Zasłużony Fragowicz yenula Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2023 Teraz można grać 1 1 16 Cytuj
Żywy Opublikowano 11 Stycznia 2023 Wykluczony Opublikowano 11 Stycznia 2023 Jak jo żech myśloł, że yeżula to chopok jest jok nic. Kurła musze te dane faktycznie sprawdzać i zacząć miejsce na cycach na koszulkach dla bab wycinać . Chociaż tyle z tego byde mioł. 2 4 Cytuj
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 12 Stycznia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2023 Gorąco polecam! 2 3 4 Cytuj
SmiLLey Opublikowano 23 Stycznia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Temat koszulek jeszcze aktualny? 😁 kulson, 23 Stycznia 2023 Oczywiście. 1 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 23 Stycznia 2023 Właściciel Opublikowano 23 Stycznia 2023 Temat jest aktualny - cały czas sprzedajemy koszuleczki 1 Cytuj
Żywy Opublikowano 23 Stycznia 2023 Wykluczony Opublikowano 23 Stycznia 2023 Koszuleczki sprzedają się lepiej jak ziomeczki na komendzie. Pozdrawiam! 2 Cytuj
Legendarny Fragowicz Czekoladowy Opublikowano 28 Lutego 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2023 Po prawie rocznej przygodzie z Fragujemy.com zostałem obdarowany oficjalną koszulką z moim nickiem. Jest to bardzo miłe i unoszące na duchu w tych ciężkich czasach jak teraz. Pierwszy raz jestem świadkiem tal pięknej współpracy między właścicielem, a użytkownikiem forum. Dziękuję za dotychczasową współpracę całej ekipie Fragujemy.com 1 6 Cytuj
Żywy Opublikowano 30 Marca 2023 Wykluczony Opublikowano 30 Marca 2023 Łapta z gorącej Islandii 9 Cytuj
DZIKI--E61 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2023 (edytowane) Kiedy brak ci skilla, zamów se koszulkę to tylko chwila, ona da ci nieziemskiego skilla😂 Edytowane 5 Kwietnia 2023 przez DZIKI--E61 8 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Właściciel Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Pięknie! 1 2 Cytuj
Hans Pingler Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, DZIKI--E61 napisał: Kiedy brak ci skilla, zamów se koszulkę to tylko chwila, ona da ci nieziemskiego skilla😂 Super wygląda Chyba pora coś zamówić.. 1 Cytuj
Spoko Stara ! Opublikowano 5 Lipca 2023 Wykluczony Opublikowano 5 Lipca 2023 ja poproszę ze swoją nazwą ale w różowych odcieniach, damy rade? Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2023 Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2023 Może być problem, ale... priv to się dogadamy 1 1 Cytuj
Żywy Opublikowano 6 Lipca 2023 Wykluczony Opublikowano 6 Lipca 2023 16 godzin temu, GET napisał: Może być problem, ale... priv to się dogadamy Problem? Ktoś powiedział problem? Jestem mistrzem w rozwiązywaniu problemów. Co do kolorystyki koszulki, każda edycja projektu to dodatkowe koszta. A jak już raz się pod kogoś kolor zrobi, to później co drugi będzie prosił. Myślę, że jak dostanę maszynę która polecił GTX, to poza bluzami zdziałam coś z dwoma wariantami kolorystycznymi do wyboru. Na razie czekam, przynajmniej nie będziemy wtedy płacili dodatkowo za poprawki albo zmiany . 2 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 18 Lipca 2023 Właściciel Opublikowano 18 Lipca 2023 NOWE INFORMACJE Drodzy Fragowicze, Nowe logo zostało ukończone i prezentuje się tak: Jest to równoznaczne z tym, iż skontaktujemy się z naszym dostawcą w celu wprowadzenia poprawek. Jednak biorąc pod uwagę fakt, że wkrótce pojawi się Counter Strike 2, uwzględnimy również poprawki w koszulce obejmując loga gier na ramionach. Pozdrawiamy, FGTeam 1 8 Cytuj
Kuqul Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Donator Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Siemanko, piszę z zapytaniem czy jest już możliwość zakupu, jakiś zwykłych koszulek materiałowych, bądź gadżetów typu smyczka? PS wiem że temat był poruszany wcześniej, ale nie wiem jak temat wygląda teraz, oraz na jakim etapie się zakończył 2 1 Cytuj
De0 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Koszulki i bluzy aktualne ? wziąłbym po cichaczu przed narzeczoną 3 Cytuj
King Vaniliovsky Opublikowano 18 Sierpnia 2023 King Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Koszulkę już mam Jesień się zbliża więc nie pogardziłbym wypicia smacznej ciepłej kawusi z kubka i z logo Fragujemy PS. Inne gadżety też mile widziane! 1 7 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Właściciel Opublikowano 18 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 20:02, De0 napisał: Koszulki i bluzy aktualne ? wziąłbym po cichaczu przed narzeczoną Koszulki są aktualne, ale dopóki nie zrealizujemy zaległych zamówień to nie przyjmujemy nowych. Wznowimy sprzedaż we wrześniu, aby nikt nie posądził nas o oszustwo. Pozdrawiam 1 Cytuj
Rakos Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Wykluczony Opublikowano 18 Sierpnia 2023 51 minut temu, Vaniliovsky napisał: Koszulkę już mam Jesień się zbliża więc nie pogardziłbym wypicia smacznej ciepłej kawusi z kubka i z logo Fragujemy PS. Inne gadżety też mile widziane! pokaż jak leży na tobie!!! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi