Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@ [CS 1.6] Admin ONLY DD2

Proszę o wyświetlanie info o nowym IP na hudzie w trakcie rozgrywki. Można również pisać, aby gracze poinformowali znajomych.

Edytowane przez Virus.
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie zauważyłem żadnych lagów, nawet jednej ścinki, gra chodzi o wiele płynniej aż ma się wrażenie, że szybkość rozgrywki teraz to podwójne tempo:D

Teraz gra na naszym ukochanym DD2 to sama przyjemność.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Teraz idzie zauważyć różnicę między tym co było, a tym co jest, a jest lepiej. Gra jest płynniejsza i nie wychwyciłem żadnego freeza. O ile ten stan napawa optymizmem, to jednak z wyciąganiem wniosków poczekałbym chociaż ten tydzień ^^ Fajnie też jakby @ [CS 1.6] Admin ONLY DD2 oraz @Fragowicz grający na DD2 się wypowiedzieli ;)

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Generalnie to jak na poczatku gralem to myslalem, ze sie automatycznie demko nagrywa bo byly scinki czasami przy bieganiu, a teraz jest gituwa totalne szefostwo B) Maja pozdrawia ze slonecznych wysp owczych

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Moim zdaniem duża zmiana na + . Nie ma klatek czy ścinek. Gra jest płynna. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przegrane kilka chwil na nowym IP, bardzo dobrze się strzela a jeszcze lepiej pali rolkę, nic nie laguje. Świetna robota!

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Śmiech 1
Opublikowano

Lagow brak, strzela się dobrze, głowy wchodzą jak należy i skany też :D na +

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Dziś, godzina 12:20 - 

IMG_20210129_122033.jpg.2f1b54c62375ddd92e546255b92e5cb1.jpg.4e40f857b506e480dd3e2bdb477c7f53.jpg

Dziś 16:37 - Jeszcze bardziej lagi się nasiliły. 

Coś się dzieje dzisiaj z serwerem. 

• Właściciel
Opublikowano

Niekoniecznie to musi być wina serwera, a pingi wcale nie przekraczają kosmicznych wartości. Sprawdziłem pomiar i ja mam czysto, czyli 8-14 pingu więc sugerowałbym następnym razem wykonać pomiar.

Opublikowano

Pomiar akurat nie ma nic tutaj do rzeczy. Dziś po godzinie 16 wszyscy mieli lagi. Nie było to długo, może przez 3/4 rundy ale jednak to było bardzo odczuwalne. Warto z tej godziny demko oglądnąć jak gracze się denerwowali na mikrofonie. Nawet wtedy @ PACIU grał. Więc może się wypowiedzieć jeżeli będzie chciał. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Skonsultowałem tę sprawę z technikiem i po prostu były przeprowadzane ataki DDoS, dlatego w trakcie gdy filtry pracowały to mógł wystąpić chwilowy problem, czyli nagły skok pingów.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności