposób można zapanować nad serwerem żeby żadna osoba odpalona nie grała na nim i od razu dostała bana. Dzięki i liczę na wyrażenie się co do tego tematu : ) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To nie jest żadne ułatwienie, bo to co napisałeś jest bardzo łatwe do obejścia - sprawdzenie dema.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
2 godziny temu, kacperowskyyyyyy napisał:

No ja to wiem ale nie będziesz siedział i co chwile sprawdzał demek a na spectcie możesz cały czas siedzieć ale przy zmianie mapy to to widać 

Jeżeli wiem, że ktoś latał odpalony, to tak, będę sprawdzał, ponieważ jest to mój obowiązek. Bycie Adminem to nie jest tylko i wyłącznie szybkie poklikanie guziczkami w panelu, bo muszę dalej grać z moim darmowym VIPem, a tak niestety cały ten temat brzmi, bo z mojej perspektywy i doświadczenia, sensu nie ma w nim żadnego.

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja propozycja bądź uwaga została zrealizowana

- - -

Dziękujemy za złożenie propozycji bądź uwagi.

Wierzymy, że dzięki takim zmianom nasz projekt stanie się jeszcze lepszy!

Pozdrawiamy,

FGTeam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności