malvvo Opublikowano 6 Września 2019 Fragowicz Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Skarga na: MichalekNick podczas gry: malvoDlaczego składasz skargę: Data zdarzenia: 06.09.2019 17:08Opis zdarzenia: Podczas polowania gdy byl tylko jeden zombiak do ktorego strzelalismy grupa ktos zaczal strzelac od strony zombiaka wpychajac go na cala grupe w tym w pierwszej kolejnosci na mnie poniewaz bylem z przodu zarazajac mnie wiec ja zaczalem zarazac dalej gracz ow powinen dostac bana za spychanie zombie na humanow zamaist tego ja dostalem bana na 2h od michalka za podkladnie sie. Z calym szacunkiem ale pod zadnym pozorem nie bylo przy tej sytuacji jakiejkolwiek intencji podlozenia sie z mojej strony. Mialem 0 pkt zombie, jestem stalym graczem oraz posiadam vipa, staram sie przestrzegac regulaminu a w dodatku wiedzialem ze jest admin ktory by takie zachowanie widzial i z cala pewnoscia zareagowal. Uwazam ze byla to zwykla zlosliwosc w moja strone ze strony admina do tego zadam natychmiastowego unbana Dziekuje Edytowane 6 Września 2019 przez malvvo
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 6 Września 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2019 1 minutę temu, malvvo napisał: Z calym szacunkiem Ale zacznij patrzeć gdzie zakładasz temat a co najważniejsze je rozróżniać. Zapraszam do działu "Odwołanie od bana".
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 6 Września 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi