Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wuhan. Znajduje się w Chinach, skąd zaczął rozprzestrzeniać się koronawirus (2019-nCoV). 

Wiele chińskich miast zostało już zamkniętych, wstrzymano transport publiczny, zamknięto galerie, kina... 

Dodatkowo wczoraj, Pekin odwołał publiczne obchody Chińskiego Nowego Roku. 

Jakie są początkowe objawy?

Gorączka, problemy układu oddechowego, a także trawiennego, sercowo-naczyniowego czy nerwowego. 

Chińczycy zaczęli budowę specjalnego szpitala, który będzie tylko dla pacjentów zakażonych koronawirusem. Budowa ma sie zakończyć za 6 dni. 

*Najświeższe informacje: Zanotowano pierwsze przypadki zakażeń w Europie (Francja). 

OFICJALNIE: 830 oficjalnie zakażonych, 25 zgonów.

Nie ma oczywiście powodów do paniki. Decyzja WHO: nie ma zagrożenia zdrowia publicznego na skalę międzynarodową.

Czy wirus dotrze też do Nas? 

Kiedy powstanie na niego szczepionka?

Źródło

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Smutek 2
  • Śmiech 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Usuwać aliexpress z zakładek.

A tak poważnie, to masakra. Mam nadzieję, że to zwalczą zanim się rozejdzie.

• Śmiech 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tego co się orientuję to mamy już 1317 potwierdzonych przypadków zainfekowania.

Do tej pory życie straciło 41 osób

Strach się bać, a pracuję kuźwa na lotnisku. 

Źródło

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
3 godziny temu, Rosiol napisał:

Z tego co się orientuję to mamy już 1317 potwierdzonych przypadków zainfekowania.

Do tej pory życie straciło 41 osób

Strach się bać, a pracuję kuźwa na lotnisku. 

Źródło

Nie wykluczone, dodatkowo czytalam gdzies, ze od polowy grudnia Chinczycy wiedzieli o calym tym wirusie, a dopiero niedawno odwolali loty itp

Opublikowano

Po wczorajszym oglądnięciu Resident Evil i po przeczytaniu Twojej pracy mam już takie schizy, że wszyscy zamienimy się w zombie, a ja mam ochotę już robić zapasy do schronu ? miejmy nadzieje, że do nas nic nie dotrze. Łap plusika :D

• Śmiech 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
3 godziny temu, M4A1. napisał:

Po wczorajszym oglądnięciu Resident Evil i po przeczytaniu Twojej pracy mam już takie schizy, że wszyscy zamienimy się w zombie, a ja mam ochotę już robić zapasy do schronu ? miejmy nadzieje, że do nas nic nie dotrze. Łap plusika :D

Weź, ja jeszcze wczoraj sobie o duchach czytałam XD 

Dzisiaj rano sie balam do pracy isc ?

• Śmiech 2
  • 8 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności