Skocz do zawartości

[KOSZ] Co dodać, a co usunąć z serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Szybcior nie dostaje 2x skoku na 150 lvl, tylko wcześniej.

Szybcior nie chce się wczytać prawie nikomu + Można zbugować grawitacje przez to, a mianowicie kiedy wpisuje /klasa, /klasa itd wybieram ciągle szybciora (który się nie wybiera) i wybiorę inna klasę to mam powiększona grawitacje, grawitacja zależny ile razy wybraliśmy szybciora, ale może być jej naprawdę dużo. 

Edytowane przez RasTa.!
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Autorespawn nie usuwa się po przejściu kolejki. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak jest na początku mapy restarty rund (3 chyba) żeby nie dawało vipowi 3x100expa tylko na  tej ostatniej niech da 1x100expa. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak jak gadaliśmy, kolejka dalej się buguje. 

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dodać plugin który daje, że jak gracz jest 120s afk, to go wywala automatycznie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poprawić bh w tt, bo się traci 3 skoki jak się robi ;/ 

Opublikowano (edytowane)

Autobh tylko, chodzi mi o scrolla i zwykłe bh . Bo robię więc jest na pewno, ale nie tarce skoki .

Edytowane przez mikoo
Opublikowano

W tt nie ma autobh, ale można robić normalne bh. I jak się robi to bh to w tedy nie ma skoków dodatkowych ,

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Są skoki dodatkowe tylko przy scrollu jak przewiniesz to automatycznie tak jakby 3 skoki wykorzystuje. To tak jak byś naciskał ciągle spacje w 0.1 sek.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mapa Minecraft_final ma buga m.in. można z respa od razu teleportować się na respa tt. Jak sie wejdzie w ścianę po prawo przy respie ct.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Proponowalbym zakonczyc problem ze skracaniem map wgrywajac plugin WalkGuard i ustawic blokady w odpowiednich miejscach. Jest tez duzy brak adminow na servie i zwykle panuje chaos.

• Właściciel
Opublikowano

Nie ma potrzeby. Mamy własny plugin, który jest wgrany od początku, natomiast ktoś zgłosił problem mały z tym dodatkiem i jeszcze się nie przyjrzałem. Do tego czasu wyłączyłem nasz plugin przeciwko skracaniu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak jak w przypadku "Cod" skrócić komendę /staty do /s.

Zauważyłem że dużo osób wpisuje komendę /respawn a takowa nie istnieje bo można tylko kupić przez sklep, a jeśli by ustawić na komendę /respawn + zabierało by fragi?

PS:
Przepraszam ze post pod postem, ale odstęp czasowy.

Opublikowano

Wiele ludzi skraca znacząco mapy poprzez gravity i dodatkowe skoki. Wkurza to m.in. mnie, bo ja chciałbym normalnie pograć, a nie stać na respie, bo po 5 sekundach już koniec rundy... Trzeba dodać blokady. TT też często buguje mape, wychodząc poza teren... A to co widziałem na pewnej mapie to już było przegięcie. CT całkowicie ominął pułapki, wchodząc do strefy TT właśnie z powodu gravity i dodatkowych skoków.

Screeny: http://www.speedyshare.com/wPMwP/Screenshoty.rar#

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności