ciastkowy Opublikowano 26 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Więcej adminów na serwerze, albo zlikwidować to, że trzeba posiadać steam do posiadania admina. Cały czas jest gracz YIP MAN, który przechodzi mapke i blokuje teleporty i czeka sobie do końca mapy nie zabijając TT, albo wracając na respa, żeby go tam nie można było zabić, a to jeden z licznych przykładów.
Karos64 Opublikowano 11 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2015 Proponuje dodać komendę /mute czy coś bo strasznie boli w uszy jak kilkoro dzieci zaczynają sobie gadać na luzie podczas gry jakby nie mogli pójść na Skype czy TS :/
bombowe cycuszki Opublikowano 12 Lipca 2015 Zawieszony Opublikowano 12 Lipca 2015 Jak dla mnie: udoskonalenie systemu rang. Pozdrawiam.
Właściciel GET Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Opublikowano 28 Sierpnia 2015 AKTUALIZACJA DR zostanie podzielona na 2 części, ale pokrótce plany: reset poziomów i fragów - I aktualizacja reset TOP15 i rekordów - I aktualizacja nowo napisany EXP MOD - I aktualizacja nowy system kos - I aktualizacja redukcja obciążenie serwera ( optymalizacja ) - I i II aktualizacja likwidacja systemu perków - I aktualizacja osłabienie klas podstawowych ( reorganizacja w klasach, także premium ) - I i II aktualizacja poprawa zamrażania pułapek - I aktualizacja poprawa zapisu fragów - I i II aktualizacja poprawa bugów w klasach - I i II aktualizacja poprawa ramek na serwerze ( bugi związane z wystawaniem jej zostaną załatane ) - II aktualizacja poprawki w regulaminie i błędów we wpisach - I aktualizacja wiele, wiele innych... 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Października 2015 Autor Właściciel Opublikowano 17 Października 2015 Więc tak, zamysły są kolejne: Każdy gracz będzie rodził się z nożem lub USP. CT po przejściu mapy w zależności od tego jaką ma klasę, będzie dostawał broń, która jest mu dana.-> TT będzie miał od razu na starcie Po zabiciu Terrorysty, gracz CT będzie mógł wybrać nagrodę, która będzie obowiązywała w następnej rundzie, np.-> dodatkowe HP-> dodatkowa szybkość-> +X dodatkowych obrażeń-> będzie to obowiązywać w normalnej rundzie, nie dotyczy FreeRun. Jeśli Terrorysta zabije CT otrzyma dodatkowe HP. V.I.P TT będzie mógł zdobyć więcej HP.-> nie dotyczy FreeRun Perki będą całkowicie do likwidacji. Zostanie system fragów, gdyż on nie crashuje serwera i sprawuje się dobrze. Ceny zostaną zmienione tak, jak zdobywanie fragów przez graczy. Podczas FreeRun każdy gracz będzie miał 35 HP. HP będzie się zmniejszało dla CT po tym, jak przejdzie mapę. Klasy zostaną przeorganizowane - żadna z podstawowych nie otrzyma podwójnego skoku. Jedynie Mentos, który po osiągnięciu 200 poziomu będzie miał podwójny skok, a po osiągnięciu 350 poziomu potrójny. Likwidacja inteligencji - po co, skoro nie będzie perków? Nowe usprawnienia dla V.I.P'a. Dojdzie nowy tryb do wyboru dla TT - szczegóły wkrótce. Aktualnie udało nam się do tej pory: Zlikwidować crashe serwera. Zlikwidować wyrzucanie serwera HLTV. Zastanawiam się również nad koncepcją mocy, czyli likwidacją Grawitacji - temat do dyskusji, zapraszam do oceny. 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 12 Stycznia 2016 Plany do ukończenia DR: Blokada skracania i wychodzenia TT. Blokada kampienia przez TT. Możliwość zakończenia rundy poprzez głosowanie, jeśli pozostał ostatni CT i przedłuża on rozgrywkę. Możliwość zgłoszenia się na nowego Terrorystę w następnej rundzie. Co sądzicie o dwóch nowych możliwościach? 2
KaZaM Opublikowano 12 Stycznia 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Były by na pewno bardzo przydatne bo wiele osób teraz po resecie afkuje zeby lvl sam im się wbił Edytowane 12 Stycznia 2016 przez KaZaM
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ja bym zrobił na początku mapy pierwsza runda, głosowanie na czas mapy typu 10, 15, 20 min. Myśle ze to z głosowaniem na zostanie TT jest dobre. Tylko myśle jak to będzie wyglądać. A autokick na afk? Czy to by jakoś się komplikowało z Dead'em (spychanie w dół na respie).
ProMrBarry Opublikowano 29 Stycznia 2016 Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ja usunął bym tę bombe ... Bo to jest denerwujące
Właściciel GET Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Właściciel Opublikowano 29 Stycznia 2016 Każdy ma prawo bronić się, więc nie usuniemy.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 6 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2016 Słuchaj ten duszek (przenikanie przez graczy) już zaczyna być denerwujący. Na mapie deathrun_piirates, znów wskoczyłem na gracza po czym przerzuciło mnie do góry tam gdzie przebywa TT. Strasznie to denerwuje, nie raz blokuje graczy, inni się odbijają poprostu od głowy. Inna sprawa to taka że nie raz mam więcej grawitki niż powinienem mieć, tak w statach mam 95/95 + vip dochodzi, ale 2 razy już się powtórzyła sytuacja ze poprostu zauważyłem ze mam więcej grawitacij niż powinienem mieć.
Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2016 Co do grawitacji, to jest niemożliwe, dlatego, że jest ustawiony do ilu maks można zejść. Mniej się nie da. A co do duszka... Prawdopodobnie wiem gdzie leży problem, ale tak czy siak nie zamienię go na poprzedni, bo to wiąże się ze zwiększeniem CPU.
Enju Opublikowano 6 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2016 Usunąłbym mapę deathrun_evolution - pod koniec mapy dostajemy automatycznie P90 (nawet na free runie), co mija się z celem.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 6 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2016 http://fragujemy.com/topic/35950-broń-na-mapie-deathrun-evolution/ Poszukaj... 1
Właściciel GET Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 6 Lutego 2016 Poprawię w kolejnej aktualizacji mapę evolution i kilka rzeczy. Tak czy siak, serwer DR i tak biorąc pod uwagę poprzednią wersję, bardzo dopracowany. Zmniejszono obciążenie serwera o 20%, a to dlatego, że praktycznie połowa została napisana od nowa ( szczególnie silnik klas i same klasy ). Pozdrawiam 1
Enju Opublikowano 7 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Prefiksy na czacie dla VIPów zostały usunięte? Jeżeli tak, to trzeba zaktualizować informacje w sklepie. http://shop.fragujemy.com/#vip Jeżeli nie, to się nie wyświetlają. +opcja wyłączenia wyświetlania traili +wywalenie tych komunikatów z czatu (xxx ma teraz y trail!) Można jeszcze wywalić mapkę deathrun_coldwinter - większość osób na niej wychodzi z serwera, a na dodatek łatwo ją (nawet nieumyślnie) skrócić. Edytowane 8 Lutego 2016 przez Enju
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 11 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) TT nie dostaje po wygraniu rundy, znów coś nie tak z kolejka. Zabiłem gracza a on wrócił na respa ( po zginięciu) i był już 1 w kolejce. Edytowane 11 Lutego 2016 przez RasTa.!
Spring Opublikowano 13 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2016 Blokady dla skracających sprawdziłem z AdikLol dalej jako mentos da się skracać mapę na Articu 1
Właściciel GET Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 13 Lutego 2016 Napisz gdzie konkretnie można skracać, np. screen z zaznaczonym miejscem.
Spring Opublikowano 13 Lutego 2016 Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2016 Kolejna uwaga Ninja jak wbiję 250 lvl nie ma 2 podwójnego skoku.
Rekomendowane odpowiedzi