DoN Alfonsso Allucho Opublikowano 2 Lutego 2022 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2022 Skarga na: gracza Dlaczego składasz skargę: Prawdopodobnie posiada Cheaty Nick z gry: DoN Alfonsso Allucho Nick osoby oskarżonej: spente le stelle Data zdarzenia: 2 lutego 2022, 05:28:57 Opis zdarzenia: mam demko w zasadzie dwa nie chce od razu oskarżać gracza , możliwe że miał farta lub dobrze grał z tego co widziałem posiada steama , lecz jednak chciałbym by wszyscy rzucili na to okiem i sami ocenili czy dobrze gra czy może jednak używa jakichś "wspomagaczy" jeśli się myle to z góry przepraszam gracza jak i Administracje że zawróciłem niepotrzebnie głowe Dowód: kontakt priv
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 2 Lutego 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2022 https://fragujemy.com/forum/651-zgłoś-cheatera/
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 2 Lutego 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 2 Lutego 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi