Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Szybka rekrutacja na serwerze ZOMBIE INFECTION

Szybka rekrutacja jest przyspieszoną formą przyjęcia kandydata na stanowisko Admina danego serwera.

Decyzję o jej otwarciu lub zamknięciu podejmuje Opiekun serwera lub wyznaczony do tego Administrator serwerów.

Jeśli chciałbyś zgłosić swoją kandydaturę upewnij się, że Szybka Rekrutacja jest otwarta!

Jeśli tak, zapoznaj się z wymaganiami, a następnie napisz podanie zgodnie z poniższym wzorem.

Jeśli nie, napisz normalne podanie do oceny dla wszystkich.

Wynik rekrutacji jest ogłaszany za pomocą notatek, co za tym idzie w podaniach nie wolno komentować czegokolwiek!

Wymagania

• Kilka sensownych postów na forum.
  • STEAM oraz brak blokady VAC na nim.
  • Brak posiadania funkcji lub przywilejów ( np. admin serwera, moderatora ) na innych sieciach serwerów.
  • Chęć do stałego poszerzania swojej wiedzy i podnoszenia własnych kwalifikacji.
  • Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie.
  • Posiadanie i używanie mikrofonu.
  • Humor!

Oczekiwania

• Aktywność w życiu forum, jak i serwera.
  • Rzetelne wypełniania obowiązków admina.
  • Zdobywania wiedzy w zakresie serwera i gry.
  • Znajomości regulaminów - szczególnie Regulaminu Admina.
  • Integracja z graczami i innymi adminami serwera.
  • Systematyczność.

Obowiązkowy wzór do wypełnienia...

Imię

Aktualny wiek

Nick na serwerze: 

Pora dnia w jakiej grasz na serwerze:  rano / po południu / wieczorem / w nocy / po południami i wieczorem itp.

Czy jesteś zaznajomiony z zasadami serwera: TAK / NIE
Czy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: TAK [ LINK DO TWOICH BANÓW W fbans.fragujemy.com ] / NIE
Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: TAK [ WSKAŻ, JAKA BYŁA PRZYCZYNA ] / NIE

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć na admina w ramach szybkiej rekrutacji: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]

1. ...
  2. ...
  3. ....

Link do wykresu aktywności na serwerze: [ STATYSTYKI SPRAWDZISZ NA gametracker.com ]

Link do profilu Steam, na którym grasz na serwerze[ LINK DO PROFILU STEAM ]

Pozostałe informacje...

Pamiętaj, że im bardziej bogate, treściwe podanie tym lepiej dla Ciebie - podanie świadczy o Tobie!

Jakiekolwiek oszukiwanie lub podawanie błędnych informacji w podaniu jest surowo karane!
Podanie bez wzoru zostaje natychmiastowo odrzucone!

---

Copyright © Fragujemy.com - zakaz kopiowania!
Administrator zastrzega sobie prawo do edycji niniejszego regulaminu w każdym momencie oraz niepodważalnego prawa do wszystkiego zawartego w nim.

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Imię: Adrian
Aktualny wiek: 22
Staż gry w Counter-Strike: Steam ponad rok, NS od 5 klasy podstawówki  

Nick na serwerze: O EM DZI ( na NS Reed98 )

Staż gry na serwerze: 3 lata

Godziny w jakich grasz na serwerze: Trudno wymienić tutaj konkretne godziny, gram kiedy mam czas  Zazwyczaj po pracy (godz. 22- 23).

Link do wykresu aktywności na serwerze: https://www.gametracker.com/player/O EM DZI/193.33.176.234:27015/

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK ( ale SS we Fragbans już nie znajduje, standardowe sprawdzanie gracza)
Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina:  NIE
Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: Jeszcze nie miałem możliwości, ale myślę że szybko ją zdobędę  
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mogę się przydać na serwerze, trochę już gram na ZM. Widzę że błąkają się tam dusze, które nie zawsze grają zgodnie z regulaminem. Chęć rozwoju- zawsze lepiej wiedzieć coś więcej. AMX nie może być trudne, to tylko kilka komend. 3 argument... jak typowy facet wolę grać w cs'a niż siedzieć z dziewczyną (żart.)  

Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike 1.6. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198810651665/

TheExorcist11,
Zostałeś przyjęty! Zgłoś się do mnie na PW.
  • Ustrzel fraga! (+) 6
  • Bosman
Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz:  _-FM-_ Player xd
Staż gry na serwerze: 

Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci: TAK
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Byłem przez Damo niby za prześwietlenie. Ale nie znalazłem bana.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Pomoc Adminom na serwerze gdy są nie obecni , spora część osób łamie regulamin gdy nie ma Admina.

Oświadczam, iż przebywam na serwerze: rano / po południu / wieczorem / w nocy Tak jak tu napisanie ale ogólnie to różnie
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu:

Edytowane przez Player xd
TheExorcist11,
Odrzucam.
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Nick jakiego używasz: ZAINEX
Staż gry na serwerze: Na serwerze gram od 10 dni.

Nie, byłem jedynie banowany za ping

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: 

- Poświęcam dużo czasu na grę
- Chęć rozwoju
- Chęć poszerzania swoich umiejętności

Oświadczam, iż przebywam na serwerze: rano / po południu / wieczorem / w nocy TAK
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: 

STEAM_0:1:189634454

TheExorcist11,
Odrzucam. Nie znamy Cię na tyle, aby ocenić jak zachowałbyś się w roli admina. Pograj z nami i złóż podanie za 2 tygodnie. Pozdrawiam
  • Szok 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz:  ZAINEX
Staż gry na serwerze: Mar 30, 2020 6:26 PM

Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci:  TAK
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE   oprócz pingu :)

• Chęć rozwoju

Chęć pomocy administracji i adminom serwera

Przebywam dużo na serwerze (ostatnio mnie nie było, laptop był w naprawie)

Posiadam mikrofon
Jestem kulturalny
Znam regulamin i przestrzegam go

Oświadczam, iż przebywam na serwerze: rano  po południu wieczorem  
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198277296789/ 

Pozdrawiam.

Edytowane przez ZAINEX
TheExorcist11,
Niestety, odrzucam.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz:  Lucek
Staż gry na serwerze:  First Seen: Feb 04, 2014 5:17 PM

Czy jesteś zaznajomiony z zasadami naszej sieci:  Tak
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tylko ping

- Chce pomoć serwerowi jako admin

- Gram na waszych serwerach od bardzo dawna. Na serwerze Cod Mod mam przegranę 185 godzin

- Posiadałem swój serwer z kolegami prywatny. Znam amxmodmenu na wylot i potrafię robić ss w consoli czyli jakby liczyć w skali to 5/10

Oświadczam, iż przebywam na serwerze: Mogę całymi dniami nawet
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu:  Posiadałem csa na steam ale steam mi skradziono pół roku temu wraz z e-mailem na którym był steam. Mam nowego steam i csa będzię kupiony do max tygodnia

Co do konta na forum to na stare nie pamiętam loginu ani hasła. Tylko przebłyski ale miałem te konto na stary e-mail który został skrzadziony

Edytowane przez L U C E K
TheExorcist11,
Odrzucam. Nie będziemy za Tobą czekać aż kupisz sobie steam, złóż podanie jeszcze raz jak wszystko będzie na miejscu. Dodatkowo w przyszłym podaniu podaj swój link do Gametrackera. Jeżeli chodzi o stare konto to możesz skontaktować się z administracją w celu uzyskania pomocy. Pozdrawiam.
  • Śmiech 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nick jakiego używasz: MakaPaka
Staż gry na serwerze: Aktywnie jakoś od Stycznia-Lutego, ogólnie to 3-4 lata.

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK (Nie moge znaleźć ich na fragbans/Nigdy za cheaty)

Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina:  NIE

Czy posiadasz podstawową wiedzę w zakresie funkcji admina: NIE, jednak myślę że szybko ją zdobędę gdyż Admin Damo zaproponował, że pomoże mi zddobyć potrzebną wiedze oraz podszkoli mnie w używaniu jej ;)

Oświadczam, iż przebywam na serwerze: Powiem szczerze, że trudno mi powiedzieć, ale najczęściej po szkole czyli jakoś 14-22
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198392114425/ 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Zacznijmy od tego, że grywam na tym serwerze już od jakiegoś czasu oraz posiadam wszelką wiedzę o jego regulaminie oraz rzetelnie go przestrzegam. Mimo mojego wieku (19 lat) jestem dosyć ogarnięty i potrafie być poważny kiedy trzeba jak i wyluzowany kiedy można. Nigdy na serwerze u nikogo nie podpadłem, a wręcz przeciwnie :) Dodam jeszcze, że propozycje do zostania adminem dostałem od samego Damo c:

Damo,

Przyjęty. Zapoznaj się z tym tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Nick jakiego używasz: Sandraa
Staż gry na serwerze: Jakieś 3 tygodnie 

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinnaś zostać adminem: Chęć pomocy, skoro i tak już gram to chociaż będę robić coś pożytecznego. Spore doświadczenie też się przyda. Staram się raczej być osobą bezstronną co też często jest na plus. Na co dzień pracuję z ludźmi, dzięki temu mam sporo cierpliwości. Oczywiście z graczami na serwerze chyba się dogaduję :P Chcę dotrzymać @ czekoladka~  towarzystwa, nie może biedna się sama użerać z samymi chłopami ;*

Oświadczam, iż przebywam na serwerze: Zazwyczaj w godzinach wieczornych, czasami rano. 
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/profiles/76561198865461673/

Damo,

Przyjęta. Zapoznaj się z tym tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Serduszko fragowe (+) 3
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: antihype
Staż gry na serwerze: około 9 miesięcy

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Krótko mówiąc braki w administracji.

A skoro gram dużo to pomysłem, że pomogę wam w utrzymaniu porządku na serwerze szczególnie rano gdy nie ma żadnego admina

Oświadczam, iż przebywam na serwerze: rano  po południu 
Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Coun

https://steamcommunity.com/profiles/76561198034037622/

Edytowane przez ANTIHYPE
Damo,

Przyjęty. Zapoznaj się z tym tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Szok 2
  • Serduszko fragowe (+) 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick jakiego używasz: LeV
Staż gry na serwerze: 2 lata +/- (wracam po przerwie :D )

Na serwerze jestem praktycznie codziennie ;)

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Zdarzyło się, nie ma co oszukiwać, nie jestem banowany notorycznie co widać tutaj:
http://fbans.fragujemy.com/bans/7329.html

- Myślę że na serwerze przyda się dodatkowa para oczu i rąk
- Jestem aktywnym i ambitnym graczem
- Chcę pomóc utrzymać porządek na serwerze
- Dobrze dogaduję się z innymi graczami jak i administracją
- Chcę również wypełnić braki w liczbie administratorów
- Lubię pomagać nowym graczom

Oświadczam, iż przebywam na serwerze: od popołudnia do wieczora, lub od rana do popołudnia oczywiście zdarzy się również posiedzieć dłużej.

Oświadczam, że posiadam STEAM z grą Counter-Strike. Mój link do profilu: https://steamcommunity.com/id/wojtini0/

Damo,

Przyjęty. Zapoznaj się z tym tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • 4 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z dniem dzisiejszym szybka rekrutacja na serwerze ZOMBIE INFECTION zostaje

OTWARTA

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Imię: Jakub

Aktualny wiek: 22

Nick na serwerze:  vkulverinn WExTASEE

Pora dnia w jakiej grasz na serwerze: wieczorami

Czy jesteś zaznajomiony z zasadami serwera: TAK
Czy kiedykolwiek byłeś karany na naszych serwerach: NIE
Czy kiedykolwiek posiadałeś status VAC na swoich kontach Steam: NIE

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy przyjąć na admina w ramach szybkiej rekrutacji: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ]

- Staż,

- Znajomość amxx,

- Znajomość regulaminu.

Link do wykresu aktywności na serwerze: https://www.gametracker.com/player/vkulverinn WExTASEE/54.38.134.4:27015/

Link do profilu Steam, na którym grasz na serwerze: https://steamcommunity.com/profiles/76561198154935694/

chicken,

Po rozmowie na ts3, przyjmuje podanie. Zapoznaj się z  tym  tematem.

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności