Skocz do zawartości

[ODRZUCONA] Skarga

liquZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na admina: Leaviel
Nick podczas gry: liqunn_
Dlaczego składasz skargę: Nadużywanie swoich praw
Data zdarzenia: 2.05.2020 - 18:35
Opis zdarzenia: Za każdym razem śmieszy mnie sytuacja w jakiej się tu znajduję. Nie wiem skąd bierzecie tak niedorozwinięte osoby. Wiem jakie będą rezultaty tego co napisze przez panujące tu kolesiostwo ale ciekawi mnie jak nasz wzorowy opiekun serwera odpowie na moje zarzuty i czy jest w stanie użyć reszty swoich białych komórek. Zatem przejdźmy do mojej skargi. W momencie gdy na serwer wbiło jakieś dziecko które zaczęło się drzeć napisałem: "!admin" a po chwili: "eZ?" po czym zostałem wyrzucony z serwera za słowa  (Tutaj jest pierwszy punkt odniesienia do całej sytuacji). W momencie gdy wróciłem na serwer, grzecznie się zapytałem o powód bo jest to dla mnie niezrozumiałe... Oskarżana osoba zaczęła się dopytywać czy mu grożę oraz odmówiła wyjaśnień. W momencie gdy chciałem kontynuować temat nie byłem w stanie, ponieważ dostałem gaga :) (Tutaj jest drugi punkt odniesienia do całej sytuacji). Zapomniałem dodać iż po tym jak wróciłem na serwer, zapytałem ile w tej chwili kosztuje admin. Bardzo proszę o przeanalizowanie tej sytuacji. Przeglądając forum nawet nie znalazłem żadnego podania przez tego użytkownika a chętnie poczytałbym czym "kupiłeś" tutejszych opiekunów forum.
Dowód: Jako, że macie dostęp do demek nie powinno być problemu, poza tym nie sądzę aby się przydały bo wierze, żę ta osoba nie będzie naciągać faktów.

Chciałbym się w tym momencie odnieść bezpośrednio do Leaviela: Tak bardzo musisz się wyżywać na innych osobach? Sądząc po tym, że już masz tego admina powinieneś być wzorem do naśladowania dla pozostałych lub chociaż pokazywać, że się starasz. Proszę, na serwerze nie chciałeś to chociaż tu przedstaw mi dokładne powody popierając je punktami z regulaminu oraz dlaczego postąpiłeś tak a nie inaczej w zaznaczonych przeze mnie miejscach (punkt 1 i 2 dla jasności)

Opublikowano

Mój drogi śmieszne jest to co napisałeś, nie sytuacja w której się znalazłeś. NIEZNAJOMOŚĆ REGULAMINU nie zwalnia Cię od jego PRZESTRZEGANIA. Jako, że wg Ciebie nie znam go, mimo, że sprawuję funkcję admina na tym serverze 2.5 roku(około), to przytoczę Ci pewien podpunkt z REGULAMINU OGÓLNEGO:

"Zabronione:

Prowokowanie graczy.
[!] Zalicza się w to również używanie zwrotów typu 'ez'. "

Już wiesz za co dostałeś kicka?

To tak nawiasem, nie wspominając już o tym, że nie Ty jesteś od upominania innych graczy, tudzież zwracania uwagi. Jest specjalny chat do zgłaszany takich osób do adminów. Sposób w jaki została przez Ciebie napisana skarga jest karygodny, uwłaczający mojej osobie. Dalej chyba nie muszę się produkować. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
22 godziny temu, liquZz napisał:

Wiem jakie będą rezultaty tego co napisze przez panujące tu kolesiostwo

To na kiego wała piszesz skargę, skoro wiesz jakie będą rezultaty? Chyba nie szanujesz swojego czasu, mistrzu.

Zapomniałem dodać iż po tym jak wróciłem na serwer, zapytałem ile w tej chwili kosztuje admin

No tak, dostałem karę i po chwili NO MUSZĘ WEJŚĆ I PALNĄĆ CZYMŚ GŁUPIM, bo przecież nie potrafię nad sobą zapanować, przecież to mnie w zupełności usprawiedliwia!!

Przeglądając forum nawet nie znalazłem żadnego podania przez tego użytkownika a chętnie poczytałbym czym "kupiłeś" tutejszych opiekunów forum.

Debilus maximus, bo jeżeli czegoś nie widzisz, to oczywiście tego nie ma. Powiem dlaczego - temat, w którym znajduje się jego podanie nie jest dla Ciebie dostępny, bo został on wyrzucony dawno temu, zastąpiony został on NOWYM tematem, tak dla potwierdzenia dam tylko kawałek jego podania, chociaż teoretycznie nie powinienem tego robić.chrome_VK8fsYGIDZ.png
Powodzenia również z wykupieniem u nas jakichkolwiek stanowisk, jeżeli się Tobie uda to nawet otrzymasz ode mnie owacje na stojąco.

Bardzo proszę o przeanalizowanie tej sytuacji.

Nie będzie takiej potrzeby, bo skargi z tak całkowitym brakiem poszanowania do reszty kadry NIKT nie będzie rozpatrywał. Naucz się kultury, a później pisz takie tematy. Nie potrafisz się zachować? Zaciśnij zęby, zakryj twarz i przyjmij należną Tobie karę na klatę, może odrobina pokory bardzo by Tobie pomogła w takiej sytuacji, jednakże wymaganie czegokolwiek od bydła... mija się z celem. Wyobraź sobie, że w chwili obecnej całkowicie w dupce mam to czy ktoś zawinił, czy nie, nie będę czegoś takiego dłużej czytał. 

Pozdrawiam cieplutko, 
Naczelny Napinator i przy okazji Administrator Fragujemy.com 
Einherjar 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności