Espaniol Opublikowano 29 Grudnia 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2019 Proponuję w pierwszej kolejności oczyścić trochę ten dział na forum i usunąć wszystko związane z FFA i pozmieniać nazwy działów na Mirka 128. Dodać możliwość zmiany drużyny bo bardzo wnerwia jak są 3 osoby na serwerze a ja nie mogę przejść do tero z ct. Dodać opcję przechodzenia na specta bo admina trudno zobaczyć w normalnych godzinach a co dopiero o 2/3 w nocy,
Właściciel GET Opublikowano 29 Grudnia 2019 Właściciel Opublikowano 29 Grudnia 2019 Cześć, Nazwy działów dopiero co w nocy zostały zmienione. Musieliśmy stopniowo to robić, aby gracze przyzwyczaili się do tego wszystkiego. Jeśli chodzi o resztę, to blokada przechodzenia do drużyny przeciwnej ma swoje uzasadnienie, bowiem wiele osób tak robiło i destabilizowało tym rozgrywkę. Szczególnie, że na spekt wchodzili tylko po to, aby posłuchać o czym drużyna przeciwna rozmawia, co kończyło się najczęściej po prostu dawaniem info swojej drużynie. Ponadto, czasem też były sytuacje, kiedy to przechodzili do drużyny wygrywającej dla pieniędzy, dzięki czemu mogli zarobić o te 2000$ więcej... Mimo tego wszystkiego, tymczasowo ponownie odblokowałem swobodny przepływ z drużyny do drużyny. Najprawdopodobniej zrobimy to w ten sposób, że do spekta będzie można dochodzić bez problemu i jednocześnie wyeliminujemy błąd z dawaniem info. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Właściciel Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Wszystko zrealizowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.