Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć/hello/честь :)

Na współzałożycielem i nazwisko  mam Jakub Ostrowski . Przyszedłem na waszą serwerownie z głową pełną chęci i pomysłów. Po ostatnich historiach zdecydowałem się odejść z serwerowni której byłem współzałożycielem , lecz nie rzuciłem rękawicy  i postanowiłem że z miłą chęcią wspiorę jakąś serwerownie swoim doswiadczeniem (juz 3 lata ogarnialem serwery, teamspeaki, fora i discordy ). Uważam że atmosfera na waszych serwerach jest super a i również sposob w jaki jest prowadzona jest bliski mojemu sercu (brak modeli postaci, tworzenie serwerów w sposób w którym to gracz ma mieć jak najlepsze mozliwosci grania), dlatego podjołem decyzje ze chcialbym pomoc w rozwoju tej serwerowni.Będzie mi miło jak sie przywitacie i powiedzcie pare słów o sobie ( nie da sie ukryć nie poznałem jeszcze nawet paru procent graczy którzy odwiedzaja ta serwerownie poniewaz jest was naprawdę dużo). Myślę że do usłyszenia, z miła chęcią zagram mma, skrzydlowego.

Walę wiadro albo dwa 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Witaj ! Mam nadzieję, że szybko się u nas zadomowisz na długo ;3

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Siemka :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hey?

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Witam na sieci serwerów*

Zapraszam na dd2. :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Cześć, ilu L to wiadro ? ;) 

Edytowane przez Looko.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witamy na Fragujemy.com

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Drogi Fragowiczu

Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci!

[!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 9 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności