Właściciel GET Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 25 Czerwca 2013 Poprawię na dniach wszystko co trzeba. Aktualnie proszę sprawdzić czy free run działa prawidłowo ;)
ZorKuŚ Opublikowano 26 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2013 sprawdziwem i powiadam wam iz dziala pokazuje sie info w hud ze runda na kosy, usp itd zablokowane, ale w sayu dalej pokazuje sie ze tt wybral nie prawidlowow. prosze o usuniecie mapy deathrun_orgy z powodu mozliwosci kupna broni i naprawdę wiele osob wykorzystuje to (mam nawet na 1 delikwenta demko xd)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Na mapie: deathrun_projetocs4 także można kupić broń.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 30 Czerwca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 30 Czerwca 2013 Właściwie większość map posiada ten bug, jak będe miał dostęp do komputera postaram się je wymienić.
Właściciel GET Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 30 Czerwca 2013 Właściwie większość map posiada ten bug, jak będe miał dostęp do komputera postaram się je wymienić. Załatwiłem sprawę kupowania broni. Jeśli natomiast jest wiele map, gdzie szyby się tłuką, to USP wyrzucę na nich lub dodam niewidzialne ściany.
RastaGirl Opublikowano 1 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2013 Moim zdaniem powinny jak najszybciej wrócić bronie CT nawet wtedy, jeśli jest free run, ponieważ w pewnych miejscach zapada się przejście i można je rozbić bronią ale jak skoro jej nie ma. Trzeba wtedy iść i kucać. Wygodniej byłoby po prostu sobie strzelić i iść na spokojnie.
Właściciel GET Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 1 Lipca 2013 Jakby ktoś zdążył zauważyć, to poprawiłem też przechodzenie na spekta :-)
RastaGirl Opublikowano 1 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2013 Nesty, oddaj broń. To jest strasznie denerwujące.
SykSia<3 Opublikowano 2 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Własnie nie, bo wtedy CT będzie na Freerunie zabijać TT z broni.
RastaGirl Opublikowano 2 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 To free run mógłby być na własną odpowiedzialność, tak jak kiedyś było.
SykSia<3 Opublikowano 2 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Wtedy to nikt już na DR nie będzie chciał grać..
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 2 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Zawsze można pogodzić jedno z drugim. Doda się kolejkę i po wejściu w strefę wyrzuci broń graczowi
RastaGirl Opublikowano 2 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Syksia, z tego co wiem trochę lepiej się znam na tego typu serwerach. Ludzie chcą też grać wtedy nawet jeśli jest free run na własną odpowiedzialność. 1
Właściciel GET Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 2 Lipca 2013 Syksia, z tego co wiem trochę lepiej się znam na tego typu serwerach. Ludzie chcą też grać wtedy nawet jeśli jest free run na własną odpowiedzialność. Tak jest jak jest, ponieważ free run można wybrać raz na 3 rundy. Natomiast wiem, że nadal jest pewien problem, który dziś postaram się już definitywnie poprawić.
Xenn[O] Opublikowano 3 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Ludzie, Hello! Na serwerze jaki jest system rankingu zobaczcie.. Przy wbiciu 1000 fragów mam dopiero 11 rangę .. Co lepsze, żeby uzyskać następną rangę potrzebuje 1200fragów, czyli jakieś 3-4miechy grania.. To nie jest 4fun, że 1000fragów ma się w tydzień.. Tak naprawdę, przy 1000 fragach powinienem mieć już koniec, 15/15 rangę.. Proponowałbym zmienić system RANKINGU na jakiś lepszy i prostszy np: 1 ranga- 0-10 fragów, 2 ranga- 10-25 fragów, 3 ranga- 25-45 fragów, 4 ranga 45-70fragów, 5 ranga- 70-100fragów.. Itp, itd.. Jak zmienicie ten system RANKINGU to potem bierzcie się za robienie zbędnych rzeczy taki jak '' Free co 3 rundy''... P.S: Tylko jak będziecie robić ten nowy system, żebyście mi nie usunęli moich 1030fragów ;) Pozdrawiam, Xenno. Sorki, że tak napisałem, ale.. :D Wkurza ten system rankingu trochę :| Edytowane 3 Lipca 2013 przez Xenn[O]
SykSia<3 Opublikowano 4 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Można by było też zablokować skróty na niektórych mapach. Np. deathrun_minecraft czy cos takiego, tam najwięcej osób skraca. Edytowane 4 Lipca 2013 przez SykSia<3
RastaGirl Opublikowano 4 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2013 Albo niech będzie więcej adminów, którzy zainteresują się serwerem i będą pilnować.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 4 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2013 Albo niech będzie więcej adminów, którzy zainteresują się serwerem i będą pilnować. Ja też mam własne życie...
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Ludzie, Hello! Na serwerze jaki jest system rankingu zobaczcie.. Przy wbiciu 1000 fragów mam dopiero 11 rangę .. Co lepsze, żeby uzyskać następną rangę potrzebuje 1200fragów, czyli jakieś 3-4miechy grania.. To nie jest 4fun, że 1000fragów ma się w tydzień.. Tak naprawdę, przy 1000 fragach powinienem mieć już koniec, 15/15 rangę.. Proponowałbym zmienić system RANKINGU na jakiś lepszy i prostszy np: 1 ranga- 0-10 fragów, 2 ranga- 10-25 fragów, 3 ranga- 25-45 fragów, 4 ranga 45-70fragów, 5 ranga- 70-100fragów.. Itp, itd.. Jak zmienicie ten system RANKINGU to potem bierzcie się za robienie zbędnych rzeczy taki jak '' Free co 3 rundy''... P.S: Tylko jak będziecie robić ten nowy system, żebyście mi nie usunęli moich 1030fragów ;) Pozdrawiam, Xenno. Sorki, że tak napisałem, ale.. :D Wkurza ten system rankingu trochę :| Gdyby system ranku był tak prosty jak Ty proponujesz, to nie byłoby zabawy :-) 1 rangę posiadamy na starcie, 2 ranga już jest po zdobyciu 2 fragów - czy to tak wiele? Wszystko stopniowo narasta, bo stopniowo w zamian za to otrzymujesz różne prezenty i udogodnienia. @RastaGirl, większość adminów jest na urlopach. Cóż ja na to poradzę? Złóż kandydaturę i tyle. Edytowane 4 Lipca 2013 przez Nesty literówka
Xenn[O] Opublikowano 4 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie, niech nie będzie adminów :D Nesty, ty myślisz, że ja max. rangę wbije w 2-3 miechy.? To nie miesiące a lata.. Potrzebuje oko 4lat, żeby wbić maksymalną rangę, czyli 10000 fragów. Że chyba będę siedział 24/7 na serwie, to wbije może w 2 lata.. Przypominam, to nie jest 4fun-,- Stopniowo narasta, tak-,- 1200 fragów wbija się w tydzień, co nie NESTY .?-,- Nie będę tu się rządził, ale ułatwijcie to troszkę -,-
Rekomendowane odpowiedzi