Skocz do zawartości

Kilka uwag co do Only Mirka

Espaniol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję w pierwszej kolejności oczyścić trochę ten dział na forum i usunąć wszystko związane z FFA i pozmieniać nazwy działów na Mirka 128. 

Dodać możliwość zmiany drużyny bo bardzo wnerwia jak są 3 osoby na serwerze a ja nie mogę przejść do tero z ct.

Dodać opcję przechodzenia na specta bo admina trudno zobaczyć w normalnych godzinach a co dopiero o 2/3 w nocy,

• Właściciel
Opublikowano

Cześć,

Nazwy działów dopiero co w nocy zostały zmienione. Musieliśmy stopniowo to robić, aby gracze przyzwyczaili się do tego wszystkiego.

Jeśli chodzi o resztę, to blokada przechodzenia do drużyny przeciwnej ma swoje uzasadnienie, bowiem wiele osób tak robiło i destabilizowało tym rozgrywkę. Szczególnie, że na spekt wchodzili tylko po to, aby posłuchać o czym drużyna przeciwna rozmawia, co kończyło się najczęściej po prostu dawaniem info swojej drużynie. Ponadto, czasem też były sytuacje, kiedy to przechodzili do drużyny wygrywającej dla pieniędzy, dzięki czemu mogli zarobić o te 2000$ więcej... 

Mimo tego wszystkiego, tymczasowo ponownie odblokowałem swobodny przepływ z drużyny do drużyny.

Najprawdopodobniej zrobimy to w ten sposób, że do spekta będzie można dochodzić bez problemu i jednocześnie wyeliminujemy błąd z dawaniem info.

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności