Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jo żech myśloł, że yeżula to chopok jest jok nic. Kurła musze te dane faktycznie sprawdzać i zacząć miejsce na cycach na koszulkach dla bab wycinać :fg_pepe_great:. Chociaż tyle z tego byde mioł.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Śmiech 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gorąco polecam! :fg_pepe_heart:

image.png

image.png

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Ekstra 3
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Po prawie rocznej przygodzie z Fragujemy.com zostałem obdarowany oficjalną koszulką z moim nickiem. Jest to bardzo miłe i unoszące na duchu w tych ciężkich czasach jak teraz. Pierwszy raz jestem świadkiem tal pięknej współpracy między właścicielem, a użytkownikiem forum. Dziękuję za dotychczasową współpracę całej ekipie Fragujemy.com 

20230228_105103.jpg

• Zmieszanie 1
  • Serduszko fragowe (+) 6
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Kiedy brak ci skilla, zamów se koszulkę to tylko chwila, ona da ci nieziemskiego skilla😂IMG_20230405_104436.jpg

Edytowane przez DZIKI--E61
Opublikowano
1 godzinę temu, DZIKI--E61 napisał:

Kiedy brak ci skilla, zamów se koszulkę to tylko chwila, ona da ci nieziemskiego skilla😂IMG_20230405_104436.jpg

Super wygląda :fg_pepe_cunning:

Chyba pora coś zamówić.. :fg_pepe_elaborate:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
16 godzin temu, GET napisał:

Może być problem, ale... priv to się dogadamy :P 

Problem? Ktoś powiedział problem? Jestem mistrzem w rozwiązywaniu problemów. Co do kolorystyki koszulki, każda edycja projektu to dodatkowe koszta. A jak już raz się pod kogoś kolor zrobi, to później co drugi będzie prosił. Myślę, że jak dostanę maszynę która polecił GTX, to poza bluzami zdziałam coś z dwoma wariantami kolorystycznymi do wyboru. Na razie czekam, przynajmniej nie będziemy wtedy płacili dodatkowo za poprawki albo zmiany .

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

NOWE INFORMACJE

Drodzy Fragowicze,

Nowe logo zostało ukończone i prezentuje się tak:

fg_logo_large.png

Jest to równoznaczne z tym, iż skontaktujemy się z naszym dostawcą w celu wprowadzenia poprawek.
Jednak biorąc pod uwagę fakt, że wkrótce pojawi się Counter Strike 2, uwzględnimy również poprawki w koszulce obejmując loga gier na ramionach.

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 8
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko, piszę z zapytaniem czy jest już możliwość zakupu, jakiś zwykłych koszulek materiałowych, bądź gadżetów typu smyczka?  :D

PS wiem że temat był poruszany wcześniej, ale nie wiem jak temat wygląda teraz, oraz na jakim etapie się zakończył 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Koszulki i bluzy aktualne ?  wziąłbym po cichaczu przed narzeczoną :D

• King
Opublikowano

Koszulkę już mam :fg_pepe_king:  Jesień się zbliża więc nie pogardziłbym wypicia smacznej ciepłej kawusi z kubka i z logo Fragujemy :fg_pepe_heart:

PS. Inne gadżety też mile widziane! 

BLzfLAY.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 7
  • Właściciel
Opublikowano
W dniu 17.08.2023 o 20:02, De0 napisał:

Koszulki i bluzy aktualne ?  wziąłbym po cichaczu przed narzeczoną :D

Koszulki są aktualne, ale dopóki nie zrealizujemy zaległych zamówień to nie przyjmujemy nowych. Wznowimy sprzedaż we wrześniu, aby nikt nie posądził nas o oszustwo.

Pozdrawiam

Opublikowano
51 minut temu, Vaniliovsky napisał:

Koszulkę już mam :fg_pepe_king:  Jesień się zbliża więc nie pogardziłbym wypicia smacznej ciepłej kawusi z kubka i z logo Fragujemy :fg_pepe_heart:

PS. Inne gadżety też mile widziane! 

BLzfLAY.jpg

pokaż jak leży na tobie!!!