Pasha Opublikowano 24 Lutego 2021 Zawieszony Opublikowano 24 Lutego 2021 Skarga na: adminówNick podczas gry: o x x i kNick osoby oskarżonej: BIELPOOL, UnnamedDlaczego składasz skargę: Brak jakiejkolwiek reakcji na zgłoszenie cheateraData zdarzenia: ~ 19 24/02/2021Opis zdarzenia: Zauważyłem osobę z WH i zgłosiłem to na u@, cyt. "aboven ma wh". Zero reakcji ani nic. Kilka minut później napisałem na czacie ogólnym "admin?". Natomiast admin Bielpool napisał [mamy go zbanować, bo ty tak mówisz?]Choć nawet nie kiwnął palcem, nie sprawdzał gracza. Unnamed nawet się nie udzielił i tak samo grał i nic nie robił. Na demku nie ma wiadomości do admina (u@) tak tylko zaznaczę. Około 9 minut później bielpool wszedł na spekta i chyba zbanował gracza, bo po minucie na spekcie gracz wyszedł z serwera (Na serwerach nie jest napisane gdy gracz zostanie zbanowany więc dlatego ta zagwostka). Choć nie ma bana w SB. Na u@ napisałem, że jeżeli mu się nie chce pełnić funkcji admina niech złoży rezygnację. Nie pisałbym tej skargi gdyby nie było tak słabej reakcji lub jej braku.Dowód: http://800821.node57.pukawka.pl/dem-de_mirage-1614188887-1614190783.zip - Czas na demku od 18 minuty 40 sekundy [10 runda] - Steam ID tego haxa (STEAM_1:1:525558548)
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 24 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2021 Napisz skargę w odpowiednim dziale. Twoja skarga dotyczy Adminów z Mirage 1, a nie 2.
Właściciel GET Opublikowano 24 Lutego 2021 Właściciel Opublikowano 24 Lutego 2021 Proszę bardzo, dział prawidłowy.
Pasha Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 24 Lutego 2021 Missclick 14 minut temu, luter napisał: Napisz skargę w odpowiednim dziale. Twoja skarga dotyczy Adminów z Mirage 1, a nie 2.
UnnameD Opublikowano 24 Lutego 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2021 Moim zdaniem niepotrzebny temat, ale skoro już jest to spoczko. To, że nie zauważyłeś żadnej reakcji nie znaczy, że nic nie zrobiliśmy... Ktoś wcześniej już pisał o nim na czacie i sprawdziłem, ale zobaczyłem, że koleś nawet nie potrafi zabić w plecy tak więc mówię sobie "Dobra sprawdziłem i nic nie miał" więc nie fatygowałem się sprawdzać dalej. Nie musimy wchodzić na specta, aby oglądać gracza (ja tak nie robie bo zazwyczaj w takim przypadku koleś gra już spokojnie) PS: Pobrałem demko i sprawdziłem, masz rację. Cheatuje, lecz jak już wspomniałem wcześniej jak sprawdziłem przy wcześniejszym zgłoszeniu to było jak napisałem. Jeśli jakiś z naszych sędziów mógłby nadać bana byłoby super. Następnym razem jakby taka sytuacja się poowtórzyła proszę abyś dopisał w zgłaszaniu, że widziałeś to na powtórce czy cuś. Wtedy (przynajmniej ja) będę na to inaczej zerkał. Pozdrawiam. @edit @ Pasha Byłem AFK przez 2 rundy. Tutaj Bielpool ma racje
Bielpool Opublikowano 24 Lutego 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2021 Witam. Sytacja wyglądała tak, że nie przypominam sobie twojej wiadomości na u@ jedynie co pamiętam to wiadomość na czacie ogólnym wiadomość o treści "admin?" więc odpisałem tak jak wyżej "mamy go zbanować, bo ty tak mówisz?". Dla twojej informacji gracza zazwyczaj sprawdzamy po śmierci, ponieważ nie ma na serwerze ukrytego obserwatora i robimy tak, by podejrzany nie nabrał podejrzeń. Dlatego tak zreagowałem ponieważ ciężko, żebyśmy zaraz po chwili kogoś zbanowali gdy nawet nie widzieliśmy jak podejrzany gra. Swoją drogą skarga na Unnameda jest nieuzasadniona, ponieważ był AFK. Zaraz po kolejnej wiadomości już na u@ napisałem do niego czy mu się przygląda i zauważyłem, że go nie ma więc dwie rundy później wszedłem na speckta, żeby było szybciej obejrzałem i rzeczywiście owy gracz posiadał WH i dostał bana, co widać na SS. Nie jesteśmy robotami i zdarzają nam się błędy lub czegoś nie zauważymy, ale uważam, iż w tym przypadku zabrakło cierpliwości. Pozdrawiam.
Pasha Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 24 Lutego 2021 @ UnnameD @ Bielpool Unnamed napisał że inaczej będzie patrzeć na zgłoszenie jak tam napisze np. że widziałem na replayu. Czyli był aktywny i widział. Nie odpalam już demka ale raczej widać że był, więc Bielu gdzie ten afk unnameda Unnamed nie pisz "że nie zauważyłeś żadnej reakcji nie znaczy, że nic nie zrobiliśmy..." mnie nie było wcześniej, więc odniosłem się do tego co ja widziałem. Można w takiej sytuacji napisać, dzięki za zgłoszenie sprawdzimy gracza czy jakaś zwykła odpowiedź. A nie było nic. Bielpool na specta wszedles około 10 minut po moim zgłoszeniu, nie mam pojęcia czy to są dwie rundy. A co ja miałem powiedzieć, gdy żaden admin nie zareagował tylko grali dalej. Jak co rundę zabijał mnie chłop przez smoke w głowę czy coś. Pisałem do was na u@ 3 razy to nikt nie zareagował. Ban nadany o 19:16, czyli kolega odpalony grał praktycznie całe 30 minut na haxach przy kilkukrotnym zgłoszeniu. Nie chce być chamski ale chce pokazać jak wolna jest reakcja, jak haxy sobie grają bezkarnie przez tyle czasu i ile osób wyszło z serwera przez takich odpałów. Fajnie by było jakbyście jakoś lepiej współpracowali z graczami. Pozdrawiam
Bielpool Opublikowano 24 Lutego 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2021 13 minut temu, Pasha napisał: @ UnnameD @ Bielpool Unnamed nie pisz "że nie zauważyłeś żadnej reakcji nie znaczy, że nic nie zrobiliśmy..." mnie nie było wcześniej, więc odniosłem się do tego co ja widziałem. Można w takiej sytuacji napisać, dzięki za zgłoszenie sprawdzimy gracza czy jakaś zwykła odpowiedź. A nie było nic. Bielpool na specta wszedles około 10 minut po moim zgłoszeniu, nie mam pojęcia czy to są dwie rundy. A co ja miałem powiedzieć, gdy żaden admin nie zareagował tylko grali dalej. Jak co rundę zabijał mnie chłop przez smoke w głowę czy coś. Pisałem do was na u@ 3 razy to nikt nie zareagował. Ban nadany o 19:16, czyli kolega odpalony grał praktycznie całe 30 minut na haxach przy kilkukrotnym zgłoszeniu. Nie chce być chamski ale chce pokazać jak wolna jest reakcja, jak haxy sobie grają bezkarnie przez tyle czasu i ile osób wyszło z serwera przez takich odpałów. Fajnie by było jakbyście jakoś lepiej współpracowali z graczami. Pozdrawiam Wiadomość o treści "admin?" wysyłasz około 20 minuty gdzie ja dalej nie wiedziałem o kogo chodzi, bo nie widziałem poprzedniej wiadomości na u@ dlatego po kolejnej wiadmości wbiłem na spec z czego jeszcze wcześniej pytałem Unnameda czy go sprawdza, ale był AFK, dlatego to tyle zajeło.
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 25 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 25 Lutego 2021 9 godzin temu, Pasha napisał: Ban nadany o 19:16, czyli kolega odpalony grał praktycznie całe 30 minut na haxach przy kilkukrotnym zgłoszeniu. Nie chce być chamski ale chce pokazać jak wolna jest reakcja, jak haxy sobie grają bezkarnie przez tyle czasu i ile osób wyszło z serwera przez takich odpałów. Sorki, ale już nie wytrzymałem, sprawdziłem sobie więc tylko jedną rzecz na podanym demie i wniosek z tego taki - nieźle tam koloryzujesz. Chłop ledwo KD 1, dosłownie największy bobas na tej planecie... A Ty mówisz, że to coś pokazuje? Że ktoś przez takiego chłopka wychodzi z serwera? Nie chcę być niemiły, ale pierdolisz teraz takie głupoty, że nawet czytać mi się już tego nie chce. Z doświadczenia wiem, że "szkody" wyrządzone przez tego typu odpaleńców są zerowe, ba, nawet czasem lepiej zostawić takich na serwerze troszkę dłużej, żeby mieć więcej dowodów w razie ewentualnego odwołania. Szkodliwe haxy to tylko te, które absolutnie niszczą całą rozgrywkę, a tych pozbywamy się akurat dość szybko, dlatego argument nietrafiony. Szkoda tylko, że za swojej "kadencji" taki bystry nie byłeś."Chuj jeden nie zareagował na moje zgłoszenie, co za cham i prostak, trzeba go ukarać!" ~prawdopodobnie Pasha, 2021
Pasha Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Zawieszony Opublikowano 26 Lutego 2021 Proszę bardzo osoba nie związana z skargą. Kogo obchodzi, czy ma KD1 lub więcej. Cheater to cheater jeżeli podchodzisz do nich z takim zapałem i przekonaniem jak tera to współczuję ci osobiście. Ja za swojej "kadencji" robiłem to co do mnie należało, więc i ty rób co należy do ciebie, a nie się wtrącasz i próbujesz bronić adminów. Argument jak najbardziej trafiony, on zabijał bez krycia się mimo to że mu nie wychodziło. Znalazła się osoba "postronna". Administrator sieci, a zero szacunku. "Ooo cheater, a tam nie szkodliwy. Niech se pogra chwile, bo i tak jest bobasem to nie muszę reagować tak szybko" -Prawdopodobnie Uroboros
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 26 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2021 2 godziny temu, Pasha napisał: Proszę bardzo osoba nie związana z skargą. Kogo obchodzi, czy ma KD1 lub więcej. Cheater to cheater jeżeli podchodzisz do nich z takim zapałem i przekonaniem jak tera to współczuję ci osobiście. Ja za swojej "kadencji" robiłem to co do mnie należało, więc i ty rób co należy do ciebie, a nie się wtrącasz i próbujesz bronić adminów. Argument jak najbardziej trafiony, on zabijał bez krycia się mimo to że mu nie wychodziło. Znalazła się osoba "postronna". Administrator sieci, a zero szacunku. Jako "Administrator sieci" mam prawo do komentowania wszystkich spraw dotyczących serwerów gier, jak i forum, także no, we pal gumę. Wracając do tematu... Zabijał bez krycia się... Ile on tam fragów nabił? Z 10? Gdzie on tam był? W środku tabeli? Ile razy się wywalił? Znów 10? No rzeczywiście, szkody takie, że nawet sprzedanie tego serwera, czy też całej sieci tego nie pokryje, no kurwa mać, co my teraz zrobimy. Nie, argument nie zostaje zaliczony do trafnych - jeżeli do wszystkich spraw podchodzisz w sposób "0 albo 1" to życzę powodzenia w życiu, z Twoim stażem na pewno się przyda, koniec końców powoli będziesz wkraczał w dorosłe zycie, reality check soon™. Bronić adminów? Typie, jedyne co zrobiłem to wytknąłem Tobie wyolbrzymianie sprawy. Nie w moim interesie jest bronienie kogokolwiek, co sobie ktoś rozpatrujący sprawę postanowi to tak będzie, więc nie wiem, może czas nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo zawsze miałeś z tym wielki problem. P.S. nr 1 - Szacunek również otrzymujesz taki, na jaki sobie zapracowałeś kiedyś i teraz, pisząc i zachowując się tak samo idiotycznie jak w przeszłości. Jeżeli nie potrafisz wyczuć jakiejkolwiek formy sarkazmu, to lepiej będzie Tobie zniknąć z internetu, albo przynajmniej z tego forum, najlepiej na zawsze. P.S. nr 2 - Nigdy więcej nie próbuj pisać do mnie takim tonem w przyszłości, bo skończy się to dla Ciebie raczej fatalnie. P.S. nr 3 - Jak już kogoś, dzbanie, cytujesz, to przynajmniej upewnij się, że dobrze wpisałeś jego nick.
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 26 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2021 Witaj ! Zacznijmy może od tego, że jeżeli składasz skargę na @ UnnameD 'a i @ Bielpool 'a, to byłoby słusznie, żebyś to samo napisał w temacie skargi. Poza tym, "Na u@ napisałem, że jeżeli mu się nie chce pełnić funkcji admina niech złoży rezygnację". Zdaje mi się, że ten czat służy do innych celów, a nie wylewania swoich żali ? Tak jak wyżej koledzy wspomnieli, że Ty widzisz, że admin nie siedzi na obserwatorze, to nie znaczy, że przechodzimy obojętnie wobec całej sytuacji. Gracz został finalnie zbanowany, czego mógłbyś się oczywiście domyślić, chociażby z tego powodu, iż pełniłeś już funkcję admina. Wystarczy porównać komunikaty przy rozłączeniu się z serwerem gracza Danio i naszego podejrzanego. Nie wpadłeś na to, ale nie zamierzam Cię za to obwiniać. Według mnie ta skarga to jedno wielkie nieporozumienie i brak cierpliwości. Rozumiem sytuację, gdyby nikt nie zareagował, natomiast ta reakcja nastąpiła. Admini to też ludzie, okaż choć grosz zrozumienia. Zostaje mi Ciebie przeprosić, że delikwent nie został zbanowany zgodnie z Twoimi oczekiwaniami czasowymi. Natomiast @ [CS:GO] Admin ONLY MIRAGE #01,@ [CS:GO] Starszy Admin ONLY MIRAGE #01, proszę na przyszłość o informowanie graczy o przyjęciu zgłoszenia. Skargę odrzucam, nie zamierzam karać adminów, za nazwijmy to; "spóźnioną" banicję. Pozdrawiam, VetraX !
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 26 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2021 Twoja skarga została odrzucona Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu - - - [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.