Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Skarga na: admina
Nick podczas gry: TITAN'S
Nick osoby oskarżonej: moonlight
Dlaczego składasz skargę: Składam skargę ponieważ uważam że niesłusznie dostałem bana i jest to dla mnie kpina nad kpinami.
Data zdarzenia: wczoraj 19:13 jakoś tak
Opis zdarzenia: Otóż było to tak napisałem na czacie ogólnym do jednego z graczy serwera że jest debilem ale z tego co wiem to nie jest to przekleństwo :). Po czym momentalnie bez żadnego kicka oraz ostrzeżenia dostałem bana aż na 2 godziny. wszystko działo się na mapce zm_fg_fox. Napisałem te skargę dopiero teraz bo szlag mnie wziął jak ten sam admin był na serwerze i nie zareagował na gracza który akurat wtedy wyzywał innych graczy na serwrze a pisał o wiele gorsze przekleństwa.
Dowódhttps://www74.zippyshare.com/v/d4GouqBz/file.html   Oczywiście na demku widać moje "Wyzywanie graczy/admina."

Edytowane przez TITAN'S
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, TITAN'S napisał:

Opis zdarzenia: Otóż było to tak napisałem na czacie ogólnym do jednego z graczy serwera że jest debilem ale z tego co wiem to nie jest to
przekleństwo :)

Taryfikator mówi, że jest - można by podciągnąć pod pierwszy podpunkt.
obraz.png.7478ba99a6fc0b7ed636c5a526de5eed.png
Mimo wszystko to i tak godzina za dłużej (no chyba że łapie się jako "pozostałe obrażanie"), jeżeli zaś chodzi o to, co napisałeś - wiedząc jaki był kontekst wypowiedzi, to ja bym nie pomyślał, że można dostać za to bana (czy nawet kicka).

Edytowane przez User
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ban nie daje podstawy do złożenia skargi. 

Co najwyżej możesz napisać odwołanie od kary.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności