meffa44 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Fragowicz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Siema, przychodzę z problem odnośnie spadków fps w Counter-Strike: Global Offensive podczas poruszania myszka. Próbowałem już wiele rzeczy np z jakimś procesem ktory obciaza, i nic nadal mam nawet jak porusze minimalnie myszka to mam spadki z 200 do 60 Mam cos takieg odkad zainstalowalem windows 10 bo na 7 nie mialem takiego czegos Moj sprzet fx-6100 r7 370 2gb 8 ramu
Hopsialala Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Wykluczony Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Na jakich ustawieniach graficznych grasz? Próbowałeś coś z nimi kombinować? Aplikacja zewnętrzna do korygowania wydajności karty graficznej. Od tego bym zaczął, ponieważ nie wydaje mi się aby wina leżała po stronie procesora czy pamięci ram. Podczas uruchomionej gry zainteresowałbym się możliwością weryfikacji jak bardzo obciążone są dane podzespoły. Jeśli któryś będzie pracował na granicy swoich możliwości będziesz mógł podjąć trop. Dawno się tym nie interesowałem więc konkretniejszej pomocy niestety nie mogę udzielić, ale mając tą wiedzę myślę że możesz szukać informacji dalej, chyba że tutaj ktoś będzie znał rozwiązanie Twojego problemu.
Darkness.#exe Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Brak zainteresowania tematem. Temat zamykam. Pozdrawiam WERS.
Rekomendowane odpowiedzi