Cavalerra Opublikowano 17 Czerwca 2020 Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2020 Skarga na: DamoNick podczas gry: SonicSyndicateNick osoby oskarżonej: DamoDlaczego składasz skargę: składam skargę na przesadzone banowanie przy zmianie kampyData zdarzenia: 17.06.2020, 23:57Opis zdarzenia: ban od admina z powodu zmiany kampy, która żadnemu z graczy nie utrudniła gry, ani nie spowodowała, że został zarażonyDowód: podałem godzinę, kiedy dostałem bana, nie mam ochoty jako zwykły użytkownik tego wyszukiwać 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2020 Banicja nie stanowi powodów do złożenia skargi. Poza tym - złożyłeś już prośbę o odbanowanie. Dodatkowo... 6 minut temu, Cavalerra napisał: Dowód: podałem godzinę, kiedy dostałem bana, nie mam ochoty jako zwykły użytkownik tego wyszukiwać Pisząc skargę, masz obowiązek przedstawić komplet dowodów [rozpiska, demko etc] w przeciwnym wypadku, pisanie skargi na adminów bez poparcia dowodami jest szerzeniem oszczerczej propagandy na forum publicznym [oczernianiem administratora]. 3
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 17 Czerwca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Czerwca 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 2
Rekomendowane odpowiedzi