Skocz do zawartości

[KOSZ] Co dodać, a co usunąć z serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Usunąć reklamę z serwera w pierwszej rundzie.

To nie jest reklama... pojawianie się tego okienka powoduje wgrany neobans.

• Właściciel
Opublikowano

Co powiecie na to, aby Free run można było grać co 3 rundy? Czyli co 3 rundy pojawia się menu z wyborem rundy. W zamian za to na free run będzie można używać tylko noży :) Chyba tak jeszcze nikt nie ma ;)

w dalszym ciągu nie wiem czy to wprowadzić..

Opublikowano

Ja osobiście jako admin serwera DeathRun jestem za wdrążeniem pomysłu. Ciekawe co na to Opiekun Serwera.

Opublikowano

Żeby na free run zrobić tak, że nie można kupować nic z sklepu? Bo jest free ktoś kupi sobie niewidkę i wymiata:| Nie posiadając broni bardzo ciężko jest zabić taką osobę, że chyba ma się wh+aim'a:]

Opublikowano

Proponowałbym zmienić ten system o troszeczkę, otóż:

Według mnie co 3 rundy powinno być ONLY FREE a normalnie będzie można wybierać free round czy normal round. Taki system według mnie byłby lepszy niż ten co jest. Gdyż np gracze chcą free a nie mogą wybrać takiej opcji.. No i piszą na chacie że free, free i free..

• Właściciel
Opublikowano

To przykro mi bardzo, ale free będzie dostępne co 3 rundy do wyboru.

Albo wracamy do starego systemu gdzie free jest na własną odpowiedzialność. Mogę również przywrócić menu, aby cały czas było, jednak jeśli ktoś wybierze free i nie będzie to wybór co 3 runda, tak pojawi się napis, że będą grać normalną rozgrywkę. Oczywiście przy free run może pojawić się napis (DOSTĘPNE!) na żółto wtedy, kiedy będzie po prostu dostępne.

Opublikowano

Możemy zostać przy tym systemie, co jest teraz. Ale dodaj napis, że gramy normal round, a kiedy jest dostępna free round to niech to będzie pisało Dostępne: FREE ROUND:)

• Właściciel
Opublikowano

Wszystko jest napisane :) Jeśli jest dostępny free run, to wtedy w nawiasie jest napisane dostępne, jeśli niedostępne to też jest napisane.

Jeśli ktoś wybierze free run, a jest to niedostępne, to przekieruje na normalną rundę. Mało tego, niedługo dodam 5 sekund na wybór. Jeśli ktoś nie wybierze rundy, to będzie normalna. No i całkowicie inny system rang.

@@edit

teraz powinno wszystko już działać jak trzeba, bo wdarł się mały błąd i jak była dostępna free run, to przekierowywało na normalną. Jeśli coś jest jeszcze nie tak, to mówić. No i oczywiście zapomniałbym - wyłączyłem tymczasowo radio do czasu, aż zrobię tak, aby było dostępne dla steam, którzy mają aktualizacje z 14 lutego.

Opublikowano

I proponowałbym jeszcze dodać kilka nowych mapek takich jak: deathrun_forest, deathrun_forest_home, deathrun_forest2_final czy bhops :)

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Free run poprawię na dniach. Bo jak wiadomo ma ono kilka problemów.

Wprowadziłem drobną poprawkę do kodu sklepu. Również niedługo w menu będzie można wybrać "pet".

Opublikowano

Dodać Vipy na serwer? Proponowałbym, żeby Vipy posiadały np: Więcej hp czy też inny, lepszy sklep na serwerze. Ale nie dodawajcie takiego czegoś, że ma 3/2 skoki bo wtedy Vip będzie wymiatał.. A przy okazji Vip przyniesie troszkę kaski na serwer:)

Opublikowano

Ja proponowałbym usunąć mapy na których nie da się grać ,a jest tego trochę i dać jakieś nowe z dobrymi kampami :)

• Właściciel
Opublikowano

Ja proponowałbym usunąć mapy na których nie da się grać ,a jest tego trochę i dać jakieś nowe z dobrymi kampami :)

To daj spis.

Opublikowano

To daj spis.

paN:

Chłopie, to że ty nie umiesz przejść takich prostych map jak: bandicoot czy grass(bo tam jest surf) to nie znaczy, że ma usuwać się te mapy. Ale owszem można dodać nowe mapy, te które dodałem tutaj: http://fragujemy.com/Mapy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

proponuje naprawic radio.

usnac mapy posiadajace bug z kupnem broni(albo je naprawic)(mapy wymienie pozniej jak sobie poprzypominam nazwy)

naprawic to menu w tt czy normalna runda czy free.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności