Skocz do zawartości

[KOSZ] Co dodać, a co usunąć z serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Tutaj podstawowy wątek.

Więc tak, dodałem do menu CT i spectator w razie gdyby wystąpił jakikolwiek bug bądź ktoś chciałby samodzielnie przystąpić na spec lub wejść do teamu, może to zrobić klikając M.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jak byś miał czas i jeżeli jest taka możliwość to mógłbyś zrobić tak, że gdy gracz wchodzi na serwer to na środku ekranu pisze mu: Pod klawiszem "M" masz menu serwera. Lub coś w tym stylu,

• Właściciel
Opublikowano

Może niekoniecznie na środku, ale co jakiś czas tak jak w poprzednim shopie czyli na dole na niebiesku. Bo jak wiadomo, wystartował DR = 3/4 rzeczy napisane na nowo.

Opublikowano

Dodać Komende /rank ? Wiem, że pod koniec rundy pisze w lewym górnym rogu ale i tak 80% Graczy tego nie widzi i myślą że serwer jest bez rankingu itd.

• Właściciel
Opublikowano

' pid='29836' dateline='1361094924']

Dodać Komende /rank ? Wiem, że pod koniec rundy pisze w lewym górnym rogu ale i tak 80% Graczy tego nie widzi i myślą że serwer jest bez rankingu itd.

Udoskonalimy w przyszłości na pewno ten system rang.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Popieram kolegę wyżej.

Proponuje żeby dodać:

- Że tt nie ma 100hp, tylko tyle ile ma także jako ct np 15 czy 33 hp. Żeby się nie bawić w ''Daj Dziaba''

- Bardziej widoczne Rangi i żeby było je widać przez całą rundę. Albo po prostu dodać komendę /rank

- Żeby pisało w jakimś miejscu jak włączyć bh bo trzeba ciągle mówić nowym graczom. Można dać informacje co pojawia np się co 1/2min na chacie.

- Dodać więcej map i trochę trudniejszych np Bhops

- Top10 na forum albo na serwerze pod względem fragów.

Wiem, że trochę dużo roboty, ale cóż :)

Pozdrawiam Xenn[O].

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Usprawnimy system ranku.

AD 2. Tak jak wyżej.

AD 3. Jest informacja, nawet w menu jest napisane wszystko.

AD 4. Jest wystarczająco map na razie, zerknij do mapcycle.

Opublikowano

Proponuje wstawienie obcji RTV, oraz kolejki po przejściu mapy

A co będzie z tym, co napisał Pan xyz? Bo chyba nie zauważyłeś jego postu a rtv nie działa a kolejki mogłyby być :)
  • 4 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Odświeżam temat w celu przypomnienia. Zachęcam do dodawania swoich propozycji :)

Opublikowano

Proponuje zmienić w sklepie, ofertę ''Szybsze chodzenie'' ,żeby nie było 650 unitów na sekundę tylko max 450/400. Według mnie to jest za wielka szybkość jak na tą cenę w sklepie. Gracze jak to kupują, i mają gravitke to są nie do zatrzymania... Można zrobić tak, że ta szybkość 650 unitów na sekundę będzie np za 16000$ a ta słabsza np 400 unitów na sekundę za 8000$.

Opublikowano

Proponowałbym zmniejszenie o trochę grawitacji, gdyż np na na mapie deathrun_Extreme można skracać skacząc na 90'tkę.

• Właściciel
Opublikowano

Co powiecie na to, aby Free run można było grać co 3 rundy? Czyli co 3 rundy pojawia się menu z wyborem rundy. W zamian za to na free run będzie można używać tylko noży :) Chyba tak jeszcze nikt nie ma ;)

• Właściciel
Opublikowano

Celowo drugi post..

Proponuję dodać rezerwację nicku - darmową ;) Mało tego zakaz zmiany nicku w trakcie rozgrywki.

PS: Za chwilę wgram rtv itd.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co powiecie na to, aby Free run można było grać co 3 rundy? Czyli co 3 rundy pojawia się menu z wyborem rundy. W zamian za to na free run będzie można używać tylko noży :) Chyba tak jeszcze nikt nie ma ;)

Ciekawie się zapowiada, nie mam nic przeciwko.
  • Właściciel
Opublikowano

jak to wejdzie, gracze nie będą sie "burzyc",ze bylo free i ktos na koosy nie poszedl ;]

Ale jest ograniczenie, że co 3 rundy - taki haczyk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności