Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2013 Skomlesz jak dziecko, które nie dostało cukierka z 1000 możliwych do wzięcia. Dobrze, ułatwię to, ale nie myśl sobie, że 5000 tysięcy to będzie ostateczna ilość fragów.
RastaGirl Opublikowano 4 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2013 Janofer, ja ani Tobie ani żadnemu innemu adminowi nic nie zarzucam. Po prostu szukam jakiegoś rozwiązania. Nesty, nie mam zamiaru znowu poświęcić większości czasu, a potem zostać zrobiona w przysłowiowego konia.
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2013 Nesty, nie mam zamiaru znowu poświęcić większości czasu, a potem zostać zrobiona w przysłowiowego konia. No to przepraszam bardzo, ale nie zabieraj głosu w sprawie adminów. Nikt Ci nie każe, są określone jasne zasady i szczerze mówiąc w przysłowiowego konia mógł Cię robić Beny - nie my.
RastaGirl Opublikowano 4 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie mam zamiaru się znowu z Tobą kłócić. Nie udawaj, że nie pamiętasz czemu stało się to, co się stało rok temu. Mianowicie z jakiego powodu. Uwierzyłeś nie tym osobom co trzeba i nie zapytałeś nawet mnie o zdanie. Ja nikogo nie obraziłam, nie musisz na mnie tak naskakiwać.
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2013 Ale nie ma co pamiętać, liczy się okres od września (moment, gdzie wyrzucono Beny'ego). To Ty powinnaś się martwić o to czy ja pamiętam, a nie Ty za mnie wiesz czy ja pamiętam.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 4 Lipca 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2013 Albo niech będzie więcej adminów, którzy zainteresują się serwerem i będą pilnować. Hej no sorry ale ja 24/7 nie siędzę na kompie ponieważ nie mogę aktualnie gdyż PC mam spalony a laptop jest siostry. I tak robię co mogę.
SykSia<3 Opublikowano 4 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2013 Można by było dać gravitkę do sklepu TT.
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2013 Można by było dać gravitkę do sklepu TT. Pytanie podstawowe: po co? Żeby sobie skakał między przyciskami?
RastaGirl Opublikowano 4 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2013 (edytowane) Hej no sorry ale ja 24/7 nie siędzę na kompie ponieważ nie mogę aktualnie gdyż PC mam spalony a laptop jest siostry. I tak robię co mogę. Cycu, mówię po raz kolejny, że ja nic nie zarzucam nikomu. Przecież rozumiem. Sama wiem bardzo dobrze co to znaczy. Edytowane 4 Lipca 2013 przez RastaGirl 1
SykSia<3 Opublikowano 5 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2013 Nesty a żebyś wiedział ze tak xD
Dorian Opublikowano 5 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2013 Nie wiem, czy to co napisała Syksia, było jakąś czystą ironią, czy po prostu jej chęć popisywania się przed innymi, ale jestem przeciwko temu, aby TT otrzymał sklep z takiego powodu, iż są takie mapy, na których z gravitką łatwo byłoby wyjść z bazy, co byłoby nie korzystne dla jakości rozrywki. Abstrahując, oczywiście warto byłoby dodać możliwość dla TT kupienia ileś tam HP, żeby było po równo na linii CT <-> TT, pozdrawiam. ;)
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2013 Abstrahując, oczywiście warto byłoby dodać możliwość dla TT kupienia ileś tam HP, żeby było po równo na linii CT <-> TT, pozdrawiam. ;) A w sklepie nie ma doładowanie HP???
Dorian Opublikowano 5 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2013 A w sklepie nie ma doładowanie HP??? Cóż, nie zauważyłem, wybacz. ;) 1
SykSia<3 Opublikowano 5 Lipca 2013 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2013 (edytowane) Ale na mapach takich jak deathrun_skills nie da sie przejść bez gravitki więc TT ciągle ucieka. I to jest wkurzające. Edytowane 5 Lipca 2013 przez SykSia<3
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2013 Ale na mapach takich jak deathrun_skills nie da sie przejść bez gravitki więc TT ciągle ucieka. I to jest wkurzające. Jakich "mapach"? Jest tylko deathrun_skills i oczywiście dodam dostęp do menu CT dla TT na tej mapie :) Postaram się jeszcze przed wyjazdem czyli dziś. Jeśli nie, to za tydzień.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 21 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Dodałbym mapę deathrun_govno - super mapa. Jeszcze dodałbym jakiś mini regulamin, bo są serwery gdzie można skracać, a na drugich absolutnie nie i nie wiem jak jest w tym przypadku. Jeszcze bym zrobił tak, że nie można skanować przez szkło za to przy teleportach jak ktoś będzie kampił będzie mu zabierało hp, bo nie da się kogoś zabić, jak on już kampi na nas. Pozdrawiam. Edytowane 21 Lutego 2015 przez Sawanstor
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2015 Będziemy strefy wydzielać. 2
Koxownik Opublikowano 19 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2015 Naprawić invis I zmniejszyc kondycje, ponieważ to nie ma sensu jak ktos bh nie umie I gra na max kondycji.
Właściciel GET Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Właściciel Opublikowano 19 Czerwca 2015 DR będzie miał aktualizację na początku lipca :-)
naXe Opublikowano 26 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zmienić AutoBH bo jest bezsensu. Zatrzymuje gracza podczas robienia tego BH. @Nesty pokaż mi kod tego AutoBH.
Rekomendowane odpowiedzi