Właściciel GET Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 13 Lutego 2016 Poprawki w blokadach dokonałem oraz Ninja naprawiony.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 17 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Szybcior nie dostaje 2x skoku na 150 lvl, tylko wcześniej. Szybcior nie chce się wczytać prawie nikomu + Można zbugować grawitacje przez to, a mianowicie kiedy wpisuje /klasa, /klasa itd wybieram ciągle szybciora (który się nie wybiera) i wybiorę inna klasę to mam powiększona grawitacje, grawitacja zależny ile razy wybraliśmy szybciora, ale może być jej naprawdę dużo. Edytowane 20 Lutego 2016 przez RasTa.!
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 21 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2016 Autorespawn nie usuwa się po przejściu kolejki.
Właściciel GET Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 21 Lutego 2016 Tak, na razie to zostało wyłączone.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 24 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2016 Jak jest na początku mapy restarty rund (3 chyba) żeby nie dawało vipowi 3x100expa tylko na tej ostatniej niech da 1x100expa.
Właściciel GET Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Właściciel Opublikowano 24 Lutego 2016 Ok, wiem już jak to zrobić. Dzięki za uwagę. 1
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 28 Lutego 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Lutego 2016 Tak jak gadaliśmy, kolejka dalej się buguje.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 10 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2016 Dodać plugin który daje, że jak gracz jest 120s afk, to go wywala automatycznie. 1
mikoo Opublikowano 19 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2016 Poprawić bh w tt, bo się traci 3 skoki jak się robi ;/
Właściciel GET Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Właściciel Opublikowano 19 Marca 2016 Bh jest wyłączone w TT.
mikoo Opublikowano 19 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Autobh tylko, chodzi mi o scrolla i zwykłe bh . Bo robię więc jest na pewno, ale nie tarce skoki . Edytowane 19 Marca 2016 przez mikoo
Właściciel GET Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Właściciel Opublikowano 19 Marca 2016 Napisz po ludzku o co chodzi.
mikoo Opublikowano 19 Marca 2016 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2016 W tt nie ma autobh, ale można robić normalne bh. I jak się robi to bh to w tedy nie ma skoków dodatkowych ,
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 19 Marca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2016 Są skoki dodatkowe tylko przy scrollu jak przewiniesz to automatycznie tak jakby 3 skoki wykorzystuje. To tak jak byś naciskał ciągle spacje w 0.1 sek. 1
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mapa Minecraft_final ma buga m.in. można z respa od razu teleportować się na respa tt. Jak sie wejdzie w ścianę po prawo przy respie ct.
Fred1212 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Fragowicz Opublikowano 11 Czerwca 2016 Proponowalbym zakonczyc problem ze skracaniem map wgrywajac plugin WalkGuard i ustawic blokady w odpowiednich miejscach. Jest tez duzy brak adminow na servie i zwykle panuje chaos.
Właściciel GET Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Właściciel Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nie ma potrzeby. Mamy własny plugin, który jest wgrany od początku, natomiast ktoś zgłosił problem mały z tym dodatkiem i jeszcze się nie przyjrzałem. Do tego czasu wyłączyłem nasz plugin przeciwko skracaniu. 1
Właściciel GET Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Właściciel Opublikowano 25 Czerwca 2016 Aktualizacja DeathRun - zapraszam do oceny: http://fragujemy.com/topic/24811-zmiany-na-serwerze/page-2 Najważniejsze to naprawienie pluginu na anty-skracanie. Niedługo pojawi się plugin przeciwko wychodzeniu TT ze swojego terenu. 1
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 4 Lipca 2016 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2016 Tak jak w przypadku "Cod" skrócić komendę /staty do /s. Zauważyłem że dużo osób wpisuje komendę /respawn a takowa nie istnieje bo można tylko kupić przez sklep, a jeśli by ustawić na komendę /respawn + zabierało by fragi? PS:Przepraszam ze post pod postem, ale odstęp czasowy.
Amais Opublikowano 9 Lipca 2016 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2016 Wiele ludzi skraca znacząco mapy poprzez gravity i dodatkowe skoki. Wkurza to m.in. mnie, bo ja chciałbym normalnie pograć, a nie stać na respie, bo po 5 sekundach już koniec rundy... Trzeba dodać blokady. TT też często buguje mape, wychodząc poza teren... A to co widziałem na pewnej mapie to już było przegięcie. CT całkowicie ominął pułapki, wchodząc do strefy TT właśnie z powodu gravity i dodatkowych skoków. Screeny: http://www.speedyshare.com/wPMwP/Screenshoty.rar#
Rekomendowane odpowiedzi