Skocz do zawartości

"Talenty tego serwera"

Prof.Miodek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na:  graczy/adminów, a raczej ich brak
Nick podczas gry: Prof.Miodek
Nick osoby oskarżonej: not brain but aim, korza coś tam, suomo coś tam itd. itd.
Dlaczego składasz skargę: Goście latają perfidnie na WH, a admina jak nie ma tak nie ma :) na u@ zgłaszani cziterzy, nic cisza...samowolka pełną gębą na tym serwerze się robi :)
Data zdarzenia: 3.04.2020 ~12+
Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację, na podstawie której składasz skargę
Dowód: Dowodem jest gościu 0lvl steam/nowe konto/staty 25+ do 5 śmierci m.in. :) albo korza który perfekcyjnie wlatuje jak stoję w ladderze na dole, a next rundę celownik już wyżej  jak stoję na kładce :V

Chcę zaznaczyć, że not brain but aim od wczoraj tam już gra jako wszystkowiedzący i mający PERFEKCYJNY timing :)

Nie pozdrawiam wasz ulubiony gracz tego serwera nie owijający w bawełnę <3

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zamiast normalnie zgłosić tych "cheaterów" to wylewasz żale że na serwerze akurat wtedy kiedy Ty grasz nie ma adminów, osobiście może 2 razy grając na Mirage 64 nie spotkałem tam żadnego admina i jest to jak dla mnie jeden z najlepiej zorganizowanych serwerów pod względem czasu spędzanego przez adminów na serwerze tak samo jak i ich doświadczeniu w ocenie cheatera, więc albo masz pecha albo po prostu gracze są czyści i admin z tego powodu ich nie banuje,

2 hours ago, Prof.Miodek said:

Dowód: Dowodem jest gościu 0lvl steam/nowe konto/staty 25+ do 5 śmierci m.in. :) albo korza który perfekcyjnie wlatuje jak stoję w ladderze na dole, a next rundę celownik już wyżej  jak stoję na kładce :V

To nazywasz dowodem? każdy może zrobić nowe konto nawet jak ma globala na głownym koncie więc dowodem tego bym nie nazwał. Do tego jak się ustawiasz w ladderze i chłop Cię tam zabija to raczej logiczne jest w następnej rundzie także sprawdzenie tej pozycji. Mogłeś chociaż demko rozpisać albo je podać, ale ty wolałeś jechać po adminach. Taki hop do przodu a nawet pełnych nicków graczy nie potrafiłeś podać...
Pozdrawiam

Opublikowano

Misiek, ale ja nie będę nic nikomu udowadniał to po pierwsze, a po drugie jak chuja wiesz to serio się nie odzywaj i siedź sobie na tym mirku tick128 ok :) bo adminów częęęsto nie ma na tym serwerze ;*  a nie  moja wina, że admin potrzebuje oglądać typa przez 24g żeby mu bana wlepić gdzie to na starcie widać, że odjebany jest no ale...fakt gościu 0lvl steam, ledwo konto założył na nowo i zapomniałem talent do gry i ZAWSZE wie kiedy co i gdzie  :) przez takich jak Wasze myślenie ta gra to ścierwo totalne ;)

PS. zapomniałem, ze w tych czasach gdzie gra ma 8 lat GLOBAL ELITE jest wyzacznikiem skilla i czy ktoś potrafi grać czy gra na WH :V serio jak masz takie myślenie, nie odzywaj się proszę Cię :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
9 minutes ago, Prof.Miodek said:

Misiek, ale ja nie będę nic nikomu udowadniał to po pierwsze, a po drugie jak chuja wiesz to serio się nie odzywaj i siedź sobie na tym mirku tick128 ok

To po pierwsze po co piszesz skarge skoro nie masz zamiaru nic nikomu udowadniac? Po drugie, po co ten tekst? brak Ci kultury a akurat tak się składa że na 64 ticku często jestem :)  

11 minutes ago, Prof.Miodek said:

a nie  moja wina, że admin potrzebuje oglądać typa przez 24g żeby mu bana wlepić gdzie to na starcie widać, że odjebany jest no ale

Za to powinieneś być wdzięczny adminom że nie banują bez podstawnie a sprawdzają gracza przed zbanowaniem. Bo to nie Ty potem masz przyjemność pisać rozpiskę i sprawdzac demko jeśli gracz był czysty więc twoja wypowiedz jest nonsensem. 

12 minutes ago, Prof.Miodek said:

przez takich jak Wasze myślenie ta gra to ścierwo totalne

Nie zbyt rozumiem co próbujesz przekazać? 

12 minutes ago, Prof.Miodek said:

gdzie gra ma 8 lat GLOBAL ELITE jest wyzacznikiem skilla i czy ktoś potrafi grać czy gra na WH

Zapomniałem że to Ty decydujesz o tym czy jest ktoś odpalony czy skillowy, znam Cię z serwera i narzekasz tam często na graczy którzy po prostu Cię zabijają. Nawet sytuacja jak zacząłeś się do mnie rzucać że gram odpalony pokazuje że nie masz po prostu nerwów i "każdy" kto Cię zabija jest odpalony.
I juz zakończmy tą dyskusje.

Opublikowano

Szkoda tylko, że zazwyczaj zabija mnie typ odjebany ;) i wybacz ale nie widziałem Cie na tym serwie ani dzisiaj, wczoraj czy przedwczoraj<myśli> Ale nie ma problemu możemy się skonfrontować słownie na serwerze/ts czy jak tylko chcesz ? bo takie samo zdanie jak ja na temat tego serwera i co się na nim dzieje ma 3/4 ale nie każdy się odezwie ?i warna mi daje typ z tęcza na tle<facepalm>

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ale dlaczego Ty chcesz sie ze mną konfrontować na ts'ie? XD procentowo ewidentnie na twoja korzyść 3/4 osoby z około 500 dziennych graczy pozatym ten "typ z tęcza" ma 10x bardziej poukładane w głowie niż Ty, rzucasz się co odpowiedz brakuje Ci kultury do tego jesteś nie tolerancyjny a takiego dorosłego zgrywasz. 
Koniec dyskusji, dziękuje.

Opublikowano

podejrzewam, że wasze myślenie kuleje :) z fartem mordeczko obyśmy sę trafili na serwerze to wymienimy spostrzeżenia na temat nowych kont na steam m.in. 

Opublikowano

@ Prof.Miodek  Składając na kogoś skargę jesteś zobowiązany przedstawić dowód. To, że ktoś posiada konto steam lvl 0 nijak się ma do tego czy jest "odpalony" czy też nie. Poza tym każdy z adminów ma swoje życie prywatne, nie musi przesiadywać 24/7 na serverze.  Z resztą... Pisząc cokolwiek, gdziekolwiek zachowaj KULTURĘ OSOBISTĄ. Takiej "gównoburzy" nie będę tolerował.

Zamykam. Nie ma najmniejszego sensu tego kontynuować. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności