Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć kurczaki! Jakiś czas temu widziałem ten TEMAT o KALELu. Postanowiłem się nie wtrącać w tym czasie, ponieważ coś mi nie pasowało w tej osobie. Gdy grał u nas na serwerze to oglądałem go jak tylko ginąłem i powiem, że to co on robił to na prawdę jest dziwne. Postanowiłem poczekać, zebrać dowody i wszystko w jedno złączyć i napisać temat. Dlaczego postanowiłem rozpisać demka? A no prosty powód: Nie chcę osób cheatujących na naszych serwerach, jak i osób cheatujących w "ZARZĄDZIE FRAGUJEMY".

Żeby nie było tekstów: "A jedno demko to za mało" - Więc macie 5. Są rozpisane demka jak i również dodatkowo nagrałem filmiki z najbardziej podejrzanymi akcjami. Kilka słów ogólnie: Nie wierzę, że posiada on tak znakomitą reakcję, ponieważ w porównaniu do sceny e-sportowej jest ona identyczna. Przykłady? Proszę bardzo 2 przykłady device, allu (mogę podać więcej jeśli trzeba.) Czytanie gry: Na uproszczonym jest bardzo ciężko czytać grę, oczywiście można się spodziewać przeciwników w bardzo wielu miejscach, ale biegać sobie pewnie i nagle niepewnie zachowywać się w okolicy przeciwnika? Nie chcę mi się w to wierzyć.

Spoiler

Spoiler

Wszystkie filmiki KALELa podsyłam poniżej. Pod filmikami rozpiska demek.

Osobiście sam mam ustawione kolory Nvidia i nie widziałem sylwetki przeciwnika...

Reakcja. Jest ona na prawdę baardzo szybka co możecie porównać.

Wersja X-Ray:

Wersja bez X-Ray: 

Zostawię to bez komentarza.

Chyba triggerek...

Wersja X-Ray: 

Wersja bez X-Ray:

Szybko... Gdy przeciwnik jest na midzie np. Wcelowany w okno. KALEL wychyla i niemal natychmiast oddaje strzał, lecz jak przeciwnika nie ma to normalne wychylenie bez strzału...

Wiedział, że przeciwnik jest wcelowany, ale nie mógł wiedzieć, że będzie uciekał, a mimo to wiedział.

Szybkoo 1szy strzał. Ale spójrzmy na drugiego fraga. Oczywiście wiedział o nim, ale nie wydaje mi się, że miał taki zamiar zabić go w ten sposób który jest na filmiku. Po prostu pewnie poszedł za szybki strzał.

Trochę dziwnie wyglądają te strzały. Ale bierzmy poprawkę na lag demka, aczkolwiek akcja jest opisana i prosiłbym o sprawdzenie 2ch perspektyw. Zabijającego i zabitych.

Tutaj wskazuje mi coś na aimbota bądź softaima.

OK....

Tutaj oczywiście słyszał przeciwnika ale w jakim miejscu go słyszał. A potem zauważył go tak o po prostu...

Wersja X-Ray:

Wersja Bez X-Ray:

Słyszał tupnięcie, aczkolwiek od razu wiedział w jakim miejscu idealnie stoi przeciwnik.

To co pisałem kilka filmików wyżej.

Nie wiem czy to wina demka, ale oglądałem to kilka razy... Wygląda na BackTracka.

Sytuacja, która zdarza się bardzo często. Po zabiciu przeciwnika celownik leci na kolejnego przez ścianę bądź bardzo blisko jego  ciała.

1szy kill - spoko. 2gi kill - ?????. 3ci kill - XDDDD. 4ty kill - spoko. 5ty kill - spoko.

Wersja X-Ray:

Wersja bez X-Ray:

No tutaj nie ma co komentować....

ROZPISKA:

DEMO: POBIERZ

Spójrzcie na jego "styl" rozglądania się i gdzie ląduje celownik. Celownik ląduje albo na ciele albo obok ciała. Chłop musi mieć na prawdę farta, albo AimLock z korygowaniem.

04:35 - Strzela się z przeciwnikiem na MIDZIE i tak po prostu przypadkiem rzuca sobie molo pod okno i czeka... Nikt przeciwnika nie widział / nie słyszał zanim poleciał molotov.
06:30 - Słyszy przeciwnika w underze, idzie sprawdzić i strzela, lecz przyjrzyjmy się tej akcji:
* Strzał nawet nie jest na głowie, celownik leci na głowę dopiero po strzale.
09:30 - Hmmm. Jakaś wątpliwość co do aimlocka? (Oczywiście można podciągnąć to pod przypadek, ale tak często bardzo podobne sytuacje?)
17:15 - Niby wszystko spoko, wie o przeciwnikach a idzie sobie z kosą? Zero obawy przed tym, że przeciwnik może wychylić. (Niby drobnostka, ale takie akcje zdradzają bardzo)
27:18 - Mhmmm. Spoko prefire...
28:50 - Podejrzany strzela się z przeciwnikiem w oknie w kuchni. Po chwili zza BSa wychyla przeciwnik, więc go zabija. Po kolejnej walce z przeciwnikiem w oknie, zza BSa wychyla kolejny przeciwnik. Podejrzany wychyla i widzi pozycje w jakiej jest przeciwnik. Chowa się i wychylając od razu wie, że przeciwnik ucieka...

04:15 - Wcelowuje się w connector. Rusza na lewo i prawo. Nie słychać przeciwnika a mimo to zatrzymuje się przy prawej krawędzi i czeka.
04:35 - Polecam obejrzeć na slowmo - Podczas gdy jest na kucaku i słyszy jak przeciwnik zeskakuje i idzie do connecta, podczas ruszania myszką ewidentnie widać lock na ciele, a następnie kolejny lock na przeciwnika na schodach.
09:00 - Przykład aimlocka kolejny. Leci celownik na przeciwnika w ladderze i blokuje się, ale od razu idzie korekcja i rusza myszką lewo/prawo.
09:05 - Ten sam przeciwnik - Reakcja baardzo szybka...
11:33 - Po fleshu wychyla, celownik jest przez moment zlockowany na głowie przeciwnika za boxem.
25:50 - Sprawdza pozycje spoko. Ale reakcja po zauważeniu przeciwnika jest ogromnie szybka.
28:55 - Pickuje przeciwnika i próbuje go wypeskować, ale moment gdy przeciwnik odskakuje w lewą stronę, reakcja jest ponownie niesamowicie szybka...
31:00 - Strzela się z przeciwnikiem w Apartach, cofa się używa strzykawki, Był tam dym od wybuchu 2 GRANATÓW, a mimo to idealnie wiedział kiedy strzelić (Nie wygląda to na czysty przypadek)
31:35 - Wie o przeciwniku, lecz ponownie. Reakcja...

Zauważcie te jego "obracanie się" Dziwnym trafem jak się obraca to celownik bardzo często zatrzymuje się na modelu lub odrobinę obok. (Nie wierzę w takiego farta bądź taką liczbę przypadków)
Ja ktoś jest wcelowany w okno z mida to bardzo szybko nasz delikwent wychyla i zabija go, lecz gdy nikogo nie ma wcelowuje się na spokojnie i czeka.
Zdarza się, że wychyla gdzieś w celowany i celuje na model przez ścianę i od razu trzęsie myszką lewo prawo... Hmm...

01:25 - Baardzo szybka reakcja...
05:42 - Drugi Kill (Ten co wybiega od prawej). Takie reakcje to mają na scenie e-sportowej i to nie zawsze...
06:15 - Biegnie i wskakuje do okna, wychyla z AWP, czeka zabija jednego i od razu wiedział o kolejnym? Za 3cim razem już tak nie wychylił...
07:00 - Wcelowuje się w Aparty, przepuszcza 2 przecwiników. Leci 3 przeciwnik którego pomimo końcówki broni, zauważa niemal natychmiast... (Porównania reakcji są pokazane wyżej.)
10:30 - BEZ KOMENTARZA.... 
10:47 - Czeka wcelowany i reakcja NIEMOŻLIWA...
12:30 - Nie za szybki strzał z okna na mida?
12:58 - Widać bardzo nienaturalne przeciągnięcie celownika na model i blokada.
18:50 - Dostał info, że CT, alee... Leci na pewniaka i nagle gdy ma wychylić zza fire boxa, ale enemy podchodzi to zmienia zdanie i wskakuję na niego... 
20:15 - Zauważył przeciwnika, zeskoczył na Sandwich i poszło modelowo..
20:30 - "Kurwa, właśnie coś myślałem, że kurwa widziałem" - Gdzieś Ty tu coś widział co???? 
21:56 - Bez komentarza...
22:00 - Po sprawdzeniu exitu, sprawdza okno, wiedział że ktoś może tam być bo wcześniej go widział, ale coś nasz kolega za szybko oddał strzał. Nie widać przeciwnika.
22:55 - Zabija jednego. Drugi przeciwnik wychyla, reakcja bardzo szybka...
27:20 - Ucieka do connecta, widzi przeciwnika skaczącego z krzesła. Polecam na klatkowaniu - Czeka wcelowany w przeciwnika, przeciwnik wychodzi. Celownik jest obok głowy i nagle postać się dziwnym trafem cofa i dostaje HSa...
29:25 - No sokoli wzrok chyba...
29:56 - OK...

02:20 - Wbiega do pałacu zabija jednego przeciwnika i przeciąga full-auto na ostatnią kolumnę. Pewnie myślał, że przeciwnik chce wyjść.
02:25 - Zabija przeciwnika przy tetrisie i od razu przeskok celownika (Jak wspomniałem wcześniej. Zdarza się to bardzo często.)
02:50 - Strzela się z przeciwnikiem na TT na schodkach. Przeciwnik się chowa a on od razu wie, że przeciwnik uciekł i może sobie biec.
09:36 - OK...
10:00 - Słyszy tuptających przeciwników. 1 Kill - OK. 2 Kill - Reakcja boga. 3 Kill - XDDDD. 4 Kill - No spoko.
14:10 - Nawet nie zauważył modelu przeciwnika.
14:20 - Idzie płynnie i nagle gdy ktoś ustawia się w nie bardzo typowym miejscu (rzadko ktoś się tak ustawia), zaczyna wychylać schodkowo i od razu po fragu wychyla na pełnej. Oczywiście słyszał tupnięcie, ale wiedział że jest tam tylko jeden? 
16:52 - OK...
18:12 - Po zabójstwie 2 przeciwników spod okna, nagle powstrzymuje się z wychyleniem i sprawdza niby shorta??
18:42 - Mhmm....
21:26 - Po ponownym skoku na okno, widzimy jak kolega wychyla modelowo wcelowany w przeciwnika.
21:40 - Jego teammate zabija przeciwnik z shorta, przeciwnik cofa i nasz kolega sprawdza inną pozycję, lecz nagle przeciwnicy wracają. Tak więc nasz kolega od razu zmienia tor celowania i czeka na przeciwników...
23:15 - Zabija przeciwnika z CT ticket. Wprawdzie kilka sekund wcześniej wskakując obok drewienka w connectie kątem oka go zauważył na Ticketcie, ale jakoś podejrzanie to wygląda.
30:12 - OK... Szybko
31:00 - Mhm... Ciekawe...
31:30 - XD OK. 

01:25 - Od razu reakcja na lewą stronę.
08:29 - No co tu komentować XD. Po akcji, AFK. (Trzeba chyba skonfigurować.)
10:50 - 2 Kill - No całkiem szybka reakcja.
17:56 - Hmm... Interesujące.
21:53 - Ściana...
22:03 - Timeing idealny.
28:30 - Okeeeej...

Edytowane przez UnnameD
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Szok 7
  • Serduszko fragowe (+) 10
Opublikowano

Skomentuje to krótko.

1. Nawet nie mam co na to odpowiedzieć, bo nie mam dostępu do komputera przez najbliższe kilka dni. 

2. Napierodliles tyle tutaj tego, że nawet mi się nie chce czytać

3. Ostatnim razem się z wami nabawiłem i za chuja nie chce mi się kolejny tydzień czy więcej. Skoro już tak mocno się za przeproszeniem przypierdalacie to no wypierdolcie mnie i tyle. To kompletnie nie ma sensu w takiej atmosferze. Ja na to co UnnameD napisał się nie wypowiem, bo mi się po prostu kurwa nie chce xD. Na zabranie rang już czekam, bo niezależnie jaki będzie werdykt to nie ma sensu, a bana mi dajcie jak uważacie. No, ale zabawna sytuacja w chuj xDDDD

Miłego dnia/wieczoru. 

KAEL,

Przepraszam, nie komputera, tylko klawiatury. Jak tylko będę mieć to z pewnością minimalnie wypowiem się na ten temat.

• Smutek 2
Opublikowano

@ UnnameD

Jeśli już drążysz temat to po ostatnim razie może zachowałbyś się w bardziej profesjonalny sposób i przynajmniej nie robił burdelu na forum, jednocześnie znów rozgrzewając temat do czerwoności i robiąc przy tym bardzo nieprzyjemną atmosferę, niezależnie od tego czy Twoje zastrzeżenia są słuszne czy nie.
Było można zrobić to trochę bardziej "subtelnie"?

@ KAEL

Ostatnio sytuacja była wyjaśniona i niepotrzebnie pompowane jest znów ciśnienie.

45 minut temu, KAEL napisał:

Skoro już tak mocno się za przeproszeniem przypierdalacie to no wypierdolcie mnie i tyle.

Proszę nie rób z siebie po prostu ofiary w tym miejscu. Nie admini są od podejmowania takich decyzji.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Postaram się odnieść do rozpisek w ciągu kilku dni. (okres zaliczeń na studiach)

Chciałbym też na wstępie zaznaczyć, że filmiki w żadnym stopniu nie są brane pod uwagę przy ocenie gracza. Skąd ten zwyczaj? Od kiedy? Nie mam bladego pojęcia. 

Nie rozumiem też jak odnosić się do takich czasówek np.:

3 godziny temu, UnnameD napisał:

20:30 - "Kurwa, właśnie coś myślałem, że kurwa widziałem" - Gdzieś Ty tu coś widział co???? 

18:42 - Mhmm....

29:25 - No sokoli wzrok chyba...

albo

Co ja mam zgadywać czy on konfiguruje coś czy poszedł się wysrać czy odebrać pizze????????????? No kurwa litości. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano
1 minutę temu, GET napisał:

Ja czekam tylko na teksty od @ [CS:GO] Admin ONLY MIRAGE #01"jak oni go nie zbanują to my rezygnujemy" :fg_pepe_great:

Ja już dawno zamknąłem ten temat więc nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Przecież ja nic do Ciebie personalnego nie napisałem więc Twoja uwaga jest zbędna. Jesteście całą ekipą i oczywiście są rozsądne osoby, ale są takie, co zachowują się jak dzieci. I dlatego napisałem ogólnie. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
21 minutes ago, Hopsialala said:

Jeśli już drążysz temat to po ostatnim razie może zachowałbyś się w bardziej profesjonalny sposób i przynajmniej nie robił burdelu na forum, jednocześnie znów rozgrzewając temat do czerwoności i robiąc przy tym bardzo nieprzyjemną atmosferę, niezależnie od tego czy Twoje zastrzeżenia są słuszne czy nie.

Nie wiem co masz na myśli. Jaki burdel?

6 minutes ago, Gorniczek said:

Co ja mam zgadywać czy on konfiguruje coś czy poszedł się wysrać czy odebrać pizze????????????? No kurwa litości. 

Jest podany czas akcji. Nawet nie trzeba komentować tego co się stało. To nie wiem, mam rozpisać Ci każdą klatkę? Jesteś sędzią to powinieneś wiedzieć co i jak.

Filmiki dodane poglądowo. Czasy są podane również to co na filmach.

PS: Sprawa została poprzednio wyjaśniona. To co w takim razie? Osoba staje się nietykalna? Bo nie rozumiem. Mam prawo napisać taki temat, skoro go podejrzewam i są akcje, które wskazują na nieczyste zagrania. Obowiązkiem sędziów jest to sprawdzić i wydać werdykt. Teraz będę mieszany z błotem bo postanowiłem napisać taki temat mimo to, że wcześniej zostało coś podobnego wyjaśnione...

10 minutes ago, GET said:

Ja czekam tylko na teksty od @ [CS:GO] Admin ONLY MIRAGE #01"jak oni go nie zbanują to my rezygnujemy" :fg_pepe_great:

Dlaczego ktoś miałby rezygnować. Po to są takie tematy, aby sprawę wyjaśnić.

• Ustrzel fraga! (+) 7
  • Zmieszanie 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, UnnameD napisał:

Nie wiem co masz na myśli. Jaki burdel?

Burdel - właśnie taki, który się już tu tworzy.

5 minut temu, UnnameD napisał:

PS: Sprawa została poprzednio wyjaśniona. To co w takim razie? Osoba staje się nietykalna? Bo nie rozumiem.

Osoby nie są nietykalne, ale wymaga to pewnego wyczucia taktu, o którym jak widzę nie masz pojęcia. Nie mogłeś tego skonsultować tego tematu z @ Główny sędzia ocen, np. na PW? Trudno ruszyć głową?
PS: Szanuje to że Ci się chce i to że działasz, ale tak się po prostu nie robi i tyle.

Edytowane przez Hopsialala
Post Scriptum
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano
2 minuty temu, UnnameD napisał:

Dlaczego ktoś miałby rezygnować. Po to są takie tematy, aby sprawę wyjaśnić.

Bo wiesz, że takie teksty między Wami padają na TS3... Ja rozumiem, że to z emocji takie głupie gadanie, dlatego trochę dystansu chce wprowadzić. Wyrok będzie sprawiedliwy i niestety zawsze tak jest i będzie, ze któraś ze stron będzie pokrzywdzona.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)
6 minutes ago, Hopsialala said:

Osoby nie są nietykalne, ale wymaga to pewnego wyczucia taktu, o którym jak widzę nie masz pojęcia. Nie mogłeś tego skonsultować tego tematu z @ Główny sędzia ocen? Trudno ruszyć głową?

Sytuacja pochodzi z serwera MIRAGE, na którym jestem adminem, więc zrobiłem tak bo uważałem to za  słuszne, jeśli już temat poszedł to po co piszesz takie coś. 

Po drugie bez urazy ale z tego co wiem to w takich tematach powinni wypowiadać się: Administracja CS:GO (CHODZI TU O CSGO). Sędziowie, Czerwoni, i stali gracze z serwera. Widzę, że sprawujesz opiekę nad serwerem 1.6, więc nie wiem czy masz dużo do powiedzenia w tej sprawie, oprócz krytykowania mnie...

Darujmy sobie dalsze wzajemne odpowiadanie!

Edytowane przez UnnameD
  • Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Dobra ludzie aż muszę  skomentować to... Drugi kurwa raz jest taka sama sytuacja, że robi się tu burdel. Przez takie odzywki osoby postronne typu @ Bielpool  także piszą chuja warte komentarze. Więc uprzejmie informuję bo nikt jeszcze od ostatniego tematu tego nie przypomniał, że od TERAZ każdy post wnoszący gówno do tego tematu będzie nagradzany warnem za 3 punkty lub więcej, jaki wy pokazujecie poziom swoim zachowaniem? W tym temacie powinny znajdować się takie rzeczy jak:

• Rozpiski demek przez sędziów lub adminów
  • Odnoszenie się do zarzutów i dyskusja na temat konkretnych wydarzeń
  • Prośby o oceny demek zamieszczone przez czerwonych lub sędziów
  • Rzeczy które wnoszą coś do tematu a nie kolejny raz pierdzielenie tego samego co osatnio.

Jak zobaczę tu znowu jakieś prywatne rozmówki, przypuszczenia czy kurwa jak jeden na drugiego naciska to osobiście mu tego warna dam.

No wiem, że nie powinienem się także tu wypowiadać ale MOŻE da to niektórym do myślenia bo zachowujecie się czasem niepotrzebnie, przecież od czegoś macie PW czy nasz kochany forumowy Messenger? 

A teraz proszę już nie robić tu więcej burdelu i jak już kolejny temat powstał to chociaż teraz załatwmy to jak ludzie i doprowadźmy do końca. A ty @ KAEL  nie odpuszczaj tak bo jak już kiedyś @ GET  powiedział trzeba walczyć o swoje... 

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Żeby nie spamić i nie szaleć przejdę do konkretnego celu.

Rozpisałem wszystkie demka które wrzucił @ UnnameD  , a więc jedziemy z tym koxem jak to mówią satyrycy.

Rozpiski Kaela #5 demek.

Demko Numer 6.

01:25 - Za szybka reakcja idzie.
10:50 - Rusza na rampe i strasznie szybka reakcja gdzie zabija gracza na saidzie A.
17:56 - Ustawia się na drewnie u góry i oddaje 2 szybkie strzały 2 głowe i tu troszkę taka jechnka przed wychyleniem 1 gracza po scianie.
21:53 - Ciekawie się blokuje celownik na ścianie na graczu.
22:03 - Perfecto timmnig w ziomka 
28:30 - Szybki pick z rampy na Side i szybka reakcja z awp na schody. Dziwne jest to machnięcie celownikem ale niestety strzał niecelny :D

Demko Numer 5.

02:20 - Coś mi tutaj nie gra, ale od początku. Biegnie na pałac zabija gracza i nagle boom celownik jedzie na sciane od strony kolumny gdzie stoi gracz troszkę taka akcja podchodzi pod WH bo tego od strony kolumny nie mógł słyszeć, celownik jest na kolumnie :D
02:25 - Tutaj zabija gracza gdzie ten był na tetrisie i nagle boom przeskok celownika na drugiego gracza.
02:50 - Fajna sytuacja strzela się graczam a nagle dany gracz ucieka, a on pełna bo wie że go tam już nie ma na schodach.
09:36 - No to niezła akcja na tej rampie. Czeka na przy rampie i nagle prefire na rampe gdzie nawet nie widzisz Unnameda i nagle zabija no no fajna reakcja Boga.
10:00 - 4 kille robi- 1 kil jest okej ale reszta to takie troszkę Vacowe są.
16:52 - Ustawia się na pałacu i nagle celownik pierw na sicane i nagle ukazuje się model postaci szybki strzał i bania.
18:12 - 2 graczy zabija gdzie znajdowali się gracze pod oknem.
21:26 - Jechanka po modelu.
21:40 - Dziwne czekanie na przeciwników
23:15 - Za szybka reakcja poszła na ticket
30:12 - Uhuhu no to ładnie jechanka celownikiem na drewno i pecha.
31:00 - co to wgl jest ?
31:30 - hahaha , nawet nie wiem jak to komentować 

Demko Numer 4.

01:25 - Jak dla mnie jest to za szybka reakcja.
05:42 - Coś mi tu nie gra znowu taka sama reakcja
06:15 - Wskoczył do okna, wychyla się z AWP,zabija jednego i odrazu wie o kolejnym coś tu nie tak? 
07:00 - Wcelowuje się w Aparty z awp i graczy mu uciekło ale przy 3 graczu zauważa troszkę borni i cyk reakcja szybka i zabójstwo strasznie szybki strzał leci.
10:30 - Apsy B pikuje i za szybka tutaj reakcja idzie z awp co to ma byc wgl?
10:47 - Znowu reakcja Boga
12:30 - Coś tu jest nie tak z reakcją w oknie znowu za szybki strzał oddaje
12:58 - Dziwne przeciągniecie na model i jak ten celownik się blokuje na modelu coś fenomenalnego co on to zrobił.
20:15 - Na snadwichu też ciekawie celownik poszedł na model
21:56 - Ciekawe bardzo jak wychodzi prefrie gdzie nawet nie widzisz typka a zabijasz 
22:55 - Za szybka reakcja z awp 
27:20 - Dziwne to było na krześle że celownik jest obo głowy to i tak ten celownik leci na głowe idealnie fajny przeskok celownika

Demko numer 3.
04:15 - Znajduje się w connectorze. I nagle rusza i dziwnie się zatrzymuje i czeka na wychylenie gracza.
09:00 - Celownik leci na przeciwnika gdzie ten znajduje się ladderze i tak jakby ten celownik się zablokował na przeciwnika.
11:33 - Dziwna znowu sytuacja z blokadą celownika na boxie i to centralnie na głowie.
25:50 - Znowu ta reakcja jest jak huragan znowu za szybka.
31:00 - Sytuacja w apartach jak się strzela i cyk leci strzał idealnie, przez smoke
31:35 - Bardzo szybka reakcja niczym u prosa. Czasem nawet prosi takiej reakcji nie mają ale okej.

Ostatnie demko numer 1.

04:35 - Dziwna sytuacja na midzie i tym molem i takie czekanie na przeciwnika gdzie go wgl nie ma.
06:30 - Akcja w underze, oddaje strzał gdzie nawet celownik nie jest na głowie a i tak ten celowniczek nagle blokuje się na głowie no fenomenalnie mógłbym powiedzieć. 
09:30 - Znow dziwny przeskok celownika, to nie jest nautralny ruch myszką nie ma szans.
17:15 - Akcja z kosą jedzie na pewniaka nic się nie boi czy ktoś nie wychyli niczym struś pędziwiatr.
27:18 - Nie wiem jak kto ma wgl skomętnować dodam tylko boski ten prefire.

Po 5 demka i rozpiskach hmm co mogę stwierdzić. Kael jest niczym sam bóg gierki jego reakcje oraz te przeskoki celownika to raczej nie są naturalne. Bardziej mi to wygląda na AimLocka z korygowaniem do strzelania. Dziwne są te przeskoki czasem na model gdzie jest ściana albo gdzie ktoś się smoku znajduje.

Tyle ode mnie. Dziękuje za uwage.

Pozdrawiam WERS.

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Zarzucacie mi aimlock'a z korygowaniem do strzelania xD. Wszystko fajnie i rozumiałbym jeszcze jakby mi celownik przeskakiwał tylko na przeciwnikach, ale co, może mam aimlocka na powietrze? xD Tutaj jako przykład dam filmik (gdzie widać moją pamięć mięśniową) jako, że nie wiem i nie chce mi się szukać, która to minuta i w którym demku. Chodzi mi o ten filmik:

W dniu 30.01.2021 o 10:59, UnnameD napisał:

1szy kill - spoko. 2gi kill - ?????. 3ci kill - XDDDD. 4ty kill - spoko. 5ty kill - spoko.

Wersja X-Ray:

Celownik "przeskakuje" mi tylko na przeciwnikach? Nie. Ja już mam wyćwiczone pewne ruchy (jakkolwiek to brzmi xD).

Sytuacja, która zdarza się bardzo często. Po zabiciu przeciwnika celownik leci na kolejnego przez ścianę bądź bardzo blisko jego  ciała.

Jw. ale dodam jeszcze, że zwykłe przeciągnięcie celownika to od razu aimlock xD? Jeszcze przez ściane i smoke? Widzę Panowie, że rzadko co wam się zdarza oglądać scenę e-sportową CS'a i może dlatego nie wiecie, że coś takiego jest jak najbardziej naturalne.

Reakcja. Jest ona na prawdę baardzo szybka co możecie porównać.

Wersja X-Ray:

Ja nawet nie wiedziałem, że tam przeciwnik był widoczny xD. I to nie jest żadna szybka reakcja, tylko skanik. Przeszło 2 typa do prawej, nie wychodzili to pomyślałem "a chuj, jebne, może siądzie"

Nie wiem czy to wina demka, ale oglądałem to kilka razy... Wygląda na BackTracka.

Myślę, że najśmieszniejszy filmik z tych wszystkich xD. Nie mam co go nawet komentować :D. (Backtrack do przodu - pozdro dla kumatych)

No tutaj nie ma co komentować....

A jednak, jest co. Chciałem skanować pałace, a konkretniej miejsce obok filara, ale nie tego, tylko tego z tyłu jako, że bardzo często znajduje się tam przeciwnik.

Reszta filmików (podobnych sytuacji) została omówiona w poprzednim poście

Celownik ląduje albo na ciele albo obok ciała. Chłop musi mieć na prawdę farta

Nie rozumiem co ma fart do mojego crosshair placementu xD? Wydawało mi się, że akurat ty na takie rzeczy zwracasz uwagę.

To teraz odpowiem na części, które jestem w stanie wytłumaczyć bez widocznej sytuacji na moim monitorze.

04:35 - Strzela się z przeciwnikiem na MIDZIE i tak po prostu przypadkiem rzuca sobie molo pod okno

Halo? Co jest nie tak z rzuceniem molo pod okno? Zawsze można się spodziewać, że przeciwnik może wyjść spod okna. Wiem o tym, bo sam bardzo często wychodzę undera po stronie TT :)

Zauważcie te jego "obracanie się" Dziwnym trafem jak się obraca to celownik bardzo często zatrzymuje się na modelu lub odrobinę obok. (Nie wierzę w takiego farta bądź taką liczbę przypadków)

Wyżej o tym wspomniałem.

21:56 - Bez komentarza...

16:52 - OK...

29:56 - OK...

30:12 - OK... Szybko
31:00 - Mhm... Ciekawe...

17:56 - Hmm... Interesujące.

Jakie "bez komentarza", chcę wiedzieć co się wtedy stało, a nie się domyślać, "OK"?

Rozumiem, że poniektóre osoby mają już swoje lata i nie zmagają się z rodziną w domu, ale ja jeszcze się muszę z takimi rzeczami zmagać jak wołanie, żeby w czymś pomóc etc.

Celownik jest obok głowy i nagle postać się dziwnym trafem cofa i dostaje HSa...

Może jeszcze ja tego przeciwnika przeciągnąłem swoimi super siłami?

Na aktualną chwilę to wszystko co mam do powiedzenia. Jak będzie to konieczne (jeszcze nad tym pomyślę) to rozpiszę czasy, które podał @ UnnameD  , no robię tego, bo widzę, że wszystko poza tym na co odpisałem to po prostu powtórka z poprzedniego tematu typu "za szybko". 

I mam jeszcze pytanie do UnnameD'a. "Rozpisuję tylko osoby, które chce udupić", oj to widzę, że mnie naprawdę nienawidzisz. Rozumiem, że chcesz się mnie pozbyć (swoją drogą wydaje mi się, że dupa Cię zabolała jak graliśmy, bo wszystkie akcje na których ja Ciebie zabiłem są "podejrzane"), ale nie mogłeś mi jak facet powiedzieć "no kurwa, nie podoba mi się twoja gra i nie chciałbym żeby taka osoba jak Ty była osobą funkcyjną", tylko przez cały tydzień totalnie bez problemu ze mną gadać? Tak, mam ból dupy, ale nie o to, że składasz prośbę o ocenę mnie, tylko o to na jak fałszywą osobę wyszedłeś.  Jak z Tobą gadałem wydawałeś się zajebistą osobą, ale szkoda, że okazałeś się fałszywy.         Piszę to publicznie, bo myślę, że warto na to zwrócić uwagę.

Kończąc. Jego rozpiska świetnie go reprezentuje, albo może lepiej zostawię to "bez komentarza", ale to wpierdolę. Jak wspomniałem wcześniej zdecydowana większość rozpiski to po prostu powtórka z poprzedniego tematu. To co jednak wydawało się nowe - napisałem o tym. Dziękuję za uwagę i miłego dnia/wieczoru/nocy.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Smutek 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rozpiska 1:

04:35 - Ofiarę słychać w 4:25 do 4:27. Czyste.

06:30 - Normalny flick dla mnie. Czyste.

09:30 - Jw. Za mało na aimlocka.

17:15 - Słyszy ich i widzi na radarze, że strzelają się z przeciwnikami z A. Nic nadzwyczajnego.. Czyste.

27:18 - Widzi, że granat wylatuje z okna i wychodzi wcelowany, bo spodziewa się tam przeciwnika. Czyste.

28:50 - Nie rozumiem, ale niczego nadzwyczajnego oprócz pestki nie widzę.

Rozpiska 2:

04:15 - Dokonuje decyzji i patrzy na prawo. Za mało aby było to dowodem czegokolwiek. Czyste.

04:35 - No scop'y są normalne. Czyste.

09:00 / 09:05 - Czyste.

11:33 -Niczego takiego nie widzę. Czyste. 

25:50 - Reakcja szybka, ale moim zdaniem do zrobienia. Czyste.

28:55 - Niczego tu nie widzę. Czyste.

31:00 - Fakt dziwna akcja. Dla mnie wygląda to jak lucky shot niż hax, ale nie da się tego ocenić. 

31:35 - Reakcja potężna, ale to wyrzucenie przez przeciwnika mogło pomóc mu ocenić wysokość na jakiej wyjdzie.

Rozpiska 3:

01:25 - Szybka, ale dla mnie czyste.

05:42 - Reakcja szybka zgadzam się. Dla mnie reakcja podobna do tych z demek Bielpola.

06:15 - Naciągana interpretacja. Czyste.

07:00 - Normalna reakcja, nijak ma się do poprzednich akcji. Czyste.

10:30 - Imo strzał w ciemno i akurat lucky. Oczywiście interpretować można dwujako. 

10:47 - Był na double zoom'ie reakcja normalna. Czyste.

12:30 - Może i za szybki, tylko analizując gre KALELA okazuje się, że robi to poprostu systematycznie bez względu czy jest tam wróg czy nie. Czyste.

12:58 - Normalne flicki. Za dużo wyobraźni. Czyste.

18:50 - Dla mnie zbyt pochopna interpretacja. Czyste.

20:15 - Jw. Czyste.

20:30 - ??? Nic nie wnosi do rozpiski.

21:56 / 22:00 - Ładna akcja, ale dla mnie za mało żeby jednoznacznie stwierdzić że odpał.

22:55 - Obie reakcje normalne. Czyste.

27:20 - Nie wiem, dla mnie to wygląda na po prostu szybką reakcje.

29:25 - Czyste, spodziewał się go tu.

29:56 - Szybki pick, strzał, kill. Czyste.

Rozpiska 4:

02:20 / 02:25 - Imo czyste.

02:50 - Nadinterpretacja. Nic nie wnosi jako dowód.

09:36 - Spodziewał się, ale reakcja mocna.

10:00 - Jestem bliski stwierdzenia, że coś mi tu nie gra.

14:10 - Czyste.

14:20 - Zgadzam się, pytanie czy nie szedł ostrożnie, bo wiedział, że są tylko tam i zapewne patrzą też plecy.

16:52 -Czyste.

18:42 - Czyste.

21:26 - Czyste.

21:40 - Nie wiem, ale same strzały czyste.

23:15 - Czyste.

30:12 - Raczej czyste.

31:00 / 31:30 - Nie wiem co tutaj jest takiego śmiesznego albo podejrzanego. Za mało na dowód.

Rozpiska 5:

01:25 - Czyste.

08:29 - Czyste.

10:50 - Reakcja normalna, ale flick dosyć interesujący. Natomiast biorąc pod uwagę jego umiejętności to czyste.

17:56 - Czyste.

21:53  - Słychać zeskok przeciwnika i skanuje smoke. Czyste.

22:03 - ?? Czyste.

28:30 - Nic dziwnego w jego przypadku, umie takie flicki. Czyste.

Gdybym miał nacisnąć przycisk, który go banuje to chyba bym się zawachał. Ciągle nie jestem przekonany i wiele akcji w tych demkach poprostu pokazywały, że on umie napierdalać w tą gre. Pytanie gdzie są granice. Ja chyba jestem za słaby żeby ocenić co się odjebało w 10:00 i czy to możliwe.

• Administrator Główny
Opublikowano

Będę wypisywał tylko podejrzane akcje +/-, bądź na pewno odpalone. Jak są czasy @ UnnameD  w poszczególnych demach, a ja ich nie podaje to znaczy, że nic tam nie ma i czysto.

Jeśli chodzi o pierwsze demo to oglądałem je dokładnie dwa razy, gdyż coś mi nie pasowało i jeśli chodzi o rozpiskę to tylko jeden czas jest podejrzany, a bardziej odpalony i jest to typowy błąd podczas grania na haxach z kryciem się i dokładnie chodzi o pozycjonowanie celownika wraz z reakcją na modele z dwóch różnych poziomów na mapie.

28:56 do 29:01 Chodzi o zachowanie celownika, pozycjonowanie go i reakcje na te dwa modele. Swojego czasu uczyło się nowych sędziów o takich szczegółach, jest to pierdoła na przestrzeni całego dema, ale bardzo ważna. 

Jeśli ktoś pikuje zza ściany i przed nim są dwa modele ale na różnych wysokościach (tak jak w tej akcji) to przez chwile nie zna dokładnej pozycji modeli, gdyż chowa się i wychyla, a modele się poruszają, gdyż jeden jest na kanale a drugi jest w sklepie i są na różnych wysokościach, podejrzany do pewnego momentu dobrze się zachowuje i pozycjonuje celownik, bo ciągle te modele zmieniają się i gdy jeden z kanału się chowa to drugi ze sklepu wychyla, lecz później pod koniec tego czasu zmienia się to i mimo tego, podejrzany nie robi korekty celownika na drugi model do sklepu tylko trzyma pozycje wyjściowa celownika na kanał, bo wie że ten model się jednak nie schował. To jest typowy błąd przy kryciu się.

https://prnt.sc/yf7ezr ( takie zdjęcie, bo nie chciało mi się robić samemu) - czyli na szybko jakby ktoś nie zrozumiał, jest zoom celownika z awpy na środku szczeliny w bramie, jak odpalony gość widzi przez bramę że model idzie do góry bądź w dół będąc za brama (czyli pozycja modelu i wysokości się zmienia) to chłop tym celownikiem także zmieni pozycje i nie będzie już miał celownika na środku szczeliny, mimo iż nie widzi tak naprawdę pozycji modelu, bo dzieje się to za bramą, to samo zrobił podejrzany strzelając do modeli na kanale i na sklepie.

Drugie demo,

31:07 Idealna akcja nadająca się pod to za co podejrzany ostatnio dostał bana na arenkach od little ac. Oczywiście ban poszedł za aimbota, lecz przeczytałem logi tej detekcji i oczywiście ac może się mylić mimo że jest tylko 5% marginesu błędu, natomiast ta akcja idealnie pasuję do Autoshoota za którego podejrzany dostał bana. Każdy wie jak Autoshoot funkcjonuje i on nie rozróżnia już tego czy model widać przed sg czy za, ważne jest to że jest czysta pozycja do oddania strzału przez Autoshoota i on to traktuję jakby żadnej przeszkody tam nie było (mimo że coś tam jest) i czysty gracz nie widzi modelu za sg czy tam za pozostałością po nejdach.

Trzecie demo,

21:56 do 22:17 Można te pre rozumieć na dwojaki sposób, sama akcja z pre jest +/-, może być przypadek, bądź idealnie także pasuje do Autoshoota, ponieważ to co robi podejrzany to jest kwintesencja Autoshoota i tak z tym powinno się grać, tylko że niestety podejrzanego za bardzo ponosi w tym, gdyż to nie wygląda na zwykłe pestki do których nikt by się nie dojebał.

Czwarte demo,

10:00 do 10:30 Cała akcja ze wszystkimi łbami to korekcje celownika i reakcje jako Autoshoot.

Piąte demo,

Tutaj nie ma nic podejrzanego, wiało akurat nuda.

I dodatkowe demo z aren które przesłał sędzia - http://e46.gotv.pro/srv24133/auto0-20210203-153709-1471062377-am_fg_custom_nuke_beta-____1v1_ARENA__01_____Fragujemy.com_____chal__ws__knife__gloves.dem.zip

01:55 -b
02:30 -b
02:51 +b
03:33 +b

Do tego wszystkiego dochodzi oczywiście ban z little ac który oczywiście jest dodatkiem a nie głównym dowodem, lecz wniósł sporo, gdyż chodziło konkretnie o Autoshoota a nie typowego chamskiego ab i niestety albo stety to co opisałem w większości idealnie opisuje Autoshoota. Nie wnikam w to na czym grałeś wcześniej przy pierwszym temacie, natomiast uniewinniłem to mimo iż miałem obiekcje, aczkolwiek jak pisałem wtedy nie było wystarczająco dowodów. Jak @ Hayu  zawiesił Twoje podanie na 2/3 tygodnie i po tym czasie musiałem rozpatrywać je już ostatecznie to miałem obiekcje czy Cię przyjąć, niestety zaryzykowałem i popełniłem błąd. Zdaje sobie również sprawę, iż little ac nie jest wyrocznią i może się pomylić, jest to tylko sztuczna inteligencja, lecz akurat w tym wypadku spisał się wzorowo. Pisałem również o Twoje demo z listopada gdzie zostałeś zbanowany na innej sieci by samemu to ocenić, lecz niestety jak mówiłem link do HLTV wygasł, a UBT nie posiadało już tego dema na dysku.

Reasumując, jestem zawiedziony że nadszarpnąłeś mojego zaufania i mimo pierwszego tematu i dostania się później na sędziego nadal oszukiwałeś.

Werdykt jest oczywisty, całą sprawę uważam za zamkniętą.

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Serduszko fragowe (+) 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności