wale wiadro albo dwa Opublikowano 26 Marca 2020 Wykluczony Opublikowano 26 Marca 2020 Cześć/hello/честь Na współzałożycielem i nazwisko mam Jakub Ostrowski . Przyszedłem na waszą serwerownie z głową pełną chęci i pomysłów. Po ostatnich historiach zdecydowałem się odejść z serwerowni której byłem współzałożycielem , lecz nie rzuciłem rękawicy i postanowiłem że z miłą chęcią wspiorę jakąś serwerownie swoim doswiadczeniem (juz 3 lata ogarnialem serwery, teamspeaki, fora i discordy ). Uważam że atmosfera na waszych serwerach jest super a i również sposob w jaki jest prowadzona jest bliski mojemu sercu (brak modeli postaci, tworzenie serwerów w sposób w którym to gracz ma mieć jak najlepsze mozliwosci grania), dlatego podjołem decyzje ze chcialbym pomoc w rozwoju tej serwerowni.Będzie mi miło jak sie przywitacie i powiedzcie pare słów o sobie ( nie da sie ukryć nie poznałem jeszcze nawet paru procent graczy którzy odwiedzaja ta serwerownie poniewaz jest was naprawdę dużo). Myślę że do usłyszenia, z miła chęcią zagram mma, skrzydlowego. Walę wiadro albo dwa 1 1
Zasłużony Fragowicz TheExorcist11 Opublikowano 26 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2020 Witaj na naszej sieci serwerów
Ruku Opublikowano 26 Marca 2020 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 26 Marca 2020 Witaj ! Mam nadzieję, że szybko się u nas zadomowisz na długo ;3
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 26 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2020 Siemka
Administrator Główny gtx Opublikowano 26 Marca 2020 Administrator Główny Opublikowano 26 Marca 2020 Cześć
Zasłużony Fragowicz Kodzak Opublikowano 26 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2020 Hey? 1
ʜᴀᴛᴇ. Opublikowano 26 Marca 2020 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2020 Witam na sieci serwerów* Zapraszam na dd2. 1
Zasłużony Fragowicz Looko. Opublikowano 26 Marca 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Cześć, ilu L to wiadro ? Edytowane 26 Marca 2020 przez Looko. 2
SPORTOWA WARSZAWA (L) Opublikowano 26 Marca 2020 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2020 Witamy, zapraszam również na ZM 2
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 27 Marca 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Marca 2020 Witamy na Fragujemy.com
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Drogi Fragowiczu Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci! [!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam. 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Stycznia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 2
Rekomendowane odpowiedzi