TITAN'S Opublikowano 10 Marca 2021 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Skarga na: adminaNick podczas gry: TITAN'SNick osoby oskarżonej: moonlightDlaczego składasz skargę: Składam skargę ponieważ uważam że niesłusznie dostałem bana i jest to dla mnie kpina nad kpinami.Data zdarzenia: wczoraj 19:13 jakoś takOpis zdarzenia: Otóż było to tak napisałem na czacie ogólnym do jednego z graczy serwera że jest debilem ale z tego co wiem to nie jest to przekleństwo . Po czym momentalnie bez żadnego kicka oraz ostrzeżenia dostałem bana aż na 2 godziny. wszystko działo się na mapce zm_fg_fox. Napisałem te skargę dopiero teraz bo szlag mnie wziął jak ten sam admin był na serwerze i nie zareagował na gracza który akurat wtedy wyzywał innych graczy na serwrze a pisał o wiele gorsze przekleństwa.Dowód: https://www74.zippyshare.com/v/d4GouqBz/file.html Oczywiście na demku widać moje "Wyzywanie graczy/admina." Edytowane 10 Marca 2021 przez TITAN'S
User Opublikowano 10 Marca 2021 Donator Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, TITAN'S napisał: Opis zdarzenia: Otóż było to tak napisałem na czacie ogólnym do jednego z graczy serwera że jest debilem ale z tego co wiem to nie jest to przekleństwo Taryfikator mówi, że jest - można by podciągnąć pod pierwszy podpunkt. Mimo wszystko to i tak godzina za dłużej (no chyba że łapie się jako "pozostałe obrażanie"), jeżeli zaś chodzi o to, co napisałeś - wiedząc jaki był kontekst wypowiedzi, to ja bym nie pomyślał, że można dostać za to bana (czy nawet kicka). Edytowane 10 Marca 2021 przez User
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 10 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2021 Ban nie daje podstawy do złożenia skargi. Co najwyżej możesz napisać odwołanie od kary. 2
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 10 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi