BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 27 Stycznia 2021 BOT Opublikowano 27 Stycznia 2021 W dniu 27.01.2021 16:51 użytkownik Sandraa otrzymał ostrzeżenie od GET. Ostrzeżenie nadane napost w temacie. Typ ostrzeżenia: Spam Ilość punktów karnych: 2 ( wygasa 27.01.2022 15:51 ) Notatka do użytkownika: Post nie wnosi nic do tematu sensownego. [!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor BOT Opublikowano 27 Stycznia 2021 W dniu 28.01.2021 01:59 użytkownik Sandraa otrzymał ostrzeżenie od uroboros.. Ostrzeżenie nadane naprofil użytkownika. Typ ostrzeżenia: Spam Ilość punktów karnych: 2 ( wygasa 27.01.2022 16:58 ) Notatka do użytkownika: Nadużywanie opcji "Zgłoś" przy nieszkodliwych treściach [!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Sandraa Opublikowano 27 Stycznia 2021 Wykluczony Opublikowano 27 Stycznia 2021 O 16:51 dostałam ostrzeżenie za spam, okej spoko może być xD Kolejne 2 punkty ostrzeżenia za spam, ponieważ zgłosiłam post @ uroboros. ? Post nic nie wprowadza do tematu tym samym narusza regulamin forum. Pierwsze zgłoszenie nic nie dało, zgłosiłam 2 raz i widać jak to się skończyło xD Upominacie innych, a sami nie stosujecie się do własnego regulaminu forum Dlaczego normalni użytkownicy są karani, a osoby wyżej postawione robią co im się podoba? Podobno traktujecie wszystkich równo, a jak widać jest inaczej. Podobno tutaj nie ma czegoś takiego jak kolesistwo, a jeden drugiemu dupe chroni i jest bezkarny. 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 27 Stycznia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2021 Nie wprowadza nic do tematu, powiadasz... Post ten ma znaczenie symboliczne, gdzie klepsydra oznacza kończący się czas (i w tym przypadku również moją cierpliwość) Nie będę pozwalał sobie, żebyś zgłaszała moje posty bez absolutnie żadnego powodu i tym bardziej podpisku, na dodatek jeszcze dwukrotnie, gdzie pierwsze zgłoszenie zostało celowo usunięte, gdyż było zbyteczne. Z prowokacjami nie tutaj, koniec z tym. 3 1 Cytuj
BOT [BOT] Raporcik Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor BOT Opublikowano 27 Stycznia 2021 W dniu 28.01.2021 02:23 użytkownik Sandraa otrzymał ostrzeżenie od uroboros.. Ostrzeżenie nadane naprofil użytkownika. Typ ostrzeżenia: Ostrzeżenie Ilość punktów karnych: 0 ( nigdy nie wygasa )- Moderowanie publikowanej zawartości: do 27.02.2021 23:59 Notatka do użytkownika: Nadużywanie reakcji pod postem w celu prowokacji Administracji. [!] Jeśli widzisz nieprawidłowość tego ostrzeżenia, napisz w tym temacie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi