Skocz do zawartości

Skarga na admina Akuma

CheatWithMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina 
Nick podczas gry: Cheat with me
Nick osoby oskarżonej: Akuma
Dlaczego składasz skargę: Chciałbym, aby admin stracił rangę, z powodu iż musiałem się fatygować, aby zakładać tutaj konto.

Wlepił mi perma za to że wyzywałem adina, co już jest samym paradoksem, że za takie coś perma się wstawia.

Kolejnym dowodem będzie fakt, że nie wyzywałem Adina tylko cheatera o nicku ""DALM1AN"" który strzela przez smoke headshoty.

Chociaż wyzywałem go pól serio oczywiście.
Data zdarzenia: 2020/01/05 22:50
Opis zdarzenia: Gram sobie, obczajając net_grapha żeby mi ping za mocno nie skoczył, rzucam nade w appsach b na auto, a koleś po chwili scanuje smoke i mi heda wali.

Ginę i piszę, pół żartem/pół serio:

*DEAD* [ V.I.P ] Cheat with me : ty szm*to

Wysyłam reporta na kolesia:

handle.Confirmation number 3389289767085539607 for 286743216 (9119/1) (0 tokens)

I piszę:

" *DEAD* [ V.I.P ] Cheat with me : report za wh c*ela"
Dowód

Admin: Akuma
Reason: me 10080 Wyzywanie adina
Length: permament.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź http://sbans.fragujemy.com/ aby poznać szczegóły

Opublikowano

Zacznijmy o tego że chodziło mi o wyzywanie ADMINA.! Nie adina ;D Literówka. Po 2 to nie PERM a jeżeli perm wleciał to też z pomyłki i miałem już iść to sprawdzać. A gracz Dalm1an nie jest cheaterm, więc twoje oskarżenia są kompletną kpiną i bezczelnością.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W powodzie bana widać, że miał być ban na tydzień, a nie perm.

Dodatkowo za głupie komentarze, tj. "musiałem się pofatygować, aby założyć konto" karę przedłużam do 2 tygodni.
Nauczką dla Ciebie niech będzie to, że czasem warto przemyśleć swoje zachowanie, zanim zacznie się wypisywać bzdury i rzucać oskarżeniami.

Nie jesteś tutaj panem, więc się jak taki nie zachowuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności