Special Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zawieszony Opublikowano 30 Grudnia 2020 Skarga na: graczaNick podczas gry: znajomynieznajomegoNick osoby oskarżonej: gERALT Z RIVIIDlaczego składasz skargę: dostałem niesłusznego kicka w ciemno, bo oszczerca blokował wejście do kampyData zdarzenia: Środa, 30.12.2020r., godz. 16.05Opis zdarzenia: gracz zablokował wejście do kampy, przez co zostałem zarażony, po czym zgłosił, że to ja blokowałem wejście i dostałem kickaData zdarzenia: Środa, 30.12.2020r., godz. 16.05Dowód: ...
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Grudnia 2020 Najpierw proszę ogarnąć swoje konta: Następnie, zajmiemy się skargą.
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi