Skocz do zawartości

[KOSZ] Podanie na admina - Cz4jnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:  Mikołaj
Aktualny wiek:  16
Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive: 3,4 lata

Nick na serwerze: Cz4jnik
Staż gry na serwerze: około 2 tygodnie myślę
Godziny w jakich grasz na serwerze:  17-22
Link do wykresu aktywności na serwerzehttp://rank.fragujemy.com//?page=profiles&search=1&profile=STEAM_1:0:521320541# wiem ze nie mam sporej ilości godzin ale bede gral jeszcze czesciej niż dotychczas i na pewno liczba godzin mocno wzrośnie

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Oczywiście że nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: Tak, było to niecały rok temu, byłem adminem przez jakieś 4-5 miesięcy  na serwerze polski-skill.pl.
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: Tak
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem

-Potrafię rozróżnić czy dany gracz jest czysty czy używa wspomagaczy,

-Chętnie pomagam wszystkim graczom na serwerze,

-Jestem lubiany wśród społeczności na serwerze,

-Potrafię rzucić wszystko co robię i wejść na serwer, aby zbanować danego oponenta,

-Nie wyzywam oraz nie piszę wiadomości typu: ez, łatwo itp.

-Myślę że powinniście przyjąć mnie na okres próbny 

Dziękuje, Pozdrawiam.

Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: Nie

Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME. Mój link do profilu:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199002906810/

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 5
Opublikowano
16 minut temu, Cz4jnik napisał:

To nie argument i nic nie powinni robić :D 
A po drugie chyba twoje podanie zostało odrzucone niedawno  

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To podanie ma być w końcu na mirage 01 czy 02? A może na obydwa?

Drogi użytniku. Bardzo Cię proszę o zwracanie uwagi w jakich działach serwerów składasz podanie. Btw; od odrzuconego podania musisz zaczekać z kolejnym najmniej tydzień, a Ty składasz kolejne po 3 dniach, gdzie nie zdążyłeś poprawić tego co pisali pod poprzednim podaniem Admini serwera. Pozdrawiam.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 5
Opublikowano

Cześć! 

Choć nie jestem adminem na serwerze Mirage #1, to jednak postanowiłem przyjrzeć się bliżej Twojemu podaniu. 

Na starcie mogę wywnioskować, że jesteś zbyt pewny siebie.. Zrobię to w stylu, w jakim robił to @ Żywy . ;)

50 minut temu, Cz4jnik napisał:

Staż gry w Counter-Strike: Global Offensive: 3,4 lata

Super, że grasz od 3,4 lata.. Czyli większość wakacji? Musisz bardziej doprecyzować odpowiedź. Chodzi tutaj o ilość przegranych godzin w grze, a nie od kiedy grasz.. 

Staż gry na serwerze: około 2 tygodnie myślę

Czy nie uważasz, że jest to byt krótko? Na siłę chcesz zostać adminem? Bez sensu.. Po za tym w ciągu tych dwóch tygodni grałeś na serwerze tylko przez niecałe 7 godzin.. Zdecydowanie za mało - wymogiem jest minimum 30h.

@ [CS:GO] Admin ONLY MIRAGE #01 dołączam link do GT ;)

https://www.gametracker.com/player/Cz4jnik/51.83.215.0:27015/

Link do wykresu aktywności na serwerzehttp://rank.fragujemy.com//?page=profiles&search=1&profile=STEAM_1:0:521320541# wiem ze nie mam sporej ilości godzin ale bede gral jeszcze czesciej niż dotychczas i na pewno liczba godzin mocno wzrośnie

Dobrze, że wiesz, że liczba jest mała, ale co dalej? Wzrośnie jak dostaniesz flagi i zostaniesz adminem? Teraz powinieneś pokazać, że Ci zależy i od razu powinieneś wziąć się za nabijanie godzin. 

-Potrafię rzucić wszystko co robię i wejść na serwer, aby zbanować danego oponenta,

Szczerze? Nie wierzę.. Nie wierzę, że jesteś w stanie to zrobić, bo gdy np. grasz mm'a i ktoś Ci napisze o takiej osobie, to nie możesz wierzyć mu na słowo, tylko musisz go chwilę pooglądać.. Także wątpię, że zdążyłbyś wejść na serwer, chwilę oglądać, po czym ew. zbanować, zrestartować CS i wrócić do mm.. Także pisz prawdę. ;)

-Nie wyzywam oraz nie piszę wiadomości typu: ez, łatwo itp.

Wow! Brawa dla Ciebie, ale nie jest to żaden argument.. 

Eee xD? No sorry, ale tak jak wspomniał @Migol (wybacz, ale nie mogłem oznaczyć przez Twoją czcionkę), nie jest to żaden argument i to nie Ty o tym decydujesz.. Nasuwa mi się pewna myśl, ale niestety nie mogę tutaj tego napisać, ale może to i lepiej. 

Dziękuje, Pozdrawiam.

Luzik, jestem obiektywny i szczery. ;)

Bez zbędnego podsumowania - jestem na NIE

*edit.

Jeszcze dodam jedną myśl. Ostatnio, bo aż w czwartek (całe 4 dni temu) pisałeś podanie na serwer Mirage #2. Tam nie zostałeś przyjęty, więc próbujesz na Mirage #1? Bez sensu.. 

Pozdrawiam, 

ToM

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zmieszanie 1
  • Serduszko fragowe (+) 8
Opublikowano

Podtrzymuje zdanie kolegi wyżej, dodam od siebie, że w ogóle cię nie kojarze, jak i pewnie reszta adminów. 

Daj się poznać, pograj dwa/trzy miesiące i spróbuj ponownie.

Pomagaj graczom, zapoznaj się dobrze z regulaminem i się go stosuj, buduj reputacje na mirku etc. 

Na te chwile jestem na NIE!

Pozdrawiam, 

Cry!

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Co ja tu mogę więcej powiedzieć. Chyba to co kolega wyżej @ cry ¿  , także kompletnie cię nie kojarzę. Daj się poznać troszkę bardziej. Gwarantowanie, że można wejść w każdej chwili jest zbędne. 

Także jestem na NIE

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Cześć! Bardzo mi przykro, ale Ciebie kompletnie nie kojarzę. Staż gry również nie duży. Daj się poznać innym graczom zanim złożysz podanie.

Jestem na Nie.

Pozdrawiam

• Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Moja wypowiedź wydaje mi się aż zbędna. Wszystko jest tu oczywiste. 

Jestem na Nie.

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Szanujmy swój czas i swoje nerwy. Nie ma potrzeby rozpisywania się co jest nie tak z podaniem bądź z osobą składającą podanie (kto wie?) . 

NIE

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Składasz podanie na serwer, na którym praktycznie nie grasz do tego konto na forum założone tylko pod podanie, które samo w sobie jest bardzo słabo napisane. Długa dorga przed tobą jeśli rzeczywiście chcesz zostać administratorem. Oczywiście jestem na NIE.

• Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności