zioii Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Usunąć reklamę z serwera w pierwszej rundzie.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Usunąć reklamę z serwera w pierwszej rundzie. To nie jest reklama... pojawianie się tego okienka powoduje wgrany neobans.
Właściciel GET Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Co powiecie na to, aby Free run można było grać co 3 rundy? Czyli co 3 rundy pojawia się menu z wyborem rundy. W zamian za to na free run będzie można używać tylko noży :) Chyba tak jeszcze nikt nie ma ;) w dalszym ciągu nie wiem czy to wprowadzić..
Paciaciak Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zawieszony Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja osobiście jako admin serwera DeathRun jestem za wdrążeniem pomysłu. Ciekawe co na to Opiekun Serwera.
Właściciel GET Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dodane to, co mówiłem na testy ;) Na Freerun teraz będzie używamy tylko knife.
Xenn[O] Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Żeby na free run zrobić tak, że nie można kupować nic z sklepu? Bo jest free ktoś kupi sobie niewidkę i wymiata:| Nie posiadając broni bardzo ciężko jest zabić taką osobę, że chyba ma się wh+aim'a:]
Xenn[O] Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Proponowałbym zmienić ten system o troszeczkę, otóż: Według mnie co 3 rundy powinno być ONLY FREE a normalnie będzie można wybierać free round czy normal round. Taki system według mnie byłby lepszy niż ten co jest. Gdyż np gracze chcą free a nie mogą wybrać takiej opcji.. No i piszą na chacie że free, free i free..
Właściciel GET Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 13 Kwietnia 2013 To przykro mi bardzo, ale free będzie dostępne co 3 rundy do wyboru. Albo wracamy do starego systemu gdzie free jest na własną odpowiedzialność. Mogę również przywrócić menu, aby cały czas było, jednak jeśli ktoś wybierze free i nie będzie to wybór co 3 runda, tak pojawi się napis, że będą grać normalną rozgrywkę. Oczywiście przy free run może pojawić się napis (DOSTĘPNE!) na żółto wtedy, kiedy będzie po prostu dostępne.
Xenn[O] Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Możemy zostać przy tym systemie, co jest teraz. Ale dodaj napis, że gramy normal round, a kiedy jest dostępna free round to niech to będzie pisało Dostępne: FREE ROUND:)
Właściciel GET Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Wszystko jest napisane :) Jeśli jest dostępny free run, to wtedy w nawiasie jest napisane dostępne, jeśli niedostępne to też jest napisane. Jeśli ktoś wybierze free run, a jest to niedostępne, to przekieruje na normalną rundę. Mało tego, niedługo dodam 5 sekund na wybór. Jeśli ktoś nie wybierze rundy, to będzie normalna. No i całkowicie inny system rang. @@edit teraz powinno wszystko już działać jak trzeba, bo wdarł się mały błąd i jak była dostępna free run, to przekierowywało na normalną. Jeśli coś jest jeszcze nie tak, to mówić. No i oczywiście zapomniałbym - wyłączyłem tymczasowo radio do czasu, aż zrobię tak, aby było dostępne dla steam, którzy mają aktualizacje z 14 lutego.
Xenn[O] Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Fragowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2013 I proponowałbym jeszcze dodać kilka nowych mapek takich jak: deathrun_forest, deathrun_forest_home, deathrun_forest2_final czy bhops :)
Właściciel GET Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Właściciel Opublikowano 2 Maja 2013 Free run poprawię na dniach. Bo jak wiadomo ma ono kilka problemów. Wprowadziłem drobną poprawkę do kodu sklepu. Również niedługo w menu będzie można wybrać "pet".
Xenn[O] Opublikowano 7 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2013 Dodać Vipy na serwer? Proponowałbym, żeby Vipy posiadały np: Więcej hp czy też inny, lepszy sklep na serwerze. Ale nie dodawajcie takiego czegoś, że ma 3/2 skoki bo wtedy Vip będzie wymiatał.. A przy okazji Vip przyniesie troszkę kaski na serwer:)
paN Opublikowano 7 Maja 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2013 Ja proponowałbym usunąć mapy na których nie da się grać ,a jest tego trochę i dać jakieś nowe z dobrymi kampami :)
Właściciel GET Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Właściciel Opublikowano 7 Maja 2013 Ja proponowałbym usunąć mapy na których nie da się grać ,a jest tego trochę i dać jakieś nowe z dobrymi kampami :) To daj spis.
Xenn[O] Opublikowano 7 Maja 2013 Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2013 Ja proponowałbym usunąć mapy na których nie da się grać ,a jest tego trochę i dać jakieś nowe z dobrymi kampami :) To daj spis. paN: Chłopie, to że ty nie umiesz przejść takich prostych map jak: bandicoot czy grass(bo tam jest surf) to nie znaczy, że ma usuwać się te mapy. Ale owszem można dodać nowe mapy, te które dodałem tutaj: http://fragujemy.com/Mapy
SykSia<3 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2013 Najlepiej przejzec mapy które są bardzo proste i je usunąć lub zastąpić innymi.
Właściciel GET Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Właściciel Opublikowano 22 Czerwca 2013 Chcemy wyrównać poziom. Aby coś znalazło się i dla początkujących lub słabych oraz dla dobrych ;)
ZorKuŚ Opublikowano 24 Czerwca 2013 Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2013 proponuje naprawic radio. usnac mapy posiadajace bug z kupnem broni(albo je naprawic)(mapy wymienie pozniej jak sobie poprzypominam nazwy) naprawic to menu w tt czy normalna runda czy free.
Rekomendowane odpowiedzi